Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miodowa fanka

Ukrywał zdradę...

Polecane posty

Gość Miodowa fanka

Mój facet mówił że mnie kocha.....a zdradził mnie z moją przyjaciółką!! Sama mi to powiedziała i to jak wrednie!! A on do mnie że był ze mną dla pieniędzy (moi rodzice są bogaci)Jestem sama już od stycznia co o tym sądzicie??

Cham :/ takie wykorzystywanie :/ Materialista.... Raczej nic za to nie możesz że wam sie powodzi finansowo.. A sa ludzie i parapety... Dla mnie to głupie być z kimś dla kasy... :/

A jak się powodzi to raczej dobrze... Ale żeby z przyjaciókłą na dodatek, to już trzeba mieć nasrane we łbie.

Gość Miodowa fanka
Moi rodzice są bogaci, bo mają agencje towarzyską, w której jestem zatrudniona na cały etat.

To w takim razie że dobrze że to wyszło na jaw i jesteś od niego wolna, znajdziesz sobie kogoś mądrzejszego.

Gość Miodowa fanka
No tylko finansowo się powodzi. Ale jak sobie o tym pomyślę to od razu wpadam w dołek...

Poszukasz lepszego faceta.. :] najlepiej znaleść takiego co ma podobną syt. majątkową... Wtedy nie będzie z tobą dla kasy bo sam ma dużo :)

Hehe, czas pokaze :) Trzeba być cierpliwym... :) Sam nie przyjdzie... Może nawet przypadkiem znajdziesz.. kto wie :P

coś słyszałam jak gadała z koleżanką na ławce przed sklepem a ja szłam na zakupy mówiła coś że jest z Tomkiem (moim byłym) chyba w ciąży i opowiadała jej całą historię i oni byli razem już od roku... ale może się przesłyszałam bo przechodziłam tylko koło tej ławki

łehehehe, jak jest w ciąży to dobrze jej tak... :/ Jestem zawistna w takich syt jak kumpela sie bzyka z chlopakiem swojej kumpeli.. bez przesady...