Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaaa

czy te oplaty za mieszkanie sa wysokie waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość magdalenkaaaa

miasto 70 000 mieszkancow stara kamienicA mieszkanie 3 pokojowe 50m2 czynsz + ogrzewanie gazowe 700zl

Za każde mieszkanie trzeba płacić również czynsz do spółdzielni mieszkaniowej (oświetlenie klatki, wywóz śmieci, remonty) w naszej kamienicy to 250 zł. od każdego mieszkania, za ogrzewanie mieszkania (z ogrzewaniem wody) płacimy 300 zł. miesięcznie, tak że właściciel nie zarabia na Was majątku...wynajmujemy jeden pokój, u mnie to centrum dużego miasta ale ceny i tak malutkie bo dziewczyny za 1 miejsce w pokoju 2-osobowym płacą nam po 250 zł. + swoją część rachunków, wystarcza nam z tego na nasze rachunki i czynsz do spółdzielni...

Gość e jakbym mial
no dosc :o ja za kawalerke place 250 zl ae mieszkam w malym miastku nie wyobrazam sobie jakbym miala mieszkac w wawie np. :o

Gość magdalenkaaaa
to jest mieszkanie komunalne zastanawiam sie bo te oplaty za ogrzewanie sa tylko w okresie grzewczym wiecpozniej bedzie chyba mniej nie wim ile dokaldnie wynosi czynsz....to jest mieszkanie na ktore chce sie zamienic i troche mam cykora z tym ogrzewaniem

Gość magdalenkaaaa
niech sie ktos jeszzce wypowie

Gość jak dla mnie powalające
miasto 70 000 mieszkancow u mnie 350 tys. mieszk. stara kamienicA blok w latach ;-) mieszkanie 3 pokojowe 50m2 3 pokoje = 49 m2 czynsz + ogrzewanie gazowe 700zl czynsz (w tym c.o.+ woda) 270zł U CIEBIE TO ZDZIERSTWO! Ja i tak uważam, że u mnie prezes i zarząd spółdzielni nas okradają i opłaty u mnie mogłyby być niższe :-P

Gość może to spróbuj
no chyba lekka przesada W Warszawie, która jest najdroższa pod każdym wzgledem za 70 m2 płacę miesięcznie 800 zł (w tym woda i ogrzewanie)

Gość ja we wroclawiu
wuec duze miasto , place 220 zl czynszu w tym woda ale to jest kawalerka, 35m. pozdrawiam

Gość mazowieckie
stara kamienica 60m2-czynsz 597zl ,centrum,palenie piecowe (2 piece),brak cieplej wody;-((

Gość magdalenkaaaa
no wlasnie tez mi sie wydaje ze wysokie

bardzo wysokie, ja w Warszawie place za mieszkanie 124 m2 930 pln, co prawda to jest oplata za sam czynsz, bez gazu pradu czy wody, no ale jednak mam duzy metraz i w nowym budownictwie.

Gość magdalenkaaaa
chcialam sie wydostac z mojej rudery ale chyba male szanse sa na to:( zalamana jestem

komunalne i taakie drogie, litości, co to za miasto??? jak pisałam wyżej ja z ogrzewaniem płacę co miesiąc 270zł płacę za 35-letnie miszkanie 49m2 za ogrzewanie mam wliczone w czynsz tyle samo w KAŻDYM miesiącu przez cały rok ok 100zł, więc gdybym płaciła tylko wtedy gdy grzeją to zimą czynsz wynosiłby 370zł a latem 170zł

Spróbuj się gdzieś zorientować (w urzędzie misata??) czy są jakieś szanse, że ten budynek zostanie przyłączony do do miejskiego centralnego ogrzewania to pewnie są bardzo wysokie pomieszczenia, a takie jest bardzo ciezko ogrzać - duże zuzycie energii, ale duża przestrzeń = dużo powietrza = zdrowiej

jakie tam wysokie. a co za grosze ludzie mają wam doopy grzac i wode z waszych wydzielin oczyszczać? bydło polaczkowe tylko rościć, a rząd ugina się przed motłochem i cacka się golasami , gdy już dawno powinny być europejskie ceny. wszak jesteśmy od pięvciu lat szczęsliwcami w UE

Gość magdalenkaaaa
obecnie mam 42m2 komunalne i palce 230zl ogrzewania mam swoje na wegiel chcialam sie zamienic bo mieszkanie nie jest za ciekawe ale te oplaty mnie przerazaja za takie rudery tyle placic? a na wlasne mnie nie stac:O i tak z dostaniem np mieszkania z eksmisji jest ciezko bo komunalka tym co nie placa np 2 lata daje kolejne terminy do kiedy moga zapalcic a oni zwlekaja zalamana jestem:O

Gość magdalenkaaaa
nie palce a place hehe

Gość gdzie to miasto jest
napisz gdzie tak drogo??

Gość żarófka
dużo płacisz, ja bym sie nie zgodziła tak mieszkać 700 zł to ekskluzywne mieszkanie nowe 90 metrów

Gość magdalenkaaaa
wielkopolska miedzy poznaniem a wroclawiem