Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melody7851

Oświadczyny? Nieee....

Polecane posty

Gość Melody7851

Cześć. Dziwna sprawa. Nie wiem co mam myśleć, co robić... Sprawa wygląda tak: Mam 19lat, moj facet 24. Jestesmy ze sobą juz 14 miesiecy. Fakt faktem szczesliwy jest nasz zwiazek niesamowicie. Nie kłócimy sie w zasadzie a jak juz cos to chwile o drobiazgi. Jest mi z nim dobrze. Kocham Go Bardzo i jest dla mnie Najwazniejszy na swiecie. Wczoraj siedzielismy gadalismy sobie i nagle powiedzial ze chcialby mi sie oswiadczyc niedlugo. Ja oczywiscie z charakterku mam tak ze przyjelam to bardziej jako zart, ale pare godzin potem powiedzial ze chcialby mi sie ejszcze do pażdziernika oświadczyć. Trocvhe sie zmieszalam. Potem wieczorem jak lezalam juz sama w lozku rozmyslalam o tym.. I chyba boje sie tego zobowiazania, nie sasdzicie ze powinnismy poznac sie lepiej.. a dopiero potem myslec o oswiadczynach ? Czy moze on chce by kazdy facet wiedzial ze jestem jego../? Mam jakies dziwne mysli... Podpowiedzcie mi co o tym myslec?

Gość natie
To fakt nie ma co się spieszyć.

Gość a ja bym
chciała zeby mi sie oświadczył

Gość Melody7851
A ile macie lat ? Nie sadzicie ze to bylalby taka az bardzo powazna decyzjaa.. ?

Tnz Ty masz dopiero 19 lat to chyba rozumiem, że obawiasz sie tego. On ma z kolei 5 więcej i chyba powoli mysli o stabilizacji :)

No właśnie ja mam zdecydowanie więcej lat :) dlatego tego chce. Masz racje to bardzo poważna decyzja, może jak jeszcze raz o tym wspomni to porozmawiajcie - zapytaj czy jest pewny że chce spedzic z Tobą reszte życia, dlaczego chce zrobić to juz teraz itp :)

Gość Melody7851
Tak amsz racje.. rozmowa zawsze pomaga i wszytsko wujaśnia. Tylko troche mnie tym zdziwil. Nie chcialabym zeby zaczal traktowac mnie jak wlasność...która juz oswoił..