Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnnnaa....

dlaczego rodzina nie potrafi zrozumiec ze nie chce wesela ani slubu koscielnego?

Polecane posty

Gość donnnnaa....

dlaczego wszyscy musza sie wtracac i krytykowac tez tak macie ja juz nie daje rady:(

Gość donnnnaa....
Jak mam brać ślub koscielny , jak moj facet jest po 2 rozwodach ???

Pewnie dlatego, że rodzina patrzy \"po swojemu\". Do tego powody typu_ tradycja, co powiedzą ludzie i tak dalej...... Uważam, ze powinniście robić tak jak Wy chcecie.

Gość donnnnaa....
super dzieki za rdy:( podszyw juz dziala!

donnnnaa.... rodzina będzie ostatecznie musiała przyjąć to co postanowicie. Sporo rozterek tego typu jest na forum Śluby i wesela. Czasem rodzina ma swoją własną wizję i się jej kurczowo trzyma.

Gość donnnnaa....
my chcemy bardzo skromny cichy slub dla najblizszycha a nie dala calej rodziny kazda ciotka wujek kuzyn itd....ahh wkurza mnie wtracaniesie innych nie rozumeim co kogo to obchodzi:(

Mam "troszkę" podobnie. Mój Narzeczony jest po rozwodzie, ale miał ślub cywilny wiec bierzemy kościelny. Ale powód do narzekania już się znalazł- że jestem z rozwiedzionym (to uwagi dalszej rodziny). Nie chcemy wesela tylko skromne przyjecie- też się niektórym nie podoba (powód: bo wszyscy w rodzinie mieli duże wesela, wesele jest raz w życiu i tak dalej). Pogadają i przestaną.

Gość donnnnaa....
to z tym rozwodem to podszyw ale faktycznie tez slysze ze wesele raz w zyciu itd

Gość fbgf
no własnie, raz w życiu to czego macie nie zrobić tego jak wy chcecie? skoro dla nich wesele to priorytet to niech cie w nos pocałują

Podszywy to druga natura na kafeterii. Myślę, ze rodzina będzie musiała uszanować wolę Pary Młodej.