Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszora 24

W Anglii 13 letni chłopiec został ojcem w piątek

Polecane posty

Gość aszora 24

ha ha ha hahahaaaa :-D 13 lat, szczęśliwa mamusia ma 15 :-D

Gość fgfggfgfgfgfgf
chłopak wyfląda na 8, nie wie nawet co znaczą "finanse"...

Gość fgfggfgfgfgfgf
można ich zobaczyć na youtubie. wygląda i zachowuje się na 8. kurwa, co oni robili? bawili się klockami a potem on ją "przeleciał"? jak?!?!? :D

Gość aszora 24
chlopczyk taki nie wyobrażam sobie on swojego fistaszka włożył koleżance ? o bosz :-D

Gość dajcie jakiegos linka
do wiadomosci

Gość domi86
ja mieszkam w londynie i wcla emnie to nie zszkolowalo .. wiedzac ze to anglicy,nie ma o sie wiecej po nich spodziewa, ale podobal mi sie ten kawalek ,chyba wLondon papier ,ze chlopei powiedzial ze bedzie dobrym ojem i bedzie sie opiekowal dzieckiem ,a potem na koniec artykulu bylo powiedziane ,ze chlopak przyznal ze nawet nie wiedzieli co robi... ( sex).... typowe dla tych bezgmozgow....

heh to pewnie dziewczyna namówiła tego chłopca do "zabawy" i pewnie nie wiedziała do czego się zabiera

Gość volunteer
pewnie laska była napalona i nim kierowała, a dzieciak miał radochę i nie wiedział co robi 💤

Gość fgfggfgfgfgfgf
ta dziewczyna to chyba pedofilka :P

Gość toooooooooo
niemozliwe zeby on mial 13 lat,rany :o

a pamietacie taka historie o 3 siostrach: 12, 14 i 16 lat, ktore zaszly w ciaze w tym samym czasie? a co sie okazalo? mamusia pozwolila im, zeby ich chlopcy sie WPROWADZILI do domu.

łeee 13 lat.. to jeszcze nic w porównaniu z moim kumplem który zaczął sie tegować w wieku 11 lat ale przynajmniej był rozumnym "facetem" i potrafił sie zabezpieczyc :D

Gość nie wierzę że to czytam
w świetle pomysłów Brytyjczyków aby każda gimnazjalistka dostawała za darmo i bez zgody rodziców pigułki antykoncepcyjne mnie to nie dziwi... Takie pomysły=zgoda dorosłych na sex nastolatków A cała reszta to już konsekwencje tej zgody...

Gość cholli
trzeba było mu stare dziwki nie wmawiać że jest taki dojrzały. Zachciało wam się seksu z młodymi chłopaczkami to teraz macie. To feminizm jest za to odpowiedzialny z tym propagowaniem jebactwa.

koniec świata :o w zetce o tym słyszałam ale myślałam, że się jednak przesłyszałam :p dziewczyna będzie po studiach a dziecko już będzie miało komunię , chłopak to to ... dziecko , naprawdę. jeszcze rok i dziewczyna byłaby oskarżona o pedofilię :o

Gość fgfggfgfgfgfgf
ojciec będzie jeździć ze swoim dzieckiem tym samym autobusem do szkoły HAHAHAHA

Jakos mnie to nie smieszy :O To tragedia, zwlaszcza dla tej malutkiej coreczki, jak ja wychowaja tacy odpowiedzialni rodzice :(:(:(

Gość mój kolega z podstawówki
został ojcem w wieku 14 lat, jego dziewczyna miała 18.....teoretycznie powinna być skazana za pedofilie ale żadnej sprawy nie było i chodzi po osiedlu z wózkiem :D

u mnie w gimnazjum chlopak w wieku 14 lat zostal ojcem blizniakow z 20letnia dziewczyna, ale on wygladal fizycznie na 17-18 lat, wiec nikt az tak sie nie szokowal.

Gość spinkaaaaaaaaaa
Boże jak to dziecko w ogle jej wsadzilo?! przecież on nie ma nawet zewnetrznych objawow dojrzewania!!!

Gość fhfjn
jakas podpucha a wy we wszystko wierzycie

Gość Okrąglinek
Nie wiem z czego robicie taką afere.Setki 13latek rodzą dzieci,nie mówię,żeby zrobić z tego normę,ale dziwne,że bulwersuje was taki sam przypadek u chłopca :|

Gość spinkaaaaaaaaaa
a ty widziales w ogle jak on wyglada??? Owszem jest wiele 13 latkow wygladajacych na starszych i to duzo, ale ten dziciaczek wyglada na jakies 8 czy 9 lat!

Gość chce wiedzieccc
ta dziewczyna na 100 doskonale wiedziałą co to sex i chciała sobie poćwiczyć i pewnie myślała, ze bez zabezpieczenia nic się nie stanie bo jest za młody xD To fakt, że nie wygląda na 13 lat, ale znałam takich co jak mieli 16 lat to wyglądali na 12 latkow, więc wszystko możliwe. Ciekawe, czy z takiego związku coś będzie.. oczywiście chłopak jest od niej młodszy tylko 2 lata.. jak ona będzie miała 25, a on 23 to nie będzie to zauważalne bo dużo takich związków jest.. ale jednak jak się skapnie jaka ona obrzydliwa to i tak nic z tego nie będzie ;)

Gość hgkjg
ta 15-stka wygląda jak jego matka