Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfdgfegfdgfdgfdgfd

Najpierw seks kalsyczny czy oral

Polecane posty

Gość gfdgfdgfdgfegfdgfdgfdgfd

Co waszym zdaniem powinno być pierwsze - oral czy seks klasyczny? Ja np. uważam, że penetracja jest dla mnie ważniejsza niż oral i gdybym miała faceta to zanim bym się z nim przespała wolałabym mu zrobić loda.

moim zdaniem to zalezy od dojrzalosci kobiety, bedac mlodszymi niektore nie wyobrazaja sobie seksu oralnego bo sie wstydza czy jak niektore twierdza ze \"to ponizajace\". To juz zalezy od ciebie co wybierzesz jako pierwsze, ja preferuje najpierw oral jednak zaznaczam ze seks klasyczny jest mi ciagle obcy.

Gość jak to obcy
???

Gość A potem
Prysznic :) byle chciał się umyć. Najpierw oral a potem coś więcej.

Gość upupup
up up up

Gość do prawiczka
masz rację. Oral to już coś dla osób które są bardzo blisko siebie i które są pewne że np. będzie z tego małżeństwo, że już zawsze będą szli ze sobą jedną ścieżką. Ja zaczynałam od podniecenia mojego faceta rączką, potem był klasyczny seks a potem dopiero coś więcej.

Gość najpierw sex klasyczny

Gość JP2 generation- true or false
to chyba zalezy od preferencji obudwu partnerów, wg mnie oral jest mniej powazny niz jak to okresliłąs pentracje , ale co kto lubi

Gość kobito opanuj sie
'Oral to już coś dla osób które są bardzo blisko siebie i które są pewne że np. będzie z tego małżeństwo, że już zawsze będą szli ze sobą jedną ścieżką' :D:D:D

Gość Karrammmbbaaa
Najpierw peeting i oral zeby dobrze poznac swoje ciała ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmhhhhhmmmm
Ja długo nie mogłam się przemóc wziąć członka do buzi i wolę zwykły seks niż robić loda.

Gość najpierw anal

Gość buhahabuhahachuj
prawiczek zaczął pisać sam do siebie juz do końca mu się w jądrach plemniki poprzewracały :(

Gość Grapez
Nie we wszystkim ale w tym ma racje nie bylbym z klijentka ktora robila komus loda

Gość Kocham Cię prawiczku
ależ oczywiście ze we wszystkim, gdy czytałam jego temat o przeszłości seksualnej kobiet wzruszyłam się do łez, że też istenieje jezcze taka młodzież, gdy by mój wnuczek taki był... teraz za prawiczka będzie modliło się całe nasze kółko różancowe, oby wytrwał w swym postanowieniu i nie oddał się zwykłej ladacznicy lecz pożądnej wiejskiej kobiecinie która nie uznaje antykoncepcji i seksu przed ślubem i urodzi mu 9 pięknych i zdrowych dzieci

Gość shelle22
Dla mnie oral jest mega intymny i nie wyobrazam sobie robic to komus po miesiacu znajomosci, takze najpierw seks w gumce.