Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaarijaaaaaaaaa

dziewczyny/kobietki, ktora ma was 170cm wzrostu???

Polecane posty

Gość maaarijaaaaaaaaa

i ile trzeba wazyc zeby nosic rozmiar 36?? bo ja dzisiaj bylam na zakupach i sie zalamalam..spodnie musze miec 38 a w zarze to 40!!! ;((((

Gość papryczka12
ja mam 176, rozmiar nosze 40

ja mam 171cm i waze 49kg nosze 34/36 w zaleznosci od sklepu:/czasem 34 jest za duze ale takie rozmiary robia czasem zeby tylko kupic i klamia na metkach:D

Gość maaarijaaaaaaaaa
przy 171 49kg to przesada jak dla mnie..mysle, ze przy takim wzroscie 55kg jest ok ale nie mniej, bez obrazy oczywiscie:*

Gość papryczka12
ja waze 65 i mam swietna figurke:P

Gość pinaacolada
na wzrost 170 najlepsza waga to ok 55, jednak to zalezy od tego jak kto jest zbudowany

Po prostu mi się nie tyje..w dodatku praca,dom, dziecko, wczoraj zdawalam prawko(zdałam, za pierwszym razem, w piatek 13go i to o 6rano)i tak to wszystko wpływa na wagę.W dniu porodu zażyłam 69,5kg::D

Gość achhhhha
ja mam 170 cm wzrostu i waże 56kg. Mi ta waga pasuję a niektórzy mówią ,że jestem chuda.

Gość maaarijaaaaaaaaa
aha to ok:) wiadomo oczywiscie, ze niektorzy maja ciezsze kosci..aa i miesnie tez waza wiecej, wiec te, ktore uprawiaja sport - wiadomo..:):) ok to daze doo 55..

Gość zgadzam się z Toobą
170 cm. waga 50 -- jestem chuda jak szczypiorek:( nosze rozmiar 34 a czasami nawed zdarzy sie 32 :(:( mój cel to rozmiar 38 chociaż

a mąż mi powiedział że jak schudnę jeszcze chociaż dwa kilo to mnie wyrzuci z domu bo nie chce by dziecko patrzyło na kosciotrupa?No ale co ja mam zrobic przeciez nie upcham sie jak prosie bo on tak chce:/

ja mam 177 i głównie noszę 38 ale się zdarza 36 i 40, a ważę z 63 kg.. chyba, nie wiem, nie warzyłam sie dawno

Gość qweqwe
170 i nosze 38 - jak dla mnie jest oki :)

A co w tym jest załamującego? Jak sie ma tyle wzrostu to zwykle dziewczyna o normalnym wyglądzie (a nie wychudzona szkapa) nosi taki właśnie rozmiar:)

170 cm 60 kg i wygladam swietnie. mam dosc szeroki kosciec i tendencje do tycia w biodrach,co zamieniam na miesnie. mam dosc duzy tylek,ale jedrny,duze cycki.nie moge wazyc mniej,wygladam wtedy jak szkapa.

aha i nosze 40,czasem jak bluzka jest obcisla to 42 bo mam wielkie cycki