Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopiknadth

Czy warto sprowadzic samochod z Niemiec?BMW 325 i cabrio

Polecane posty

Gość mam BMW
szkoda_)czasu kultura by nakazywała żebyś w punkcie 5 napisał/a że TWOIM ZDANIEM zbrzydło bo innym się to nadal podoba

Gość tunerrrrrrrrrrrr
Jak sprowadzisz BMW to możesz się odezwać na Kafeterii to się skontaktujemy i ci je mogę fajnie stuningować, bo zajmuję się tuningiem. http://www.auto-blog.pl/wp-content/uploads/2007/11/bmw-tuning-wies.jpg to jedno z BMW które robiłem, myslę że kabrio by wyglądało kozacko z takimi zderzakami, tylko koniecznie czarne by musiało być

Gość sosnowicz
------"mam BMW BMW to piękne samochody, w swoim życiu jeździłem wieloma Beemkami. Zaczynałem od starej trójki E30, to było cudowne auto, teraz jeżdrzę BMW 135i Coupe to też wspaniałe auto. Jeśli chcesz jeździć BMW to kupuj BMW i nie słuchaj co mówi ci kilku debili, że BMW to obciach i że wieśniaki tym jeżdrzą, bo to mówią ludzie ograniczeni umysłow."------ --------"mam BMW Masa wiesniaków i buraków jeździ te Golfami i Astrami i jakoś nikomu to nie przeszkadza. Ludzie to są debile i nie słuchaj ich,"------ Jeśli tak jeździsz tym BMW jak piszesz "jeżdżę" no to gratuluję . Ugruntowałem swoją opinię o kierowcach tej marki. Mogę podpisać się w całości pod wypowiedzią "szkoda_czasu" , tylko dlaczego pisze "nie musisz czytać jakie są opinie..." Przecież założycielka topiku o takie opinie prosi .

Gość dftrusik
nie wart tych pieniędzy jakie za niego chcą . mozna kupić coś tańszego i młodszego . dłużej pojeździsz .