Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gusik

Plener w ruinach zamku

Polecane posty

Cześć Dziewczyny! Od jakiegoś czasu szukamy z narzeczonym przykładów zdjęć z sesji ślubnych odbywających się w ruinach zamku. Poza małymi wyjątkami nasze poszukiwania okazały się bezowocne :( Jesteśmy z Górnego Śląska i w pierwszej kolejności interesowaliby nas fotografowie z okolic naszego regionu. Jeśli macie jakieś propozycje bardzo prosimy wrzucajcie je tutaj. Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Gość ola0711
Ja jestem z okolic Katowic i też myślałam o jakimś zamku. Nie mam nic specjalnego na oku i z chęcią poczekam na podpowiedzi.

Gość polecam chudow

a moze jakies ruiny czy cos co by podchodzilo pd jakies stare mury we Wroclawiu?:) bo jestesmy na etapie wymyslania miejsca

Gość ggggggggggggg
up

Gość Vivieen
Moze cos w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej? Tam jest tyle pięknych miejsc :) Ojców, Ogrodzieniec.. My właśnie tam będziemy mieć sesję plenerową :) (A też jesteśmy ze Śląska :)

Gość konik.polny
proszę bardzo http://pl.wikipedia.org/wiki/T%C4%99czyn Wiem że krakowscy fotografowie często tam robią plener, poza tym poszukajcie innych zdjeć tego zamku, bo to na wikipedi jest okropne. W rzeczywistości ruiny są dużo ładniejsze i idealne na plener,

Gość konik.polny
gdyby ktos był zainteresowany, mogę przesłać kilka zdjęć na maila, jak to w rzeczywistości wygląda.

Gość motylek_85
My myślimy nad zamkiem w Bedzienie - chyba najbliżej Katowic ;)