Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabula rassa

problem z piersiami...

Polecane posty

Gość tabula rassa

Witam, mam maly problem. Otóz od pewnego czasu urosły mi piersi, z rozmiaru 75b do 75c, niestety nie zdazylam zaopatrzyc sie w nowa bielizne, poniewaz w sumie nie zwrocilam uwagi, ze tak urosly. Zawsze bylam lekko pulchna wiec nie zwracalam jakos na to specjalnie uwagi. Problem polega na tym, ze moje piersi maja dziwny kształt, nie sa takie jedrne kuleczki jak byly :( sa jakies blade, skora jest cienka, widac zylki wszystkie i nie maja tego ksztaltu, sa takie jakies trojkatne, sterczace :/ dziwne :( Chce isc na solarium, zeby je troche opalic, ale co zrobic zeby przywrocic im dawna jedrnosc? Zaznaczam, ze nie jestem w ciazy, nie wiem czemu tak urosly, bo nie przytylam, moze od tabletek :( Prosze o jakies porady. Stosuje natryski zimne, ale co jeszcze?

Wzrost o miseczkę przy tym samym obwodzie to niewiele - to zmiana o ok. 2 cm w obwodzie w biuście, tyle się wielu kobietom w czasie cyklu zmienia ;) A w ogóle to sprawdź, czy nosisz staniki w dobrym rozmiarze, bo dobrze dobrany biustonosz w ogromnym stopniu odpowiada za stan piersi (zły rozmiarowo nie podtrzymuje ich, a przy braku podtrzymania nawet malutki biust traci jędrność, grawitacja jest nieubłagana): http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html :)

Gość tabula rassa
Lol, wedlug tej tabletki wyszlo mi ze mam 65G................................... A nosilam 75B..........

Gość ambiwalenccja
;O no tak bywa;) Chyba czas zmienic nie?:D

Zgadza się, czas na szybką zmianę - za luźne o 10 cm staniki nie mają szans podtrzymać Ci biustu :) Zapraszam na Lobby Biuściastych (www.biusciaste.prv.pl)) i do innych linków z mojej sygnaturki, które pomogą w zakupach prawidłowego rozmiaru :)