Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozważna_romantyczna dziewica

Kropko, musze Cię o to poprosic

Polecane posty

ale ja piszę o filmie z krółem arturem i rycerzach okrągłego stołu. A rozważnej oi romantycznej nie czytałam ani nie oglądałam:( za to uwielbiam Hanibala :classic_cool:

ale oczernianie - to już samo w sobie jest złe... niedobre. Trzeba mieć wyrozumiałości trochę

sami - nie możeszmieć nad nim władzy - jest na to za dużym chłopcem i jest zbyt niezależny żeby ktokolwiek miał nad nim władzę, a Mawronka może TOBIE wydaje się milsza - niekoniecznie jemu :P

to wyślij - zresztą on sie o takie rzeczy nie obraża - musiałaś jakoś inaczej sobie nagrabić ;) - zreszta co ja robię - rywalce doradzam :O :D:D

Gość rozwazna_romatyczna dziewica
kropka, szkoda. trudno

ja nie rywalizuję; chciałabym mieć partnera który z własnej woli :D bez moich intryg chciałby mnie

Jakbyś była taka do przodu niunia to byś mu fote wysłała mawronka on Tobie wysłał,jak bys sie czuła gdyby facet Ci nie odesłał foty?:)

sami - adwokat?? Pozwól , że w naszych sprawach decyzje podejmować będziemy sami - bez "pomocy" i rad osób postronnych :P:P

Brawo dla kropka, że tylko jedna mu wystarczy, nie kręci z kilkoma na raz.. A może się mylę, z resztą czas wszystko pokaże ;) Powodzenia..

Gość rozwazna_romantyczna dziewica
kropka, daj sobie spokój. komu by się chciało takie prowokacje robić. po prostu uważam, że Twoje poglądy są OK

nie korzystam ja ; Leviatan niech korzysta. a niunia -to do ciebie wyznania pisze

mawronka -> preferuje tylko kobiety w bliższych stosunkach niż rozmowa :P a na kaffe trafiłem przez przypadek :P

nie piszę już. Leviatan--tylko się nie uzależnij; preferuje tylko kobiety w bliższych stosunkach niż rozmowa '' - o co chodzi?;)

" mawronka, nie pisz nic do mnie, poki nie dasz foty" Cham z ciebie.

o to że jeśli z kimś mam mieć bliższe relacje niż tylko znajomość to będzie tylko kobieta :P