Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoke

tu opisuje preferencje kazdego z forumowiczów kafeterii...zaczynam od....

Polecane posty

setunia-córka pracowniczki poczty i niedoszłego wisielca,piwnooka średniego wzrostu dziewczyna o dziobatej cerze i śmierdzacym oddechu,uwielbia dłubac w nosie i grzebac sobie w pipce zwłaszcza podczas przegladania internetu,zapisana we wszystkich portalach randkowych ,uwielbia zmochacone swetry i zapach zimnej kapusty kiszonej,w przyszłosci chce pracowac w tesco na kasie a jej marzeniem jest kariera w biurze obsługi klienta w realu...

Gość nelly rokita
prawiczek i kropka - pewnej nocy miał objawienie, aby zostać zbawionym postanowił trwać w swoim prawictwie za wszelką cenę, wymyśla dlatego niestworzone historie, które maja przekonać innych że jego wybór jest spowodowany tym, źe nie może znaleźć odppowiedniej dziewczyny, ma wielką pytę, której nie może używać , nawet ręcznie:O, jest sfrustrowany, bo mimo to popęd daje mu sie we znaki, chodzi na pakernię, zajada się ogórkami kiszonymi i lubi grać w kółko i krzyżyk

Gość niezle dawajcie dalej
azaliz emo moze byc na poczatek :D

Gość nelly rokita
skoro to prawda to musimyż to opisać, nie można kłamać, mama cię nie uczyła?:O

Gość nelly rokita
i widzisz mawronka ciebie to można opisać jednym słowem - ******* no ale ono tez jest wulgarne poniekąd:O

mawronka-złośliwa lekko uposledzona bywalczyni kafeterii i fanka stron typu pudelek,jest dzika i stoni od ludzi,zawsze patrzy przez judasz gdy sąsiedzi znad przeciwka wychodza z domu i zdaje z tego niezwykłego zdarzenia relacje swoim rodzicom,interesuje ja życie innych gdyz własne życie przegrywa na kafe,uwielbia ogladac mode na sukces i uzurpatore,kocha zapach spieczonej gęsiny i gumy owocowej Orbit,zawsze marzyła o wakacjach w Szyrku,

Kabel dobrze , ze tu stajales bo mnie nie bylo;) Nelly szkoda, ze nic se nie zgadza:( ale przynajmniej zabawn ten opis:) Nelly idiotko hehhe chybawiem kto to pisal:P

Psyhiatra juz blizej byl prawdy:D ale nadal wiele sie niezgadza:D

setunia ;).....hmmm taaa stajalem a wlasciwie probowalem stajac :D.....łobalalem sie a laptop tak wysoko na lawie stal :O... :classic_cool:

Kabel n po takie 18nastce na jakiej byles to sie nie dziwie :) i tak pisales lepiej niz ja na trzezwo pisze:P Cukierasek janie wem co to sa te \"kuleze\" wlasnie;):D

no czoraj mialam sweteek aki troche wlochatowat to mnie to wkuzalo to faktycznie jak mi sie ndizlo to ta cos skublam tam:P :D

a o mnie cos wiecie?? :D fajnie byloby poczytac ciekawe historie o sobie:D wiec, hmmm, czy ktos mnie kojarzy? sok jablkowy vel apple juice

aj widze ze temat upadl .. .autor powiedzial co wiedzial i spadl z krzesla widzac, jakim powodzeniem cieszy sie topik:D i po opisach .. .:D

heh w 3 poście była prośba o mój opis i z ciekawością na niego czekam :P

Gość podniesem z litości

jako nieopierzony chętnie te charakterystyki poczytam:P tylko nikogo nie widzę.brak inwencji czy głupota poszła się szlajać???