Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ucieszony

Masakrycznie się boję!!!

Polecane posty

Gość doradca87
skad ona jest?

Gość Ucieszony
Miała kiedyś prawdziwą miłość jak uważa, już z nim nie jest i teraz wszystkich podrywaących ją chłopaków traktuje jak śmieci, ale wiele lasek tak przecież robi. Oni za nią latają, męczą ją, a ona robi z nimi co chce. Bo żaden z nich nie przypomina tamtego. W sumie mnie ten problem nie dotyczy, bo nie startuję do niej :P Ale właśnie te przejścia mogą stanowić o tym, że chce po prostu się rozerwać i nie jest hipokrytką, że też chce mieć przyjemność.

Gość Ucieszony
doradca87 - nie mogę powiedzieć, zresztą po co?

Gość doradca87
moglbym ja sprawdzic i zdac ci relacje:)

Gość Ucieszony
Ja jestem mało pewny siebie, szczególnie jeśli chodzi o kobiety. Ten wyjazd traktuję jak terapię. Chcę się rzucić w głębszą wodę i z musu nauczyć się niej pływać, tzn: ja to widzę tak, że pojadę, zrobię to z nią i poczuję się kompletny, spełniony, szczęśliwy. Może nie tym w jaki sposób do tego doszło, ale zadowolenie będzie wypływało z tego, że już to zrobiłem, że nie jestem taki zły, że dałem radę. Chciałbym żeby to poskutkowało na mojej psychice, żebym stał się pewniejszy siebie. Bo tak naprawdę to właśnie ma głebsze znaczenie niż tylko sam seks, chcę żeby to była dla mnie terapia.

Gość Ucieszony
doradca87 - Ty taki podrywacz jesteś? : o To daj mi parę rad związane z podrywem. Gdzie szukasz kobiet, gdzie je poznajesz? Gdzie znaleźć kobiety na seks?

to że kiedyś, jak mówisz '' jej wielka miłość '' odeszła od niej, nie znaczy teraz że ona może traktować wszystkich mężczyzn jak śmiecie!!! widać jakaś idiotka z tego co czytam z twojego opisu

żeby czasem ona się nie przejechała na tym, z tego co opisujesz o niej to nic nie warta ta dziewucha

Gość Ucieszony
jedenkot - ona jest jedynaczką, sama jest świadoma tego, że ma okropny charakter, przyznała mi się do tego. W życiu nie chciałbym jej mieć za dziewczynę. Nie ten charakter, nie ten wygląd. Ale w zasadzie nie obchodzi mnie to, nie mój problem. Chcę tylko żeby zafundowała mi terapię :P

Gość doradca87
hmm podrywacz to moim zdaniem za duzo powiedziane ale nie boje sie kobiet..:)

noi co z tego że jedynaczka?? !! jakby to od tego zależało jak się traktuje drugiego człowieka,

Gość doradca87
z tego co tu wypisujesz to ona musi byc obeznana w tych sprawach wiec bez stresowo.. wie ze nie robiles tego:) napewno sie zajmie toba:P tylko zebys nie wszedl i po kilku ruchach nie zakonczyl stosunjku..:D najlepiej zwal sobie przed;D

Gość Ucieszony
No a ja mam problem z kobietami :( Nie wiem jak je poznawać. Wśód najbliższych znajomych nie mam powodu do zaczepienia obcej dziewczyny, do zagadania. Jakoś samo mi to przychodzi, bo podświadomie wiem, że mam wsparcie. Ale to są takie koleżeńskie zaczepki, żarty. Przynajmniej nie widać wtedy, że mam ze sobą problem. A jak jestem sam to masakra, stres ogromny, nie zagadałbym do dziewczyny.

Gość Ucieszony
doradca - ona właśnie mi pisała wczoraj, że mam się już nie masturbować, bo chce mieć więcej .... dla siebie : o ja ją uprzedzałem, że długo nie wytrzymam, a ona nie widzi w tym problemu. Przecież od razu nie będę próbował w nią wejść. Jadę do niej na kilka dni, więc jest czas. jedenkot - ona jest po prostu rozpieszczona, chce mieć wszystko dla siebie, itd. Stąd jej charakter. Ale jak mówię, nie obchodzi mnie to ;) Nie będzie moją dziewczyną. Będę szukał jej na miejscu :)

Gość doradca87
rozumiem Cie doskonale tez taki kiedys bylem i wyrobilem sie przy pewnej dziewczynie:D i powiem Ci ze czasem mnie dopada taki dzien jak Ty masz ciagle i mnie kurwica bierze ale n szczescie mija :D

Gość doradca87
na kilka dni?? no niezle to ona nie mieszka z rodzicami? jakas nimfomanka ci sie trafila:D

Gość Ucieszony
Ooooo, weź napisz coś o sobie, jaki byłeś i jak się zmieniłeś ;) Może mnie to zmotywuje :) proszę :)

Gość Ucieszony
Ona ma tylko mamę. Mieszka z nią. Ale ma też mieszkanie po ojcu. I my będziemy w tym mieszkaniu jej.

Gość doradca87
dzieki mojej bylej nauczylem sie rozmawiac z kobietami o wszystkim nie pijac alkoholu;D bo ona nie pila wiec prawie przez caly zwiazek z nia nie chlalem.. i wiadomo poznawalem jej kolezanki dawalem im buziaki i nabieralem corz to wiekszej pewnosci:D jeszcze bylem ciagle przez nia komplementowany haha:D i sie wyrobilem az zabrdzo;/ ze wstydliwego chlopczyka stalem sie rozgadanym...

Gość doradca87
:D

Gość doradca87
zboczkiemmmm

Gość Ucieszony
Niby miałem już jedną dziewczynę, ale to 3 lata temu. Niby z innymi też miałm jednorazowe zetknięcia, z paroma się całowałem ;) Ale nie robiłem już tego prawie od roku... I też chcę być śmiały, flirtować, podrywać i w ogóle :)