Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozważna_romantyczna dziewica

Kropko, musze Cię o to poprosic

Polecane posty

się czepiacie kropki:) widać, że niektórzy nie mają co robić:P a to kropko, też mnie nie lubisz? :(bo mi swoje foto wysłałeś, a ja...;)

"mawronka, nie pisz nic do mnie, poki nie dasz foty" "zupelnia inna niz z tamta panienka" Kropek co sie z Toba dzieje ? :O

"Prawiczek4life, ktos nie wywiazal sie z umowy, wiec jak mam go traktowac?" No spoko ale, cos nie fajnie tak pisac...przynajmniej w moim odczuciu.

a dlaczego nie fajnie? facet który nie odsyła jest be a kobieta może robic sobie jaja? miała odesłać a tego nie zrobiła jestem za kropusiem ,

"Prawiczek4life, ktos nie wywiazal sie z umowy, wiec jak mam go traktowac?" No spoko ale, cos nie fajnie tak pisac...przynajmniej w moim odczuciu. a dlaczego niefajnie? jeśli umówili się,że się wymieniają zdjęciami, on jej wysłał, a ona robi go w konia, to w co w tym dziwnego,że on może czuć się rozczarowany i pisze to co pisze?

bez przesad kropuś wyzywać jej nie musisz ale niech inni wiedzą ze ona tak ma:) skończmy juz ten temat i chodz na gg :P

No własnie ta sama:) Ty Mu wyslesz kiedy bedziesz gotowa i on o tym wie:) przybij piątkę

Sami, to nie o to chodzi, że nie jestem gotowa...choć:) chodzi o to, że np inne osoby, które mnie nie widziały też by chciały i to taka spiralka;)a od razu wszyscy przecież nie muszą mnie widzieć:P poza tym fakt, kropka wysłał sam dobrowolnie swoje foto, choć wiedział, że ja mu nie odeślę narazie:) ale jak coś, to jasne::) przybijam piątala ziomalko🖐️ w ogóle to wczoraj miałaś też życzenia ode mnie na kafe, ale tylko Złoty, brat_niedzwiedz, monte i śnieżynek oraz dziś przypomniany kropek ich nie zignorowali:P:P:P

miałam życzenia?> dziekuje Ty jesteś równa wiec bede sie Ciebie trzymać chyba mam dość fa lszywych netowych przyjacióleczek a ty sie wydajesz taka normalna🌼

wiesz, Sami, z tymi przyjaciółkami różnie bywa...:O sama mam jedną od lat, bo reszta to albo zazdrosna, albo fałszywa, albo plotkarska:O a w necie? hmmm tu ciężko już w ogóle o cokolwiek prawdziwego:) ale również uważam,że równa z Ciebie babeczka:)🌻 i jak dobrze pamiętam referat o....Olku Wielkim:D hihhi:)

heheh ale my o tym wiemy jesteśmy jak i z kropką :classic_cool:

Nie ma to jak trzymanie się tematu z prośby autorki zeszło na rozmowę o kropce ;p

hehe kropuś;) jakby taka randka była przed sprzątaniem, to później byś nie posprzątał;) a jak po sprzątaniu, to pewnie byś był tak zmęczony,że usnąłbyś przy rozpięciu pierwszych guzików bluzki:P