Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa

ktora z was nie ma faceta i dlaczego?

Polecane posty

Gość maaaatylda
eee, no Wścibska, nie przesadzaj. Po prostu zycie mnie nie rozpieszczało, tak jak zresztą w sumie kazdego człowieka, ale zamiast zloscić się na Los- podziękowałam za nauki i wyciągnęłam wnioski. w judo jest taki cios przeciwnika, który wykorzystuje się przeciw niemu. otóż jak Cie ktoś kopie, to nie stawiasz oporu, tylko pociągasz za te kopiącą noge i dodajesz swoją siłę do siły ciosu. Przewracasz sie, przeciwnik też, ale to ty pierwsza upadłaś i pierwsza wstajesz.Ot, tyle. Judo nie znam, tak na marginesie, to zastosowanie teoretyczne.To tak jak z tym powiedzeniem, że z kaażdego upadku podnoszę sie mając coś w ręce. Ni smućcie sie kobiety. Pamiętajcie, że to matriarchat był pierwszy.:)):))

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
oj nie przesadzam pisze co mysle:P hihi że z kaażdego upadku podnoszę sie mając coś w ręce.===> ciekawe powiedzenie daje do myslenia...

Serio? Nie trafiłyście na swój typ. Prawda jest taka, że nie chcecie być z jakimś tam robotnikiem, który to kąpie sie raz na tydzień. Wiecie swiadomie, że stać was na coś lepszego. Nie pisze tu oczywiście o tych co zdradzają :) Ci "lepsi" jednak mają duży wybór, dlatego koło się zamyka. Jednak moja opinia jest taka, że jesteście głupie cipy :) Za bardzo inwestujecie w siebie, potem budzicie sie w wieku 24 lat - jestem sama.

xKamyk masz racje glupie cipy inwestuja w siebie a te madre w wieku 18 lat rozkadaja nogi rodza bachory i zyja na bezrobociu bo jakis robotnik je zaplodnil! faktycznie przyznaje ci racje czlowiek nie moze sie uczyc miec zainteresowac dbac o siebie jedyne co kobieta ma robic to pieprzyc sie jak anjszybciej rodzic dzieci i uslugiwac swojemu panu i calowac go po nogach ze raczyl ja przygarnac jebnieta/y jestes! ale coz takich jest sporo 🖐️

jezeli jeste facetem bo straszny z ciebie debil juz wspolczuje twojej babce....no ale czego sie spodziewac po facetach siedzacych na damskim forum:P

Nastepna glupia cipa o twarzy smoka... tustych pośladkach i nogach jak kłody. Chodzi o to, że te dziewczyny które inwestują w siebie mają takie wygurowane ideały, że nigdy ich nie znajdą w meżczyźnie, z tą twarzą i ciałem. Fajni faceci są dla fajnych dziewcząt. Zmierzam do faktu iż są normalne dziewczyny, studentki itp są też takie które tna do końca wielkie panie, niedostępne buhahah. Piszesz o stanie plebs, nawet nie bo Ci już dawno chamują płodność.

Gość maaaatylda
nooo, nie płacz już, zabeczana. wydaje mi się, że podstawowy błąd, to taki, że naczytałyśmy się wszystkie książek o miłości przez duże "M", gdzie on piekny, madry, dobry i bogaty przyjeżdża, zabiega, kocha, rzuca kwiiaty, i takie tam. A to piszą baby dla... bab. I to sa najczęściej ich pobożne życzenia. Wszystko się naturalnie kończy happy endem. I żyli długo i szczęśliwie...A raz tylko udało m się dorwać książkę dla kobiet o pobożnych życzeniach faceta, bo napisał to facet. Już po paru stronach poczułam, że coś jest nie tak. Tytuł "pocałunki na Manhattanie", była w jakiejś Claudii, czy innym takim. Dopóki nie zrozumiemy, co nas od nich odróżnia, nie stworzymy dobrego związku.Np. facet nie widzi szczegółów, koloru lakieru, szminki czy pierścionka. On zapamiętuje, że całośc była ładna. I tyle. A wyzłośliwiając się- facet- stojąc przed lustrem- nie ważne, jak małego ma "małego" i jak wielki ma brzuch czy łysinę- patrząc w to lustro widzi w nim cholernego Mela Gobbsona:)):))

Noo... :P Ja tak robie. Lustri i "kurwa, jaki ja jestem piękny" No, ale cóż mam 20 lat i naprawde z urodą rodziców. :)

Gość smutna dzis
mam 26 lat i aktualnie nie mam faceta tylko dlatego ze moj zwiazek sie rozpadl rowno 2 tyg temu. juz brakuje mi tego zeby wieczorem sie przytulic brakuje mi ciepla i bliskosci. nie rozpaczam ze sie skonczylo ale tez boje sie ze juz nigdy sie nie zakocham i chyba bede sie bala zaufac facetowi. jak to jest ze ciagle spotykam takich z ktorymi nie daje rady stworzyc normalnego zwiazku? wokol widze tyle par ktore sa ze soba i sa szczesliwe wiec chyba ja jestem nienormalna.

Gość maaaatylda
Smutna dziś, widzisz to, co chcesz widzieć. ciężarne widzą szczupłe laski, zaś te, co nie mają dzieci- właśnie cieżarne. Bezdzietne widzą tylko te z dziećmi, a obłożone rozwrzeszczaną dzieciarnią - te, które mają więcej luzu. tak to juz jest.Myśl o sobie- idź sobie na basen, kup jakiś ciuszek i nie mysl, że nie masz się komu w nim podobać. Sobie, kochanie, sobie. Przestań czekać, to TO przyjdzie, w momencie kiedy będziesz spocona, paznokieć złamany, a Ty w swoich oczach będziesz wyglądać tak sobie. Wtedy. Fajni faceci są. I ten Twój też gdzieś tam czeka. Zapewniam cię. :)):))

Gość smutna dzis
dzieki Matylda za pare fajnych slow. jeszcze miesiac temu sama pocieszalam kolezanke. sama bylam wtedy szczesliwa. kurcze czuje sie troche staro ;) i wydaje mi sie ze nie mam juz za duzo czasu zeby wchodzic w zwiazki ktore sie rozlatuja. chce czegos trwalego. a tak na marginesie to ide na basen za pare dni ;)

Gość maaaatylda
smutna dzis no widzisz:)) i nie rozglądaj się tam gorączkowo za byłym, lub za tym, który by się nadał:))Obejrzyj sobie kiedyś film "Ale jazda" mówi o wyborach i Przeznaczeniu.On gdzieś tam czeka. ale czy podobałby Ci sie ciuch czy jaki biżutek otrzymany tak zaraz, na pstryknięcie palca? Na pewno nie.Wyczekaj się trochę w tej swojej wieży, Księżniczko, potęsknij. I zmień nicka na pogodna dzis. to działa. Dobranoc:))