Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzorcistus

Jak rozpoznać Szatana????

Polecane posty

Gość egzorcistus

Szatan może się czaić wszędzie pod postacia każdego. Może przybrać nforme naszego psa czy naszej drugiej połówki, może przybrać postać ciotki, wujka, brata. Mam więc do was pytanie. Jak rozpoznać Szatana???? Jak rozpoznać że osoba z którą mamy do czynienia to nie jest ta osoba tylko Szatan który przybrał jej kształt??? Bo słyszałem że Szatana można rozpoznać zawsze po członku który ma wąsy, ale nie sprawdzałem tej metody. Czy macie sprawdzone metody na rozpoznanie Szatana???

Gość egzorcistus
Wysoki budynek z dzwonami??? hmmmm.... w bacówce??? no w miarę wyoka jest i jak barany wlezą to i dzwonki są, więc Szatan siedzi czesto w bacówca?? Oscypek to Szatańska rzecz zapewne.

Gość makjdklajd
dzisiaj to jacyś sami nawiedzeni wchodzą na to forum :P Czarna strona Walentynek :classic_cool: ?

Gość gandamaraj
szatana kochana nierozpoznasz tak łatwo bo to spryciarz jest }:-> sama widzisz jak porobił.wiekszosc juz nie wierzy w nic. łebski koleś z niego to trza przyznać

Gość tylko tyle w_temacie_
*Bimbałek* jesteś głupi i mało zabawny :) Dziękuję za uwagę.

Gość ale o co kamann
Bimbalek mam pytanko: jakie masz wyksztalcenie? kobieta czy mezczyzna jestes? od dluzszego czasu na forum mnie intrygujesz...

Gość satanistyczny mistrz wojny
Szatana mozna rozpoznać po białej sutannie , jeżdżeniu oszklonym mercedesem i tytułowaniu się ,,Benedykt XVI" Tak dziatki, to jest prawdziwy Szatan

tylko tyle w_temacie_ *Bimbałek* jesteś głupi i mało zabawny Dziękuję za uwagę. Tylko się nie posraj w gacie od tej powagi i strachu przed szatanem :O Nawet tchorzu nie potrafisz pisać pod swoim czarnym nickiem :O Gardzę taką pomarańczową, tchórzliwą padliną bez honoru.

Gość ale o co kamann
bimbalek!! czekaj...mam pytanie

Gość tylko tyle w_temacie_
Ale się uniósł - czyżby prawda zabolała? "Nawet tchorzu nie potrafisz pisać pod swoim czarnym nickiem " Kolor nicka nie ma tu znaczenia. "Tylko się nie posraj w gacie od tej powagi i strachu przed szatanem" Tak się składa, że Szatana mam gdzieś, a Twoja głupota bije po oczach nawet na nie-szatańskich topikach.

Gość ale o co kamann
od dluzszego czasu obserwuje Twoje wypowiedzi na forum i... MASZ GADANE!! ile masz lat? sprawiasz wrazenie dobrego znawce w roznych tematach...jakie masz wyksztalcenie?

Gość ale o co kamann
ja stoje po stronie bimbalka!!! hee tamta pisze ze ma gdzies szatana a nie zdaje sobie sprawy ze przez nia wlasnie On w tej wypowiedzi przemawia!!

Gość zgłoscie do
zakoch­uje

Gość zgłoscie do
kur­wa

Gość _.Szatan._
Niniejszym oznajmiam, że opanowałem ten temat :classic_cool:

Gość satanistyczny mistrz wojny
666 AVE SATAN 666 666

Gość coococco
co wy chcecie od Bimbałka co?!!

Gość pigula25
ja znam jeden sprawdzony sposób

Szatana nikt nigdy nie widział, jedyne co o nim wiadomo, to to że popierdziela w szatach, podobnie jak jego wyznawcy. Ale jeszcze żadnego nie widziałam, więc to pewnie tylko kolejne mityczne stworzenie :D

Gość wypedzanie szatana
szatan ma awersje do kościelnych rzeczy np na krzyż dla wieżocego to wiadomo co zrobi ateista to dla niego 2 złanczone patyki belki a dla szatana to jest znak ze nie jest panem i przypomina mu sie ze jezus go zwyciężył wiec sie boi krzyża http://www.youtube.com/watch?v=wdY7bNcp6Mk mozesz trafic na msze uzdrawiająco to terz nieraz sie dzieje ale najwięcej to sie dzieje w Medjugorie

Gość TERMINATOR 4
moja ex była szatanem i to naprawde było w niej tylko zło a jak ogladała film to tylko horror