Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak odmowić

jak delikatnie odmówić

Polecane posty

Gość jak odmowić

znalazłam sie w dość niezręcznej sytuacji... kolega koleżanki chce się ze mną spotkać, nie znamy sie osobiście (on sie zainteresowal patrzac na moje zdjecia -... śmieszne) czeka nas pierwsza rozmowa na gg, z tym że wiem, że nie chce sie z nim spotkać, ale nie wiem jak zrobić to łagodnie:( on mnie w ogole nie interesuje, niestety walory fizyczne tez sa dla mnie wazne, ale nie chcialabym by myslal, ze to tylko przez to...tak naprawde powodow jest cala masa... on jest z innego miasta i wydaje mi sie glupie, by przyjechal tylko dla tego by mnie poznac, a nawet jesli okaze sie, ze jest ok to nie jestem zainteresowana znajomoscia na odleglosc, zreszta ciazy mi w myslach swieza sprawa z innym chlopakiem, z ktorym nic nie wyszlo. Wiem, że można szybciej zapomniec wdajac sie w inna znajomosc ale chyba nie jestem zainteresowana ta technika... tylko co mam zrobić? akurat odwrocilam sytuacje i to ja mam sie teraz odezwac wiec zwlekam..

hmm... najlepiej po prostu powiedz, ze jestes po powaznym zwiazku i chcesz sobie zrobic dluuuga przerwe. nie mow mu, ze Ci sie nie podoba fizycznie... mimo wszystko, w mezczyznach tez to wywoluje pozniejsze kompleksy... pozdrawiam:)

Gość jak odmowić
wlasnie boje sie, że on sie z nia zagada a ona mnie dosc dobrze zna i okaże się, że mu nakłamałam... eh, tamta nieudana znajomosc nie byla znow taka powazna, a tej kolezance czesto mowilam, ze mam w sobie niewykorzystane poklady uczuc i chcialabym sie z kims pospotykac:)nie wiem na ile ona mu o mnie powiedziala a w zwiazku z tym boje sie, ze mnie czyms zaskoczy...

w takim razie powiedz tej kolezance, ze chlopak Ci sie nie podoba, zeby nie robila mu w Twoim kierunku jakichs nadziei... nie wiem, czy taka calkowita szczerosc jezeli chodzi o mowienie mu, ze jest dla Ciebie nieatrakcyjny, jest dobrym wyjsciem... ale najwazniejsze to to, zebys mu na samym poczatku powiedziala, ze nic z tego nie bedzie. inaczej narobi sobie chlopak nadziei... :/

Gość jak odmowić
wlasnie, boje sie, ze on juz ich sobie narobil... ale nic dzialam, dzieki za odpowiedzi:))

Gość nie mala
"(on sie zainteresowal patrzac na moje zdjecia -... śmieszne)" "on mnie w ogole nie interesuje, niestety walory fizyczne tez sa dla mnie wazne" smieszne jest, ze tak samo jak on robisz, a tego nie widzisz :D

Gość jak odmowić
moze i robie tak samo, ale efekt jest odwrotny zreszta napisalam, ze nie interesuje mnie on nie tylko przez wyglad, a on jest nakrecony tylko na tej podstawie

Gość nie mala
no juz, takie glodne kawalki to mozesz jemu wciskac jakby ci sie podobal z wygladu to ani odleglosc ani nic innego by nie nie przeszkadzaloby :D

Gość jak odmowic
nie mam zamiaru sie spierac, w rzeczywistosci mam juz niemile doswiadczenia w znajomosciach na odleglosc, ale oczywiscie fakt, ze dla mnie jest on malo atrakcyjny musi być podkreślany

Gość a CIEBIE
nie mala zazdrosc zzera bo nawet ci na ktorych nie mialabys ochoty nie zwracaja na ciebie uwagi,pytanie jest proste jak odmowic, by ten chlopak nie wpadl w kompleksy, odpowiedz jest prosta nie da sie no chyba ze wezmiesz sie za jakies klamstwo