Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Real Driver

Co myślicie o osobach które NIE MAJA profilu na naszej klasie?

Polecane posty

Gość Mr.
Mnie wisi ilu tam mam znajomych, liczy się tylko parę osób.

Gość ja mialam ale juz nie mam
zalozylam konto jeszcze zanim zrobilo sie wielkie bum na nk i zpaomnialam o tym...pozniej uslyszalam w tv jakie to trendy i weszlam :D a powazniej to chcialam odszukac z ciekawosci kilka osob, np. przyjaciolke z przedszkola, ktora wyjechala tu po...do dzis pamietam to cierpienie ;) jak znalazlam kogo chcialam (cale sztuk 3) to pozniej znouw zapomnialam o nk....pozniej znowu weszlam i jak zobaczylam, ze nk to fotka pl a w skrzynce mnostwo zaproszen od osob, z ktorymi co najzwyzej czesc zamienilam lub w ogole ich nie kojarzylam to sobie darowalam i usunelm konto. z osobvami na ktoryh mi zalezy utrzymuje kontakt, inni mi lataja kolo d*py - ja im jak widoczniej tez, bo prawie nikt nie wysilil sie ponad wyslanie zaproszenia aby nabic sobie znajomych :) ogolnie uwazam, ze to moze byc naprawde fajne dla osob, ktore maja powiedzmy 40lat - wtedy niestety faktycznie drogi sie jakos rozchodza a kontakty uciekaja (teraz jak sie nawet z kims dluzej nie widzisz to gdzie tam zostanie nr kom czy gg i jakos tak wydaje mi sie latwiej jest ;) ). nie czuje sie wyjatkowa z powodu braku konta i nie wykluczam, ze kiedys jak bedzie mi potrzebne do szczescia (by np kogos znalezc) to zaloze :)

Gość nie neguję-toleruję
Ide NK była taka, żeby ludzie , którzy nie widzieli się 10, 20 czy 30 lat odnaleźli się. W tej chwili jest to portal dla gówniarzy, którzy nie mają potrzeby się "odnajdywać" bo chodzą razem do szkoły. Dzieci zrobiły sobie z NK drugą fotkę i dlatego portal schodzi na psy :(

Gość nie mam profilu
Po pierwsze szkoda mi czasu na takie zabawy:P Po drugie złożyłam konto fikcyjne i chciałam odnaleźć najlepsze koleżanki, okazało się, że też nie są zalogowane... Po trzecie nie lubię przechwalania się ilością znajomych:P A w ogóle to widzę więcej minusów jak plusów i dlatego nie będę zakładać profilu:)

Gość madziattt
ja nie mam i nie będę miała

Gość polska rosjanka
mozna miec konto na n-k i nie posiadac 50 pozownaych, rozbieranych zdjec, tylko nie wiem 2 -3 i tyle. dobrze wykorzystywana n-k to nic zlego, moim zdaniem.

Gość polska rosjanka
i wkurza mnie tez robienie z tego portalu drugiej fotki i traktowanie, ze ten kt ma tam konto jest debilem, ktory chce sie tylko pochwalic. pozdr.

Ja myślę, że osoby, które nie mają konta na naszej klasie... po prostu nie mają tam konta! Po co dorabiać do tego jakąś ideologię??????????????????????????????????????????????????

Gość Młody Sportsman
Nic o nich nie myślę

Gość nerwiczka
ze nie maja nasrane we lbie jak Ci , ktorzy go maja. A poza tym to nie oznaka braku znajomych bo mam ich wielu ale po co zakldac ciu lstawa w necie jak znajomych ma sie na codzien

Gość Np u mnie jest
Jetsem w liceum i prawie kazdy ma nk , no ale ja nie xD , zawsze na infie jest przegladanie kto ma nowego faceta , kto ma nowe ciuchy z kim sie teraz spotyka jak sie ubiera , Z KIM SIE KOLEGUJE , CZY MIAŁĄ ŁADNą kiecke na studiówce , wszyscy sa obgadani dzieki nk , , boshe troche prywatnosci by sie przydało :O:O:O

zalezy o jakich, bo jak o starszyźnie to ok to w koncu portal dla nich, a jak o młodych którzy maja kontakt ze znajomymi to... ze maja potworne kompleksy wiec musza sie dowartosciowac i pokazac to i owo. ja kiedys tez tam miałam przez 2 tyg potem uznałam ze to idiotyzm wiec sie wykasowałam jak wielu moich znajomych 🖐️

Gość BADACZ NAUKOWY
up

Gość i o czym tu myśleć
Jedni profil mają bo chcą a inni nie mają ,bo nie jest im to potrzebne. Ot i cała filozofia !

Gość ze nie maja czasu
ze sa osobami publicznymi bardziej lub mniej i mogly byc narazone na niewłascie komentarze ze kontaktuja sie z kolegami w inny sposob ze nie maja ochoty zdradzac swiej prywatniosci( szkola, wiek itd) ze maja konta gdzie indziej np w facebooku ze maja nadmiar znajomych i raczej uciekaja od nich ze nie chca ,zeby przez ten portal zalatwiano u nich prywatmne sprawy (np lekarze, prawnicy, dyrektorzy firm ze nie uzywaja internetu

Gość samaEwusia-lat44
Ja nie mam profilu na n-k,bo swoim dzieciom niemal codziennie mówię że je kocham,nie muszę ogłaszać tego na forum.

Gość mnie nikt nie lubił
to po co mam z nimi utrzymywać kontakt jedynie co mnie łaczyło to to ze mnie obgadywali

Gość wcinająca pistacje
Od każdej reguły są wyjątki,ale ja myślę,że większość tych ludzi była po prostu nielubiana w szkole, nie mieli wielu znajomych i byłoby im głupio gdyby mieli tylko kilka osób na koncie :p

Gość Nowy telefon
O osobach,ktore nie maja profilu na naszej klasie myse,ze sa inteligentne i nie daly sie oszukac tym,ktorzy wymyslajac to oszustwo mieli na oku calkiem inny cel,niz zezwolenie na pisanie jakichs glupot.Tym ludziom chodzilo o pozyskanie maksymalnej liczby danych osobowych.Udalo im sie to bardziej niz mysleli.tego jestem pewien.Wy-sami im zezwalacie na tzw.przetwarzanie waszych danych.Oni je sprzedaja,lub sami wysylaja do was reklamy i z tego ciagna kupe kasy.Z waszymi danymi robia cholera wie co jeszcze.Wszystko dzieki naiwnym.

Gość Nowy telefon
Facebook -to jest wersja amerykanska -naszej klasy.Ta oryginalna.Nasza klasa jest amerykanska licencja.