Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona cierpięęęęę

mam faceta chama

Polecane posty

dziś walentynki, a on nie powiedział mi "kocham cię" i nie kupił mi żadnego prezentu, żadnego breloczka z serduszkiem, nic!!!!! nie zaprosił mnie nigdzie!!! ten cham mnie nie kocha jak się dziś okazało, ZRYWAM Z NIM jutro jak się z nim spotkam

Gość W młodości byłem emo
widziały gały co brały

Gość taaa taaa
walentynki wielka rzecz :o masakram jak po zachowaniu w jakis wymyslony dzien oceniasz faceta :o

ale kurwa nie wiedziałam że jest taki!!! jesteśmy razem od pół roku, to nasze pierwsze walentynki ze soba, przez pół roku codziennie mnie okłamywał że mnie kocha, mówił kocham cie, kupował mi prezenty, a dziś wyszło szydło z worka, okazało się ze te wszystkie "kocham cie", te prezenciki to wszystko były kłamstwa, bo on mnie nie kocha, dziś walentynki a on potraktował ten dzień jak wykły dzień, cham jeden i klamca

Gość taaa taaa
to jeden dzien , którego moze on nie uznaje jest dla ciebie waznijeszy niz wszystkie inne ? dla mnie bardziej liczy sie powiedziane w normalny dzien, niz "wymuszone" w walentynki- bo tak trzeba :o

Gość to głupi dzien
i nie ma nic wspolnego z miloscią. wolalabys zeby przez te pol roku cię olewal, a w walentynki zasypywal czulosciami i prezancikami?

Gość Ale jaja wielkanocne
:D :-D :P :-P :O :-O