Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona1324

pomocy mój piesek nie chodzi

Polecane posty

Gość mira 1
Dzięki,że odpisałaś.Bardzo jestem ciekawa czym mogł Twój piesek się zatruć?Trzymam kciuki będzię ok .Daj znać

Gość zmartwiona1324
Bez zmian :-( piesek dalej nie chodzi :-( a dostał już kilka zastrzyków i miało być ok

Gość mira 1
Jest mi bardzo żal i pieska i Ciebie.To napewno nie jest zatrucie?Słoneczko natychmiast zmień weterynarza!!!Boję się o niego.Zbyt długo to trwa.W ogóle czy on je?Spróbuj podać mleko.Bardzo mocno trzymam kciuki.Pozdrawiam

Gość wspolczuje.......
Ja tez mocno trzymam kciuki Kochana:*

Zamuliłam się :( mój piesek niedawno zmarł przez niedopatrzenie weterynarza i współczuję.Trzymam kciuki żeby Twój wyzdrowiał 🌻

ja ez trzmam w kciuki zeby piesek z tego wyszedl:( moj szczeniak byl 2 tyg chory na szczescie wyszedl z tego teraz jestem bardzo przewrazliwiona na unkcie jego zdrowia i widze ze ma prawdopodobnie przepukline pepkowa nby to nic groznego i czesto sie zdarza ale chbya wybiore sie z nim na zabieg niedlugo o ile wet stwierdzi ze to konieczne

Idz moze do innego weterynarza... :( Chocby po to, zeby zasiegnac drugiej opinii... Moj piesek tez ma czasem problemy z lapkami i ataki paralizu, wszystko na tle nerwowym.

Gość mira 1
Proszę napisz co z Twoim pieskiem?

Gość zmartwiona1324
No więc byłam z nim wczoraj i dzisiaj u innego weterynarza, zrobił mu zdjęcie i okazało się że to kręgosłup! Coś mu się tam wysunęło spomiędzy kręgów. Na razie dostał zastrzyki i tabletki na kilkanaście dni i zobaczymy co potem. A poprzedni wet. leczył go na brzuszek :-( Ale rokowania dla pieska są dobre :-) odezwę się jeszcze pozdrawiam

o i widzisz, jak dobrze, ze poszlas do innego lekarza:) duzo zdrowka dla piska i dla Ciebie:)

Gość mira 1
Super ,że zmieniłaś weterynarza.To napewno prawidłowa diagnoza.