Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc bogata

gdzie znalezc bogatego meza?

Polecane posty

Gość i cooooooo
koniec marzeń, czy kawiarenki internetowe zamknęli?

Gość Biedny Franek
Ja tak naprawdę nie wiem co dziewczyny widzą w tych pieniądzach? Przecież to nie ma zbyt dużego wpływu na jakość życia.. Bardzo podobała mi się tu wypowiedź, żeby liczyć na siebie w kwestii pieniędzy

Gość malutka22222
Pieniądze nie mają wplywu na jakość życia? Oj Franek widać, że chyba nie byłeś nigdy biedny a potem bogaty lub na odwrót. Pieniądze mają wpływ na jakość życia i niestety dla wielu osób są one bardzo ważne.

Gość edek111
Mają wpływ, ale bez przesady. Można być szczęśliwym nie żyjąc w luksusie i żyć w luksusie nie będąc takim.

Gość byzku bzyk
www.golddiggers.com powodzenia

Gość Biedny Franek
To fakt - nie byłem biedny. Dlatego jak czytam tu głupoty o czarnych amexach i szoferach to tak troszkę prowokacyjnie odpisuje. Wiadomo, że posiadanie pieniędzy daje więcej możliwości, ale nie jest równoznaczne ze szczęściem

Gość Nattaleczka
oj niezle to z tymi kawiarenkami :),przestalam pisac bo o czym? Powiem jedno, trzeba pocalowac wiele zab,zeby znalezc ksiecia. Nie mozna sie zniechecac naciagaczami i oszustami. Faceci czesto mi sciemniaja,ze maja porshe, bentley w garazu a maja tyle lat co ja. Niestety ten bogaty ksiaze, nie zawsze bedzie piekny i mlody. To jest jedno poswiecenie. Cos za cos. Wymiana. Tacy nie chca zony, bo to zaden interes. Za 10 lat ona bedzie stara i brzydka a on prawdopodobnie bogatszy. Tacy wola wypozyczac na jakis okres czasu. Wiec nie nastawiajcie sie na malzenstwo i dzieci z nimi, bo to ich odstraszy.

Gość malutka22222
dla pieniądze są bardzo ważne, nie powiem, że najważniejsze ale zaraz po rodzinie stawiam je na 2 miejscu w swoim życiu. I niestety poznałam życie jako dziewczyna która po latach życia w biedzie stała sie zamożna i wiem, ze pieniądze jeśli już nie daja szczescia to dają wiele drobnostek, którye mogą szczęście zastąpić na jakiś czas.

Gość zapytaj sie
teodorskiej