Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeniaczek

on mnie kocha...

Polecane posty

Gość szczeniaczek

jestem z factetem juz prawie rok. Wiem, ze on mnie bardzo kocha, ciągle mi to mówi, pokazuje- czułe gesty, słowa, pocałunki. A ja go bardzo lubie moja rodzina tez to naprawde cudowny człowiek bardzo dobry rodzice chcą zebysmy byli razem a ja go tylko lubie... czy istnieje miłość? czy wystarczy lubic by z kimś byc? ja sie czuje przytłoczona jego czułościami :( nie odpycham go bo go bardzo lubie i nie chce zranic... co mam robic..

Gość sasacvs
a dlaczego z nim jestes jak go nie kochasz?

Gość szczeniaczek
dla jego członka

Gość szczeniaczek
nie podszywaj sie bo to dziecinne;/ jestem bo inni chcą zebym byla.. bo on chce... bo wiem ze on mnie kocha i jest dla mnie dobry.. ale czy mozna sie zareczac z kims kogo sie nie kocha? :(

słodki z Ciebie szczeniaczek z naprawdę małym rozumkiem:P no odpowiedz sobie sama, nie pragniesz byc z kims kogo kochałabys??

Gość szczeniaczek
..nie,bo tak jest mi wygodnie i bezpiecznie..co ja mam zrobic lubie go bardzo bardzo i wiem,że nie pokocham ale jest słodki cały i lubi mnie jak się usmiecham, ale czasami ma mnie dosyć, bo jak marudzę to znika i nie odzywa sie do mnie,a ja płaczę wtedy bo mi sie wydaje ,że straciłam kogos najważniejszego w życiu...no i co ja mam zrobić żeby nis znikał?? i wiem że pragne tego co on baaardzo....

Gość kasjopejka
uciekaj bo bedziesz zalowala :O

Gość paulaaxx
droga "szczeniaczek"! mój były bliski znajomy ożenił się rok temu z przyzwyczajenia do tej kobiety,a teraz sobie o mnie przypomniał i nagle chce odnowić znajomość. takze jesli go nie kochasz to daj sobie z nim spokój, bo im dłużej jestes z kims kogo nie kochasz to tym bardziej go nieświadomie ranisz

Gość posłuchaj maleńka
" a ja płaczę wtedy bo mi sie wydaje ,że straciłam kogos najważniejszego w życiu...no i co ja mam zrobić żeby nis znikał?? i wiem że pragne tego co on baaardzo..." Ktoś kto tak pisze , moze tylko KOCHAC . Myśle, ze powinnas się najpierw zastanowic co znaczy lubic a co kochac . bo jak widze mylisz pojecia . .

Gość maleńka.....
posłuchaj maleńka ..no bo ja myślę,że "kochać trzeba wszystkich ,a lubić nie każdy się da"....

Gość szczeniaczek
ten post powyzej nie był mój ten zaczynający się od "..nie,bo tak jest mi wygodnie i bezpiecznie.."