Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chachachachanges

zmiana zarysu czerwieni wargowej=lifting wargi górnej

Polecane posty

Gość chachachachanges

Moje pytanie kieruję do dziewczyn które przeszly operację ust polegającą na "podciągnięciu" górnej wargi. dr Sankowski pisze w swojej książce ("pytania do chirurga plastycznego" wyd. Wiedza i Życie) na pytanie dot. wlasnie efektów wycinania paska skóry nad górną wargą, tak: "pozostanie blizna, zwykle prawie niewidoczna, ale na początku wymagająca zakrycia szminką" I moje pytania są takie: 1) czy ta blizna stanie się po jakimś czasie rzeczywiście NIEwidoczna czy szpeci?? 2) bardzo prosze o zdjęcia (oczywiście samym ust! nie proszę o zdjęcia twarzy, do niczego mi to nie potrzebne. Proszę tylko by -jeśli macie dostęp do zdjęć ust wlasnych lub innych dziewczyn PO TAKIEJ operacji, abyście mi je wyslaly- chodzi mi o zbliżenie samej blizny, bym mogla oszacować czy znioslabym taki "kompromis" (większe usta w zamian za bliznę ). A teraz więcej o mnie, jesli się komuś chce czytać dalej : Mam 20 lat.Od urodzenia mam wadę "estetyczną", polegającą na tym, że moja górna warga jest opuszczona na dolną jak jakaś 'klapka' Nie istnieje u mnie coś takiego jak "dolek nosowo wargowy". Mam wrażenie, po wnikliwej obserwacji mojej twarzy że pomogloby mi zmniejszenie odl. między nosem a wargą górną poprzez wycięcie paska skóry. Nazywa się to: zmiana zarysu czerwieni wargowej. Nie potrzeba wiele...zaledwie kilka milimetrów Moja dolna warga jest ladna, lubię ją, i chcialabym aby górna byla podobnej grubości. Interesuje mnie WYŁĄCZNIE ten typ operacji powiększania ust. Pozdrawiam.

Gość jungfrau21
up

Gość magshshsh
up

Gość jhvbsifuygv
up

Gość ech masz tak jak ja
nie dosc ze mam niezmiesko blade usta, to jeszcze dolna wrga ma moze ze 2 mm ;/

Gość ech masz tak jak ja
lol gorna znaczy nie dolna.dolna jet nromlana:]

Gość annafisk
Ja mam chyba podobny problem - chodzi mi o urodę typu para prezydencka. Trochę wyglądam jak chomik - ta przestrzeń między nosem a ustami jest bardzo długa i chciała bym to usunąć. Proszę o wszelkie informacje na ten temat.