Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tertrte

Ludzie nie wracajcie do Polski!! Nie popelniajcie mojego bledu-ostrzegam!

Polecane posty

Gość tertrte

Wrocilam do Polski po 6 latach spedzonych w Stanach. I.. stwierdzam, ze Polska to KAPLICA. Bieda, nie ma pracy, ciezko sie ustatkowac, kupic sobie auto, mieszkanie, nie stac mnie na wychodzenie do knajpy czy restauracji tak jak to bylo w usa. Wegetacja. Zaluje ze wrocilam.. A teraz niestety musze tutaj zostac, bo w usa bylam nielegalnie i zdecydowalam sie na powrot bo mowilo sie ze lepiej w Polsce jest, a tu guzik prawda! Jestem tutaj ponad pol roku i nie chce tutaj juz dluzej byc!!!

Gość loj ja to po
6 latach nie sta ciebie zeby kupi se auto w polse.... co ty tasm robilas???? trza bylo chociaz jakis glupi kurs zrobic

Gość tertre
Studiowalam, a studia w usa sa drogie!!! Potem skonczyla mi sie wiza i zostalam nielegalnie.Pracowalam, pieniadze zainwestowalam w akcje, a ze kryzys to duzo stracilam i musze czekac az akcje pojda w gore. A wiec z kasa jestem zawieszona :(

Gość to wyjedz gdzies do krajow
uni - przynajmniej bedziesz mogla mieszkac legalnie. Jezyk jak mniemam znasz dobrze wiec powinnas cos znalezc

Gość tamarra-x
a po studiach w usa nie moglas znalesc pracy legalnej?

Gość usa to nie unia

Gość deeper.
Co to za studia, skoro nie moglas po nich znalezc legalnej pracy? :O

Gość henk1
Terra, Chyba za bardzo zachłystnęłaś się ameryką i nie otworzyły Ci się oczy przez tych 6-ść lat.Skoro byłaś tam nielegalnie to zdawałaś sobie sprawę,że kiedyś cię nakryją.Przecierz przy pierwszej głupiej kontroli już Cię mają. TRZEBA BYŁO oszczędzać i po 6-ciu latach wrócić aby się ustawić w polsce-przenieść się ze studiami i tu otworzyć własną działalność. Ale ty wolałaś oddać kasę złodzieją takiemu co ukradł 43 miljardy dolarów i mamy kryzys. Ludzie wracajcie do Polski ale z głową i zapleczem bo jedynie tu powiedzą wam witam PANIĄ,PANA czy pozwoli PAN ? moje uszanowanie itd, bez żadnych uśmieszków na tważy ( wyraz szyderczej pogardy,bo dyskryminacja jest była i będzie !!!!! )

Gość no sorry ale w PL
to szybciej w ryj dostane niz to uslysze. Co do dyskryminacji to moze i jest ale ja z nia sie nie spotkalem. Jak Cie widza tak Cie pisza.

Gość up.
widocznie sobie nie pzreemyslalal wszystkiego ,trzab bylo glupi kurs fryzjerki zrobic plus np.pztredluzanie rzes , zaoszczedzic akse i zalozyc wlasna dzialalnosc.... i podejtrzewam ze zajelo by ci to mniej niz 6 lat..