Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdshgdh

jestem wnukiem UBek i jestem z tego DUMNY!

Polecane posty

Gość gfdshgdh

Ci co się teraz upominają to są potomkowie Żydów, pottomkowie tych co wojnę na Zachodzie przesiedzieli, potomkowie band NSZ, AK... Prawdziwi Polacy, którch przodkowie walczyli za ojczyznę w szeregach AL, GL, LWP, MO, ZOMO, ORMO, SB, UB, KBW nigdy nie wyciągną ręki po majątek narodowy bo dla nich liczy się tylko dobro ojczyzny. Moi przodkowie byli w AL i w UB i jestem z nich dumny, walczyli dzielnie o Ludową Ojczyznę. Dziś niestety mogę się tylko przyglądać jak Żydy i zaplute karły reakcji rozkradają Polskę. A najgorsze jest to że ta cała posolidarnościowa chołota odebrała moim przodkom należny ich szacunek. Z mojego dziadka który był w UB zrobili bandyte a z tych bandytów z którymi on walczył teraz robią bohaterów wielkich. A prawda jest taka że jakb nie ludzie tacy jak muj dziadek to teraz w Polsce by nic nie było. Nie mieli by żydy co kraść. Bo to dzięki tej złej komunie na jaką się kreuje tych ludzi w polsce zelektryfikowano wsie, powstały szkoły, szpitale, drogi, to dzięki nim mamy dziś telewizję, radio, samochody. Bo burżuje i harabie wszystko do swojego koryta ciągneły a ta zła komuna dała te wszystkie dobrodziejstwa zwykłym szarym ludziom. A dziś opluwa się funkcjonariuszy UB, ZOMO, MO, SB, żołnieży LWP, KBW, AL, GL...

Gość purtała
kupa dzisiaj była ??

Gość gfdshgdh
dodam że mój dziadek był Żydem i z tego tez jestem dumny żydokomuna to moja spuścizna

Gość gfdshgdh
Mój dziadek nie był Żydem, to jest podszyw. był Polakiem.

Gość gfdshgdh
a własnie ,że bolcował :classic_cool:

Gość oczywiście że był Żydem
pogrzeb w papierkach dziadka, Donek tez nie wiedział że dziadunio folsdojcz :) Polacy są zbyt szlachetni abi splamic swój honot słuzba w esbecji, to zydokomuna obsadzała te urzędy, Geremek, Michnik, Bierut, oni wtedy bli w partii ŻYDOKOMUNA pijawki

Gość gfdshgdh
niektórzy mówią też o mnie, że jestem dzieckiem dwóch pedałów i z tego też jestem dumny gdyż każda porządna Polka ma wąsy i brodę po dumnie wypiętą pierś :)

Gość gfdshgdh
ech forum pełne jest Żudowskich podszywaczy, Właśnie dziś Żydy wyzywają prawdziwych polaków od Żydokomuny! A nie pamiętacie Żydy z kronik filmowych jak towarzysz prezydent Bierut uczestniczył we Mszy Świętej? To jest nagrane i nie wmówicie nikomu że prawdziwi Polacy Katolicy to byli żydzi, nie wmówicie, choć dziś się kreujecie Żydy na poaków a z nas robicie żydów to ludzie wiedzą jak było naprawdę i nie dadzą sobie głupot wmówić a podszywy są marne

Gość polaczkowie to żdydzi
Polacy to szlachta małe skundlone, przekupne, bez honoru mówiące że "polaczek" to na pewno przechrzta - Żyd HONOR I OJCZYZNA zadne obywatelstwo wam tego nie da, z tym sie trzeba urodzić żydokomuniści - polaczki, tak, jesteście "polaczkami" i tym sie od Nas, Polaków różnicie.

niech tu przyjdą Żydzi i wezmą wszystko w swe ręce i swe mądre głowy. bo polaczki wszystko obesrają , zniszcza , rozkradną i zmarnują. kudy nam do Żydów najmądrzejszego Narodu świata.