Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płacząca-samotka18aaa

nie dostałam nawet jebanego serduszka narysowanego na kartce na walentynki!

Polecane posty

tak mi smutnoo ;( bałam sie ze kiedys zostane sama jak palec... i tak się stało ;( siedze i rycze.. nie mam nawet z kim filmu obejrzec w walentynkowy wieczór. pierwszy raz dzis weszlam na forum sie wyazlic.. ;(( jestem tak beznadziejna ze nie mam nawet jednej osoby ktora bylaby zainteresowana moim towarzystwem.. tylko falszywych j**anych "przyjaciol" na 5 minut... tzn. co u ciebie slychac? fajnie. - a to dobrze to cześc...

Gość gazik-z-lysymi-oponami
czy to chcialas uslyszec? masochistko!

Gość lorii
nie bucz..bedzie lepiej:-)❤️ dla Ciebie

Gość a widziszz
a ja dziś kupowałam fajki w kiosku i dostałam od pani kioskarki czekoladkę walentynkową, ehe!

widze nawet na forum nie moge z nikim slowa zamienic:( dziekuje.. :( gdybym chciala sie pociac nie szukalabym kontaktu z ludzmi tylko siegnela po zyletke i to zrobila tempaku. wypad z uczuciowego hamie.. kazda dziewczyna w moim wieku marzy o tym.. bardzo potrzebuje tego zeby ktos okazal chociaz cien zainteresowania i okazal jakis mily gest mama i tata tez mnie zostawili.. wyszli do kina.. siostra z mezem poszli do restauracji a ja zastala sama. musze byc bardzo beznadziejna ze mnie nikt nie chce

ja nie dostalam nawet nic od pani z kiosku ;( od rodziny nic nie dostalam, przyjaciol nie mam.. bo okazali sie falszywymi ..:(

Gość dziecinada
Człowieku, myśl! Miłość, to potężne uczucie, niekiedy wprawdzie sprowadzane przez naukowców do "chemi", ale bez wątpienia mające ogromny wpływ na nasze życie. Nie daj się wykorzystać, nie daj sobie wmówić, że dziś jest ten jedyny i niepowtarzalny dzień, tylko w którym możesz powiedzieć "kocham" i obowiązkowo kupić coś "serduszkowego". Nie kupuj bezużytecznych serduszkowych rzeczy. Nie idź na łatwiznę. Kochasz swoja partnerkę/swego partnera? Daj mu/jej coś od siebie, a nie kupuj jakieś bezużytecznej serduszkowej gotowizny. Kochasz swojego partnera/swoja partnerkę? Kochaj go przez cały rok, przez cały rok okazuj swą miłość, nie tylko prezentami, ale także czynami. Miłość wymaga poświecenia. Poświęcenia czasu, energii, niekiedy zdrowia a nawet życia. Pieniądze, a na pewno serduszkowe prezenty nie są niezbędne. Nie bój się tego poświęcenia. Nie bój się powiedzieć "kocham". Warto.

jestes beznadziejna...wiec podczas jak oni sa w kinie masz czas zeby sie pociac i zakonczyc te uzalanie sie nad soba!

Gość lorii
Co Ty piszesz..jaka denna?..po prostu jeszcze nie poznałas swojej miłosci i nie masz super przyjaciół ale to przyjdzie:-) I uwierz mi lepiej pozniej ale na wieki..:-) tez jestem sama bo moj facet boi sie mi wyznac miłosc..serio pisze..a co najwazniejsze mamy juz sporo po 30:-D Dzwonil juz kilka razy i niby przypadkiem zapomina mi cos powiedziec i sie zapytac..smieszy mnie to..ale postawilam na swoim i musze wytrzymac..a brak mi go:-)..Usmiechnij sie :-)

dziecinado - ale ten dzien jest dla samotnych dniem smutnym. kiedy inni okazuja sobie milos a kogos to omija... nie musze opisywac uczucia jaki mi towarzyszy dzis... i nie zycze nikomu samotnosci. wszystkiego najlepszego i duzo milosci z okazji walentynek życzę

lorii ale masz tego kogos;) ! i to się liczy :)

"lori" nie zapomina tylko nie kocha cie...kiedy tfoja pusta lepetyna zrozumie to..on teraz posuwa inna i ma cie gleboko w dupie

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
nie bądź głupia, nie daj sobie wcisnąć walentynkowego kitu. "Z prądem byle gówno płynie, ale pod prąd tylko szlachetna ryba pójdzie".

i dla wszystkich idiotek i idiotow walentynkowych...to jest komercja i zarabiaja na wszych durnych lbach niezla kase! jak sie kogos kocha to nie potrzeba tego pieprzonego swieta zeby to powiedziec...

Gość lorii
Mam ale nie ma go jak potrzebuje..wiem ze ma swoje obowiwazki ale mi go brakuje..zreszta Ty poznasz kogos i bedzie super..Tylko nie szukaj na sile, bo sie sparzysz:-)❤️

Gość ja na pewno nie
dlaczego masz łyse opony? To niezbyt bezpieczne jest :P

Gość lorii
gazik jestes idiota:-P

Gość gość
Ja chetnie porozmawiam jesli chcesz i nei smutaj :* Jak co to gg nizej jest podane :)

nieważny jest jeden dzień w roku czyli walentynki ważne jest czy masz przy sobie ludzi którzy są dla Ciebie wsparciem i pomocą dają Ci radaść.. na codzien.

Gość gazik_z_lysymi _oponami
"lori" masz? wlasnie a gdzie on teraz jest ty pustaku? no wlasnie masz go w swojej pustej glowie a on ma cie w dupie! a lyse opony pomagaja mi lepiej slizgac sie po ludzkiej glupocie i naiwnosci

Gość lorii
Jasne ..tak se to wytłumacz :-P a pozatym zraniony jakis jestes..co bzykanko przeszlo kole nosa?:-P

"lori" a ty jestes glupia tak jak twoje bezsensowne bazgroly

bzykalem dzisiaj rano i bede zaraz bzykal a tobie glupia kwoko zostal tylko wibrator

Gość lorii
wiem ze glupia jestem..ale ty przegrales zycie z kretesem:-P

Gość samotna matka1
ja jestem samotna i jest mi zajebiscie zle czasem ale nie z powodu durnego komercyjnego swieta. Zreszta ja dostalam laurke od mojego 4 letniego synka.

Gość lorii
jasne ze bzykales rano ..a potem sie obudziles i senne marzenie prysło tumaku:-D

"lori" to fajnie, ze wiesz, ze jestes glupia, ale jak wiesz, ze przegralas zycie skoro jeste taka glupia

Gość lorii
i nawet czytac ze zrozumieniem nie umiesz:-)

bzykalem bo mam co bzykac a twojej dziurka to juz chyba pajeczynkami zarosla