Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham Rosję

Kocham Rosję!

Polecane posty

Gość Kocham Rosję

Kto tak ma? Moim najwiekszym marzeniem po zdaniu matury jest Moskwa.....

Gość Kocham Rosję
Moskwa powinna byc też nasza stolicą bo ten kraj kiedyś należał do matuszki Rosji

Gość Krysia975
Ja tez.

Gość kochasz
??? rosjan tez ???

Gość kochasz
dla mnie to kraj najwiekszych prymitywow...brzydze sie nimi !!!

Gość emigruj do Rosji
Skoro tak to emigruj do Rosji na zawsze, wystąp tam o azyl i obywatelstwo i bedzie twoja stolicą Moskwa.

Gość Krysia975
Gratuluje. W dzisiejszej dobie gdzie trwa nagona przeciwko wszystkiemu co pochodzi z Rosji jest to swiatelko w tunelu. Syn moj studiuje japonistyke, byl tam pare razy i jest zachwycony Moskowa a ja przyroda panienska podkarpackiej Rusi., tradycjami, historia.

Gość Kocham Rosję
ja sie brzydzę tobą żetak mówisz. Znasz wszytskich Rosjan? Bo ja nie. A soro spotkałaś 20 niemiłych, prymitywnych, gburowatych to już twój problem bo jest ich zdecydowanie więcej. Znam Polaków przeklinających, gburowatych. Są różni ludzie, i nie ocenia sie Rosjan, Niemców, Włochów, Kanadyjczyków bo spotkałaś kilku pieknych czy kilku brzydkich

Gość Kocham Rosję
wyemigruje i zostane kochanką miedwiediewa:p

Gość Kocham Rosję
z wielk chęcia wyjadę z tego kraju w którym ni chuja nie moge zarobić

Gość marek_____
ja tez kocham swoich słowiańskich braci

Gość kochasz
wszyscy sa tacy sami - ten sam rodzaj materiału :(, brzydze sie nimi i nic tego nie zmieni - pewno masz jakies korzenie rosyjskie, ze tak biadolisz !!! prymitywy - powtorze sie - nic tylko krzywdzic ludzi i wszytskie syfy zakopac jak naglebiej !!!!! zal

Gość Kocham Rosję
ej, no nie podszywaj sie co?:o

Gość Krysia975
Tylko prymityw moze sie wyrazac o ...... innych prymitywach bo sam nim jest. Normalny czlowiek szanuje kazdy narod i gdyz nim nie jest zachwycony.

Gość emigruj do Rosji
"a ja przyroda panienska podkarpackiej Rusi" przetłumacz to zdanie na jęz. polski, z łaski swojej :-O

Gość emigruj do Rosji
Coś ci się pomyliło :-O Rosja to nie jest Ruś, dziecko 😠

Gość Kocham Rosję
Dokładnie Krysiu. Wg mnie Tylko gówniarze z gimnazjum piszą "żal", bo ja tak uważam. Co ci Rosja zrobiła? Niemców też nienawidzisz? Bylaś chociaż raz w tym kraju? Poznałaś więcej niż 10 osób? I juz opininię? Nie mam zadnych korzeni rosyjskich. Czysto polskie.

Gość kochasz
mam do nich ogromny zal , choc mnie to bezpośrednio nie dotknęlo !! to co wyczyniali w glowiesie nie miesci - i dalej to robią , tylko teraz robią to perfekcyjniej

Gość Krysia975
Nie zrazaj sie prymitywami. Zobaczysz, za chwile sami beda sie uczyc tego jezyka i zazdroscic Tobie ...... a byc moze sa to ubodzy duchem ludzie, ktorzy oprocz ojczystego jezyka nie sa w stanie sobie przyswoic jakikolwiek inny. Z ich wypowiedzi to wynika. Gbury spod budki z piwem.

Gość Kocham Rosję
acha, sorry zapomniałam dodać, że mam jeden rosyjski.....korzeń.

Gość kochasz
sama jestes gowniarzem !!! okruchu rosjan kochający - zal !!!!!!! żal ! :(

Gość kochasz
napisz jeszcze kocham niemcow - to bedzie juz w ogole najlepiej

Gość Krysia975
Spojrz ile teraz amerykanie morduja niewinnych ..... tez ich nienawidzisz ? Zadny kraj nie mialby miec swoich wojsk na terenie innego kraju .....

Gość Kocham Rosję
Bardzo możliwe. Ale nie zmuszam was do zmienianaia opinii na ten temat. Tylko odnoszę wrażenie że zafascynowanie Hiszpanią czy Włochami jest głównie przez nastolatki lecące na facetów. Kocham ten kraj i za kilka dni lecę na miesiąc. Zasrani polacy, przepraszam, ale tu akurat zgodze sie z Krysia, żadnego języka nie znają tylko zapatrzeni w Pis i polską politykę. Dupy nie ruszą by lepiej się żyło. Bo Polska to moj kraj i nie ma nic piekniejszego na świecie...

Gość Kocham Rosję
Swoją drogą Niemców nie darzę żadnym uczuciem. Nigdy tam nie byłam i nie podoba mi sie ten język. Ale nie jest tak, że nienawidzę niemców za wojne...... Mam to gdzie, było minęło mamy 2009 rok na dzień dzisiejsy nic złego w naszych kontaktach się nie dzieje....

Gość Krysia975
Trzymam Ci kciuki aby sie udalo. Koncze dyskusje ...... bo jak sie mowi ... lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc ..... a to sa te odpowiedzi. Szkoda mojego czasu. Powodzenia.

Gość fadgd
Rosja powinna być naszym województwem. Wszak tylko my zdobylisamy Moskwę i to nam bojarzy na kolanach koronę caa przynosili i jeszcze po lodziku obrobili. Nie udało się to Napoleonowi, nie udało Hitlerowi, a Polacy Moskwę podbili, na krótko ale podbili.

Gość Kocham Rosję
Cofnijmy się do historii. Polska miała zdecydowanie wieksze obszary, to może zgłoście się wszyscy do prezydentów, władców takich krajów jak austria, niemcy, rosja, białorus , litwa, ukraina o odebranie im terenów. Potem niech Turcy odezwą sie i zarządają części europy która była ich kiedyś. Zastanówcie sie

Gość emigruj do Rosji
Skoro jedziesz do Rosji to zadaj sobie trud i oprócz Moskwy zobacz cokolwiek dalej od stolicy - zobaczysz jaka jest prawda o tym kraju. Podróżowałam po Rosji, spotkałam wspaniałych ludzi - im człowiek biedniejszy tym lepszy. W głębokiej Syberii podarowała mi biedna kobieta chleb i nie chciała pieniędzy - nigdy jej nie zapomnę :-) Ten kraj jest wspaniały, ale trzeba być głupcem, aby chcieć, aby Moska była stolica Polski :-O

Gość sfdsg
nadczym się tu zastanawiać WIELKA POLSKA OD GIBRALTARU PO WŁADYWOSTOK