Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaa111

kolano skoczka

Polecane posty

Witam, Mam takie pytanie, jakiś czas byłam u lekarza z problemem dotyczącym bólu kolan. Zostało to zdiagnozowane jako tzw. kolano skoczka. Lekarz (specjalista ortopeda) zalecił smarowanie maściami przeciwbólowymi itp. Mi natomiast nic to nie pomaga. Ortopeda stwierdził że jeśli po za jakieś 2 miesiące bóle nie ustąpią to będę przyjmować zastrzyki ze sterydami w kolana. Nie wiem czy to jest dobre, czy ktoś z Was już to miał? Jakie są dalsze konsekwencje tej choroby? Operacja? Proszę o jakieś porady !

Gość gość
Najlepiej udać się jeszcze raz do lekarza, a jak znowu nie pomoże, to może go zmienić? Ja byłam w poznańskim ArtroCenter i muszę powiedzieć, że naprawdę się znają na kolanach.

Gość gość
moze trzeba bylo jeszcze starszy temat odkopac, zeby sie zareklamowac? :o

Gość gość
TYLKO oklady z rozbitej lub zmiazdzonej kapusty pomaga na to.

Gość Ola Smyk
Problem z kolanem skoczka to bardzo częsty problem, dość powszechny w śród sportowców. Mojemu znajomemu skutecznie pomogli oni https://fala-uderzeniowa.com/leczenie-kolano-skoczka-warszawa W szybkim czasie odzyskał pełną sprawność fizyczną dzięki fali uderzeniowej. Warto zastanowić się nad tą sprawdzoną metodą leczenia.