Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszora 24

W Anglii 13 letni chłopiec został ojcem w piątek

Polecane posty

Gość Okrąglinek
Nie zycze sobie,żeby mówić do mnie jak do faceta :) Nie wazne jak wygląda,ważne że ma 13 lat.

Gość hgkjg
raany ona go/ją tak klepie po tych pleckach i trzyma na siedząco :o to tak mozna :o??

Gość hollywoodland
ze związku gówno będzie, przecież ten dzieciak nawet jej nie kocha, a jeśli nawet to im będzie starszy, tym mocniej będzie się przekonywał jak wiele go omija. a w ogóle, kto w wieku trzynastu lat bierze się za poważne związki? :o szkoda tylko malucha, pojawił się przez głupotę i przez całe życie będzie tak traktowany.

Gość
To jest chore, ja w tym wieku bawiłam się lalkami. Kiedyś czytałam , że Francuz miał 16 lat to został ojcem, urodziła mu się córka, minęło 15 lat , historia powtórzyła się, dziewczynka zaszła w ciążę i urodziła dziewczynkę. Na dodatek została poczęta przez dzieciaków, sama też urodziła tak samo wcześnie dziecko.

Czytałam o tym wczoraj na wp i ogladałam wiadomosci,jestem w szoku on naprawde wyglada na jakies 8 lat:O:O:O:O:O:Ota dziewczyna,ona napewno wiedziała co robi ma w koncu 15 lat,jak teraz ogladałam filmik myslałam ze to dziecko zaklepie i w ogóle głowki mu nie podtrzymywała:O:O

Gość zarechta
o kurwa makabrrra :-O ten dzieciak produkuje sperme ? nie rozumiem :-O

Gość Chciała Dziecka To Ma
I dlatego jest tyle wypadków bo Bóg nie może wytrzymać już tyle jest na świecie grzechu ! Ludzie często robią coś dla szpanu i potem wynika z tego coś więcej bitki (poprzez pijaństwo) śmierć i wiele wiele innych ! Mogli się najpierw zastanowić co robią a potem podejmować decyzje... Nie rozumiem już ludzi ://