Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płacząca-samotka18aaa

nie dostałam nawet jebanego serduszka narysowanego na kartce na walentynki!

Polecane posty

Gość gazik_z_lysymi _oponami
wiecie co zadreczajcie sie glupie kwoki tym pieprzonym dniem..leci fajny film wiec wale sie na kanape i ogladam zamiast rozmawiac z takimi idiotkami, ktorych nikt od dawna dobrze nie posunal i pieprza wciaz cos o milosci

Ja też jestem sam, z wyboru. Zamiast podrywać jakąś 18 - nastke ucze się pilnie do egzaminu ;) A ty synku, dobrze robisz. Wyładuj się, bo po co trzymać złość i smutek w sobie? :P

Gość no faktycznie zalamka
To jest zalążek akcji "bojkotujmy walentynki" Akcja jest inicjatywą, mającą na celu obalenie prymitywnych, importowanych zwyczajów, wpływających negatywnie na całokształt naszego społeczeństwa. Bojkotujmy walentynki! Walentynki to wbrew temu, co mówią nam media i sprzedawcy, nie dzień poświęcony miłości, a bezmyślnemu kupowaniu prezentów, "obowiązkowo" - mających coś wspólnego z czerwonym serduszkiem. Taka powtórka z gwiazdki, tylko w innym klimacie. Szanowny Czytelniku - czy uważasz, ze: 1. To jest jedyny w roku dzień odpowiedni do okazywania/wyrażania miłości? 2. Kupując jej jakiegoś bezużytecznego serduszkowego śmiecia naprawdę wyrażasz swoja miłość? Walentynki to coroczne wielkie przedsięwzięcie marketingowe, mające na celu tylko i wyłącznie sprzedaż specjalnie z tej okazji wyprodukowanych produktów i usług. W tym celu stosuje się specjalne zabiegi marketingowe, mające swą wszechobecnością wyrobić w potencjalnym kliencie wrażenie, że to oto jest jedyny i niepowtarzalny dzień, jedyny godny miłości, że konieczne jest wyrażenie swej miłości drogim, aczkolwiek zupełnie bezużytecznym prezentem w postaci serduszka. Człowieku, myśl! Miłość, to potężne uczucie, niekiedy wprawdzie sprowadzane przez naukowców do "chemi", ale bez wątpienia mające ogromny wpływ na nasze życie. Nie daj się wykorzystać, nie daj sobie wmówić, że dziś jest ten jedyny i niepowtarzalny dzień, tylko w którym możesz powiedzieć "kocham" i obowiązkowo kupić coś "serduszkowego". Nie kupuj bezużytecznych serduszkowych rzeczy. Nie idź na łatwiznę. Kochasz swoja partnerkę/swego partnera? Daj mu/jej coś od siebie, a nie kupuj jakieś bezużytecznej serduszkowej gotowizny. Kochasz swojego partnera/swoja partnerkę? Kochaj go przez cały rok, przez cały rok okazuj swą miłość, nie tylko prezentami, ale także czynami. Miłość wymaga poświecenia. Poświęcenia czasu, energii, niekiedy zdrowia a nawet życia. Pieniądze, a na pewno serduszkowe prezenty nie są niezbędne. Nie bój się tego poświęcenia. Nie bój się powiedzieć "kocham". Warto. I na wszystkich bogów, w których wierzysz, lub nie, nie bądź głupi, nie daj sobie wcisnąć walentynkowego kitu. "Z prądem byle gówno płynie, ale pod prąd tylko szlachetna ryba pójdzie".

i walsnie o to mi ochodzilo!!! nie o to zeby ponizac te biedne zaplakane dzieweczki..tylko, ze mam dosc tego "swieta" i wszystkich idiotek, ktore wlasnie dzisiaj placza specjalnie ekstra!!!

Gość ghjyukjyuktujky
gazik ty chyba miales juz stad spierdalac :O

A tak naprawde to wyzywam sie na was, bo mnie tez zadna szmata nie kocha. Dobrze ze sa jeszcze te za pieniadze. Zaraz do mnie wpada i sobie popoduwam ja a wy dalej beczcie malolaty

Gość juchasy1
18 latki płaczące, że są samotne!!!!!!! Żałosna kurwa jesteś, taka młoda, a już jebnięta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wlasnie ogladam ten film i jakis idiota podszywa sie pod moj wspanialy nick..film jest do dupy...dobry aktor ken rev..cos tam gral w Matrix..ale film to kompletna bzdura,,,diably, anioly i kobietki w bialych zakrwawionych koszulach nocnych rzucajacych sie z 30 pietra na jakas cholerna szklarnie..

Gość mon123
Lori, a jak dlugo jestescie? Jak wyglada Wasz zwiazek? Ja jestem ze swoim 5 miesiecy , ; sa usciski, pocalunki w czolko itp ale jeszcze zadne nie powiedzialo "kocham"...

Gość bbb..
a ty mon ile masz lat?

Gość mon123
32 on 30

Gość ababababababab
najlepszy tekst w pewnym sensie związany z dniem 14 lutego: "pierdole Twoje kwiaty, szanuj mnie codziennie!" ;]

Gość spokoooo
ja spedzałam samotnie 24 walentynki, warto było czekać, poznałam cudownego człowieka i kocham go bardzo Twój moze zjawi sie juz jutro :) uszy do góry :)

rada dla wszystkich samotnych-w ten dzien zacznijcie robić coś co lubicie i ten przeklety dzień minie.. dziś sam testowalem i to działa :D

Dam Ci jedną radę. Jeśli chcesz coś od kogoś sama zacznij to robić, jeśli chcesz być kochana sama zacznij kochać a zobaczysz gwarantuję, że będziesz mega szczęśliwa. Bo miłość rodzi miłość, więc nie użalaj się nad sobą tylko pomyśl o tym jak Ty kochasz... pozdrawiam

Gość płacząca-samotka18aaa
eh nie mialam do kogo wyslac. to facet powinien zapraszac nie?

Gość lorii
Witam jak tam humorek 18 dzisiaj?