Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malyna

Schudnąć do wakacji!

Polecane posty

Gość martynka0325
Dobry pomysł.. ja dzisiaj trochę chora jestem.. ale i tak muszę poćwiczyć mi idzie jak najbardziej dobrze :) mam nadzieje że jak wejde na wagę w sobotę to będę zadowolona

Gość MoTyL55
Ja sie wole nie wazyc hehe zawsze jak schudlam np 2 kg w ciagu kilku dnia na tych moich dietach 300 czy 500 kcal.. to wydawalo mi sier, ze to malo itd.. no i potem zaczynalam wlasnie tak duzo jesc.. Jutro podam swoje zymiary.. A po za tym i tak mam wage popsuta hehe Na razie chce zejsc do 50 kg a potem do 46 albo 45 moze, ale to sie jeszcze zobaczy.. Mam nadzieje, ze szybko to pojdzie..

u mnie okos poszlo, 1000kcal bedzie tyle tylko ze slodycze sie zapałetalyyy, ale jokos przezyje... zaraz wyjezdzam na imieninki do kuzyna, zjem moze jakas sałatkę i NIC INNEGO! wytrwam na pewno;] zycze powodzenia ;p

Gość martynka0325
ja to bym pizze zjadła.. ale może zjem chociaż kawałek w moje urodziny 25 marca, mam taka nadzieje.. ze już wtedy będe mogła sobie na coś wiecej pozwolić

Gość MoTyL55
Hey :) I jak tam ? :D ja przed chwila zjadlam jeszcze jogurt (125) i 2 wazy.. No i to na dzisiaj juz koniec :D Wytrzymalam bez slodyczy :D A jak u was? Jakies wpadki byly ? :P

Gość martynka0325
Ja przed chwila zjadłam jeszcze kabanosa jednego calego wysmażonego z tłuszczu z surówką i też na dzisiaj koniec ;) U mnie żadnych wpadek nie było.. ;)

Gość martynka0325
Skoro nasz temat to "Schudnąć do wakacji" to może każda z nas do 20 czerwca napisze ile ostatecznie schudła co? ;)

Gość MoTyL55
ok :) To gratuluje :) Jak mozecie to napiszcie jutro swoje szczegolowe wymiary;p

U mnie ok. Bez słodyczy, dużo wody nawet piłam. Fajnie też było, bo dużo zajęć w pracy miałam i nie było czasu na myślenie o jedzeniu. Zjadłam rano bułeczki dwie maślane (takie podłużne - nie wiem czy znacie) i jabłko. A teraz o 18 (obiadokolacja) serek wiejski z papryka, pomidorem i szczypiorkiem. Najgorsze tylko te ćwiczenia... :) Ale sama się dziwię sobie, że słodyczy nie zjadłam. Mmm... Czekoladka ;p

Gość martynka0325
Ja sobie dzisiaj jeszcze pozwoliłam na herbate z cytryną i miodem bo całkiem się rozłożyłam...

Gość MoTyL55
Witajcie :* Jak wam idzie ? Ja wlasnie ejstem po snaiadaniu, troche za duze bylo.. Ale caly dzien ma 1200 kcal... :) Mam swoje wymiary.. No i troche sie zalamalam, zwlaszcza udami.. WzRoSt: 162 WaGa: z 54 kg, ale nie jestem pewna BiOdRo:90 TaLiA:65 UdO:56 :/ ŁyTkA:33 BrZuCh Na WySoKoŚcI PęPkA 77 Mam nadzieje, ze to sie zmieni hehe

Gość matka_przed_30
Ufff u mnie z trudem, ale idzie. Od poniedziałku nie cwiczę, niestety. Ale nie zjadłam zadnego słodycza, chociaz moje dziecko ma sporo w szufladzie i tak na mnie patrzą.... :) W poniedziaek, po kryjomu przed mezem, przed spaniem zjadłam dwie łyzki sałatki warzywnej z majonezem. To jedyny moj grzeszek. Chyba tez bede musiala sie pomierzyc i to dzisiaj wpisac. Nie mam wagi, nie wiem nawet ile wazę :( Ale wiem, ze o wiele za duzo. Jak wroce do domu, to to zrobię. Na codzien jem jakis jogurcik, bułeczkę z serkiem fitness, jakies płatki fitness. Na obiad wczoraj warzywa na patelnię z ryżem...aaa i kilka chrupek mojej corki :) Kiedy zrobie kilka brzuszków? :)

Cześć dziewczyny:) Czy moge sie do was przylaczyc? bo chce schudnac 7kg dop wakacji bo tyle mi brakuje do idealnej sylwetki. Teraz mam wolne od studiow i chodze codziennie na silownie pocwiczyc bo najbardziej chce schudnac z ud i brzuszka, a dokladniej z tej dolnej czesci brzucha

Gość martynka0325
Cześć wam. Ja już się całkiem rozłożyłam więc nawet nie mam siły na ćwiczenia. ale dietę nadal trzymam i jest dobrze ;) na śniadanie zjadłam pomidora całego z cebulką i do tego kromkę pełnoziarnistego chleba z papryką czerwoną i świeżym ogórkiem. A na obiad mam dzisiaj pierś z kurczaka pieczona w foli z sałatka warzywną.

