Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BitterSweet*****

Wiecznie mijam sie z miloscia...

Polecane posty

Gość BitterSweet*****

Poznalam juz w zyciu wielu facetow, kilku z nich bylo dla mnie naprawde waznych i nawet jesli nie znalam ich bardzo dobrze, czulam, ze powinnam poznac ich blizej, niestety pewne okolicznosci wciaz sprawialy, ze musialam zrezygnowac ze swoich dazen lub wszystko ukladalo sie odwrotnie niz chcialam. W tej chwili czuje, ze nie wykorzystalam w pelni swoich szans na szczescie, mam wrazenie, ze cos przegapilam. Jak sadzicie, czy moze tak mialo byc? Czy moze nie spotkalam jeszcze tej wlasciwej osoby? Jestem ciekawa Waszych opinii, a moze ktos z Was mial taka sytuacje, ze spotkal ponownie osobe z przeszlosci i pomimo wczesniejszych niepowodzen, w koncu sie Wam udalo?

Gość onatako
ja tez się mijam z miloscia nie mysl o tym predzej czy pozniej dopadnie cie milosc

Gość BitterSweet****
Staram sie nie myslec o tym, ze juz za pozno, ale kiedy po raz kolejny stwierdzam, ze znow cos zawalilam, ze moze moglam to inaczej rozegrac, to zaczynam szczerze watpic. No coz, moze po prostu nie kazdy odnajduje swoja milosc.

Gość odnajdziesz
napewno każdy kiedyś odnajdzie :)

Gość BitterSweet****
Ciekawe tylko kiedy...

Gość odnajdziesz
trzeba być cierpliwym

Gość BitterSweet****
Ja przeciez jestem codziennie cierpliwa jak stawiam klocka i kiedys zmusilam mojego misia zeby go zjadl i wtedy mnie rzucil i teraz musze jesc swoje kupy sama chetnie sie z kims podziele moj telefon 0700880990 caluje wasze dupy ;)

Gość BitterSweet****
Ale śmieszne, jak zwykle podszyw sie znalazl... Mierzi mnie to kafe :o Do osoby, ktora napisala "cierpliwosci" - dzieki serdeczne, tylko ja juz te poklady cierpliwosci wyczerpalam chyba :)

Gość polska rosjanka
uszy do gory:) mi tez czetso sie wydaje, ze zawalilam sprawe, no ale co? teraz nic nie zrobie. a mzoe wcale nie zawalilysmy, tylko tak nam sie wydaje? zapomnij o milosci, bedzie latwiej Ci sie zylo i staraj sie nie odkladac zycia na pozniej. wiem,z e to oklepane, ale to dziala.

Gość BitterSweet****
Staram sie zapomniec, nie myslec, ze cos spieprzylam, ale te mysli wciaz powracaja. No i jak tu nie myslec o milosci??????? To chyba niewykonalne.

Gość polska rosjanka
no nie wiem, chyba wykonalne, skoro mi sie udalo. wiadomo ze czasem pomysle, ale nie umieram z tesknoty i nie placze w poduszke. jakos nie ma czasu. no wezzz no, nie martw sie:)

Gość BitterSweet****
Czas mija, a ja stoje wciaz w tym samym punkcie i to mnie martwi, ale jakos zyje, to najwazniejsze. A Ty nie chcesz juz szukac milosci, czy moze czekasz az sama Cie dopadnie?

Gość polska rosjanka
a powiedz mi, ile masz lat? ja szukalam i nawte znalazlam-tak i sie wydawalo, mzoe nie milosc, ale zauroczenie, z ktorego mogloby byc cos wiecej. okazalo sie blefem. nie chce szukac. jak mnie znajdzie to git:)

Gość BitterSweet****
Mam 30 lat czyli juz calkiem sporo, nie jestem siksa, ktora siedzi i ryczy, bo ma 18 lat i nie ma chlopaka... Wspolczuje, ale moze nie nalezy sie poddawac?

Gość polska rosjanka
ach, to roumiem teraz co masz na mysli, bez obrazy, ale mylalam, ze moze jetes mlodsza. w takim razie doskonale rozumiem, przynajmniej wyobrazam sobie. ja mam 20 lat, wiec 10 lat roznicy to sporo... no ale bylas w zwizku kiedykolwiek? po tej przygodzie stracilam jakos ufnosc do facetow, nie chce mi sie na razie na nich patrzec pod tym katem. zreszta jestem juz przyzwyczajona, ze gdy cos zaczyna sie dziaci tak upada na poczatku.

Gość BitterSweet****
Tak, bylam w zwiazku. Ale i to okazalo sie pomylka. Sorki, ze tak napisalam o mlodych dziewczynach, nie powinnam tak pisac, ale wiesz... w moim wieku to juz samotnosc przestaje byc smieszna i robi sie cholernie powaznie, czlowik szuka gdzie popelnil blad.

Gość polska rosjanka
spoko, nie urazilo mnie to. yhm, to rzeczyiscie, to juz trohe inna sprawa, ale 30 lat nie oznacza, ze tej milosci nie odnajesz:). wiem, ze chcialoby sie miec to chcoiaz zagwarantowane, ze nawet za te 2 lata, ale zakochasz sie w zajemnosia... jestes otwarta, czy racej zamknieta?moze niesmialosc? lubisz siebie?

Gość BitterSweet****
Wiesz, ja po prostu mam pecha. Fakt faktem, mam kompleksy, jak kazdy, mimo to pojawiali sie faceci w moim zyciu, tylko ze jakos nie wyszlo...

Gość polska rosjanka
ech, ciekawe, czy ze mna nie bedzie podobnie:O podobam sie czesto, faceci niby sie kreca, ale czesto nic z tego nie ma. uciekam i zycze powodzenia, mam nadzieje, ze Ci sie poszcesci, zaslugujesz na to.

Gość BitterSweet****
Dziekuje i wzajemnie :) Nie zalamuj sie, bo naprawde masz jeszcze czas, na pewno znajdziesz tego wlasciwego, bo takiego pecha to jedynie ja moge miec. :o Pa.

Gość BitterSweet****
Moze jeszcze ktos sie wypowie? Bez podszywow.

Gość BitterSweet***
up

Gość BitterSweet***
:(

Gość edek111
A na dzień dzisiejszy jesteś sama :)

Gość majkaaaaa
Tez to mam. Mam 25 lat i ciagle niewypaly. Ilez mozna?:O:O

Gość BitterSweet***
Sama :(

Gość pojawiam sie i znikam
ponownie osobę z przeszłości i pomimo wcześniejszych niepowodzeń, w koncu sie Wam udalo? udało nam się zostać kochankami

Gość BitterSweet***
Hmmmm moze dobre i to.

Gość pojawiam sie i znikam
na związek już za późno :(

Gość BitterSweet***
A co sie wydarzylo? Jest zonaty?