Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Real Driver

Co myślicie o osobach które NIE MAJA profilu na naszej klasie?

Polecane posty

Gość Real Driver

:P

Gość kjaljsa
ze sa normalni

Gość Są kól słit i krejzi

Gość hhgfg
że nie czują potrzeby imponowania innym, tym ze byli na jakies zagranicznej wycieczce

Gość very sober
ze sa normalni i nie czuja potrzeby chwalenia sie swoim wygladem czy dobytkiem...

że się jarają tym, że nie mają konta :o i są dumni z tego powodu.. to tak jak ateiści, którzy na każdym kroku pokazują jacy oni są fajni, bo w nic nie wierzą :o

Ja też nie mam;) ze wzgledu na to, ze mam kontakt ze wszytskimi z podstawowki, gimnazjum i nie czuje potrzeby dawania zdjec z moich zagranicznych wycieczek, robienia sobie fotek w skapych i drogich ciuszkach. Kilku moich mega przystojnych, piekielnie bogatych- kumpli rowniez nie ma profilu;) Wg mnie tylko zakompleksieni daja 50 fotek..

Gość DyskusjaOgolna
Ze nie interesuje ich odnawianie kontaktow z ludzmi. Są zapatrzeni siebie i nie widza poza tym nic innego.

mysle ze jestem normalna. Ci co mają byc blisko -są.jak ktos jest dla mnie wazny i ja dla niego to mamy kontakt do siebie:)

Że są normalni, nie licytują się liczbą znajomych. Poza tym, nasza klasa jest tylko jednym z wielu tego typu portali społecznościowych. No i na koniec- a co to, jakiś przymus?

chce wazyc 52-> dlaczego uwazasz ze jesli ktos ma konto to ma na nim 50fotek? Ja mam konto, akceptuje tylko znajomych (zadnych fikcyjnych i ludzi ktorych nie znam) i mam jedno zdjęcie.

Gość hipcioooooo
ze nie maja internetu;) buhahaha

a ja uwaam ze Ci co nie maja konta na nk sa zwyklymi ludzmi tprzy utrzymuja kontak ze swoimi znojomymi i spotukaja sie z nimI NA CODZIEN np na piwku a nie tylko na nk i nie maja potrzeby chwalic sie gdzie to oni nie byli.zreszta niektore osoby majac zdjecia na nk podwyzszaja sobie swoja samoocene.tam nikt Ci rczej nie napiszesz ze brzydko wygladasz i jestes tlusta jak swinia.same pozytywy leca a niekorzy sie tym jaraja ze coto oni nie sa

Wkurzają mnie, nie mam jak ich szpiegować. :P :P :P

Ok, jak ma sie jedno to super, ale widzialam na kolezanki koncie, ile moich znajomych ma fotek.. jak sie chwala, maja po 900znajomych, w tym 50% fikcyjnych kont.. dodawanie jakis szkol uwodzenia itd;/ boze moj.. i samo slodzenie, laska jak pasztet a tu komentarze "jaka ty slczna, mrrrr". Komedia. Po co, na co? Ja rozumiem ktos ma 40lat szuka znajomych. ok. Ale ktos kto ma 21 lat i zero kontaktu z ludzmi z podstawowki? Ja mam ze wszytskimi kontakt, wychodze na piwo, imprezy. Dziwia mnie ludzie ktorzy kompletnie kontaktu nie maja z ludzmi z ktorymi sie znali z pare lat temu..

Zreszta kontakt z ludzmi na nk, w wiekszosci wyglada tak ze sie kogos dodaje i pisze "co słychac?" i na tym koniec. Spotkanie tej osoby na miescie to tylko"czesc, czesc" wiem bo moj chlopak ma konto na nk;) nie ma ani zdjecia, tylko znajomych..

Gość ja nie mam
i nie mam takiej potrzeby;)

Gość Boski APOLLO
Że na pewno mają strasznie nudne życie :P

A juz jakbym sobie zalozyla konto;d to bym dala glowne zdjecie" ZAŁOŻYŁAM NK, aby ogladac jak moje kolezanki ze szkoly brzydną i tyja":D hahah :D Ta cala nk to KOMEDIA:D

Gość po co sie oszukujecie
Jak ktos nie ma konta na N-K to są dwie możliwości: a/ marnie mu się w życiu wiedzie i się wstydzi b/ był w czasach szkolnych nielubianym osobnikiem i nie ma koleżanek/kolegów z tamtych lat inne opcje nie istnieją :P

Gość Mr.

HAHAHA:D no ja bym miała czym sie chwalic.. Byłam najbardziej lubiana osoba;) i nadal jestem, przez to mam ciagle kontakt z kolegami/kolezankami z podstawowki itd:D Wypiekniałam:D i mam wiele powodow by sie chwalic. Ale po co? Bez sensu. Wole jak mnie spotykaja na zywo i sa.. w lekkim szoku:D

12:07 [zgłoś do usunięcia] po co sie oszukujecie Jak ktos nie ma konta na N-K to są dwie możliwości: a/ marnie mu się w życiu wiedzie i się wstydzi b/ był w czasach szkolnych nielubianym osobnikiem i nie ma koleżanek/kolegów z tamtych lat inne opcje nie istnieją a co ma piernik do wiatraka? osoby ktore posiadaja konto na naszej klasie az goraczki dostaja aby miec duzo znajomych wiec tak czy siak zaprosza cie nie wazne czy bylo sie lubianym czy nie.....

Gość Mr.
Ja mam takie konto, ale przestałem zaglądać, bo fakt, większość jak już zamieściła zdjęcia swoich maszyn i ogródków z sobą w tle, to przestała się odzywać. Piszę, a tu nic, tylko na pw da się czasem zagadać.