Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donata M

w jakim wieku byłyście kiedy urodziłyście pierwsze dziecko??????

Polecane posty

25 :) jak urodze Zaczelismy sie starac jak mialam 22,5. Ja mowilam, ze mam czas, ale mezus juz nie za mlody :P Wyszlo odwrotnie, ze to ja musialam sie leczyc, a mezus w pelni sil!!! :D

Gość pierwsze 34 lata
z wpadki ;) Drugie - planowane 36 lat ;)

Gość nicoli
Pierwsze w wieku 19 lat drugie 22, i wielkie ubolewanie ze nie mogę mieć więcej dzieci :(

Gość nicoli
ups poprawka drugie w wieku 21 lat - coś u mnie z matematyką nie tak, mój syn za chwilę będzie miał już 4 lata :P

Gość Jestem Urszula...
Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 23 lat, drugie - 28 :-) Pozdrawiam

Gość kardashia
20. Moje dziecko urodzi się pod koniec roku a w styczniu ja skoncze 21

Gość cameaaaa
mialam 25 lat, wiecej dzieci chyba juz miec nie bede bo za stara juz jestem :)

ja urodzilam majac 19 lat a teraz mam 20 i jestem bardzo szczesliwa:)

Gość betiiii
ja miałam 36 jak urodziłam pierwsze i jedyne dziecko

Gość kartinaaaaaa
Ja w ciążę zaszłam mając 20llat urodziłam w wieku 21lat teraz mała ma roczek a ja jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem. Mąż ma 26lat

Gość innaaaa
Świadomie 1dziecko zamierzam urodzic w wieku 19-20 chce byc mloda matko z wyboru :-) 2dziecko w wieku 22-23 :-P... tylko mężą musze zanlesc :-] Jak dla mnie dziecko pierwsze po 30 lub 26roku zycia to głupota ^^ Ale to tylko moje zdanie :->

mialam 25 lat jak urodzilam synka, bylam 3 lata po slubie i mialam skonczone studia i nie rozumiem dlaczego niektore w was pisza ze urodzily dzieci od razu tlumaczac sie ze........sie wyszlalay, podrozowaly itp, tak jakby chcialy sie usprawiedliwic ze rodzily mlodo, kto ma dziecko to wie ze to najpiekniejsza rzecz dla kobiety i tyle, i nawet jesli jest czasem "przeszkoda" w robieniu kariery czy podrozach, bo nie ukrywajmy ze macierzynstwo to odpowiedzialnosc i juz nigdy nie bedzie takiego zycia jak wczesniej , kto chce to moze szalec przez cale zycie albo wcale, ja tam nie szalalam , nie mialam takiej potrzeby, podrowoac nie lubie, jestem zwykla szczesliwa dziewczyna, moje zycie jest piekne, pod kazdym wzgledem, planujemu drugiego bobasa tak za 3, 4 lata, zobaczymy, bardzo chcemy miec 2

Gość pierwsze 34 lata
Ja w ogole nie planowalam. Wpadllismy ;) A drugie zaplanowalam, bo nie chcialam jedynaka ;)

Gość pierwsze 34 lata
wg Waszej filozofii to powinnam usunac, bo juz za stara bylam ;)

Gość takie tam gadanie...
azis- a pracujesz? Czy masz tylko męza i synka? ;)

Gość
mysle ze wiek 20-27 lat jest ok

Gość nelkal
Hej Dziewczyny, gdybyscie chciały się podzielic informacjami o przyroście masy w ciąży i osobowości - zapraszam do udziału w ankiecie, jej wypełnienie zajmuje tylko minutę i jest elementem badania naukowego. Z góry dziękuję http://www.ankietka.pl/ankieta/36255/przyros t-masy-ciala-kobiet-w-ciazy-a-osobowosc.html

Gość Jestem Urszula...
Ja też 1 dziecko - nieplanowanre, 2 już na tak, bo nie chciałam jedynaka :-) Camea - A dlaczego piszesz o sobie "stara" ? Dzisiejsze kobiety rodzą w różnym wieku :-)

yhy pracuje, wrocilam niedawno do pracy :P:P co juz sie ktos czepia?

Gość fw34r423r
Ja miałam 33 lata. (Ciąża nie była efektem długich starań ale jednorazowej, niezbyt poważnej próby.)

miałam niecałe 20 lat. nie wyszalałam się, jak to niektórzy piszą, ale wyszaleję się jeszcze :) za 15lat będę seksowną mamuśką lekko po 30 z 16 letnią córką i razem pójdziemy najpierw na ciuchy, a potem na dyskotekę ;) a co! ;) była to wpadka, ale teraz widzę że super mieć dziecko w tym wieku- to naprawde nie jest takie okropne ;) jak sie ma trochę na start, to potem mozna spokojnie dochodzić na szczyty już z dzieckiem. a jeszcze jak czytam że co 5 para ma ogromne problemy z poczęciem dziecka, a mój chłopak (obecnie mąż) raz strzelił bez gumki i zrobił mi dziecko, do tego piękne, zdrowe i grzeczne ;) to Bogu dziękuję. :)

Gość fw34r423r
Hmmmm... ja z kolei ze względu na dobro dziecka wolałabym żeby było jedynakiem.

Gość fw34r423r
Nie jestem też w stanie pojąć jak można chcieć mieć tak młodo dziecko, po prostu nie jestem. Dla mnie to byłby koszmar (a ściślej nie byłby bo bym nie urodziła). Jednak najważniejsze jest mieć to co się chce, czyż nie? :D

Gość fragile22
ja wychodzę za mąż w lipcu. mam 22 lata, przyszły mąż 26. dziecko planujemy za dwa lata

Gość a ja sie ciesze........
pierwsze dziecko w wieku: 20 lat drugie w wieku 24 lat :) trzeciego już nie planuję:P

zaszłam w zaplanowaną ciąże w wieku 26 lat, miałam już poukładane życie i dojrzałam do tej odpowiedzialności....