Cześć! :) U mnie ok. Śniadanie lekkie, w pracy ryba po grecku z chlebem trzy ziarna i jeden kabanos i uwaga - środa będzie moim dniem ze słodyczami. A tak! Raz w tygodniu potrzebuję cukru w czystej postaci. ) Ale ćwiczyć mi się nie chce... ;/ Zobaczymy jak będzie później, może namówię męża na spacer (obrzucę go śnieżkami) :D

Hey, śniadanie musli, potem jabłuszko, na obiad spaghetti [ :P] kolacja mandarynki dwie :)

Gość MoTyL55
Gratuluje wam.. a moja diete, postanowienia i to wszytsko szlak trafil.. Do tego mam dola, zero checi do wszystkiego.. A najlepsze na to ejst zarcie eh... Ja juz chyba nigdy nie bede wygladala tak jak kiedys.. Zawsze umialam sie zmobiliowac nie ejsc wogole slodyczy.. do tego skakac 2 h na skakance dziennie... A teraz... porazka na calego.. Nawet nie przekonuje mnie to, ze tyle wazer, tak wygladam.. mam celuit i wogole... :(:(:(

Gość martynka0325
Wierze w Ciebie że będzie ok ;) próbuj i nie jedz bo to tylko chwila przyjemnosci która nic nie daje ;) tylko odklada sie na boki.. pomysl sobie zawsze że teraz nie zjesz a potem jakie będą efekty

Gość MoTyL55
martynka0325 --> Wiem o tym, tylko ze ja juz proboje od wrzesnia... No i jak widac efekt jest taki, ze waze coraz wiecej.. Z 2 strony wiem, ze jak nie schudne to bede jeszcze gorzej wygladala.. Do tego jeszcze tyle kg do zrzucenia..;/ Teraz mam 3 dni praktyk w domu bede po 18 wiec mam nadzieje, ze bedzie lepeij i ze potem z gorki poleci...

hej ;) wczoraj nie miałam kiedy dorwać się do komputera, więc piszę dzisiaj. wczorajszy dzień średnio udany, były urodziny koleżanki i się trochę zapomniałam :o ale zmieściłam się w 1500 kaloriach. a dzisiaj już całkiem dobrze, 1200 kcal. może jednak w ogóle zmienię dietę na 1200, bo tysiak to jednak dla mnie trochę za mało. nic słodkiego ani dzisiaj, ani wczoraj nie zjadłam, aż się zdziwiłam, że mnie nie ciągnęło :D ale jutro na pewno jednego pączka zjem, nie będę sobie odmawiać :) ja się zważę 15 maja, bo gdzieś w drugiej połowie wyjeżdżam. mam nadzieję schudnąć do tego czasu 12 kg. i wierzę, że mi się uda. na razie nie mam się nawet jak ważyć tak kontrolnie, bo waga się zepsuła :o ale po 4 dniach dietki czuję, że moje spodnie są luźniejsze ;) wiem, że to pewnie sama woda, ale motywuje. jak tam dziewczyny? trzymacie się?

Gość Justycha123
witam! ja w niedzielę (15,02) przy wzroście 162 ważyłam 69kg. Postanowiłam się za siebie zabrać. Dziś ważę 67,2kg i mam nadzieję, że waga nadal będzie spadać! Pozdrawiam i życzę sukcesów w odchudzaniu:)

Motyl - nie łam się! Zobacz - ja tu jestem, są inne dziewczyny. Trzymamy się razem tak? To głowa do góry i od jutra ograniczasz jedzonko :)

Halo Kochane?! A co tu taka cisza? :) Tłusty czwartek, a ja na diecie i do tego dzień słodyczy to środa :D Ale to nic. Będę się trzymać. Wczorajszy dzień ok. Na śniadanie zjadłam trzy kromeczki (tosty) z serkiem fromage (większe śniadanie, bo w pracy jestem do 12 i wtedy dopiero zjem drugie, a tak to jem ok. 10). No i dziewczyny! Wiecie ile kalorii ma pączek? ha! 226 kcal (pamiętajcie, że jest ta mała literka \"k\", która oznacza \"kilo\"). :D

Gość MoTyL55
Malyna --> Hehe to wsumie nie az tak duzo ;p Mialyscie racje, musze sie wziasc w garsc a nie... o to ma byc heh.. Od dzisiaj kontunuuje moja diete, a hyba raczej zaczynam ja na nowo.. Dzisijszy plan dnia to : 9 platki z mlekiem 12 bulka, albo ten poczek ale raczej to 2 heh 14 surowka :) 17 jogurcik I to tyle, ale wydaje mi sie, ze tu chyba nawet 1000 nie ma.. Jak myslicie dozucic lepiej cos ?

no widze ze duzo sie dzialo jak mnie nie bylo ;p( pisze to juz chyba poraz drugi;p) dzis mam w planie: 8:30 platki z mlekiem ok. 13:00 zupa pomidorowa 15:00 chyba sie na pączka skusze 17:00 jakas przekaska- wazywo, owoc zycze powodzenia i wytrwalosci ;]

Gość martynka0325
Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam od lekarza. na śniadanie zjadłam jednego pomidora i kromkę pełnoziarnistego chleba z serkiem almette i ogórkiem ;) Dzisiaj chyba obejdzie się bez pączków.. bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby na moje starania wszystkie zjeść teraz pączka. ;)

A ja zjadłam pączka. :) I kawałek makreli teraz z dwoma grzankami. Na obiad mam zamiar zjeść kotlecika z jajek z... yyy nie wiem jeszcze z czym :D Och te pączki hihiihi (a zjadłyście w ogóle pączusia?)