Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna masa niestety ze mnie

poleccie jakis puder i roz do policzkow, niedrogi

Polecane posty

chodzi mi o puder do cery normalnej, nie trzeba nic matowac tylko zeby ja ujednolicil? rozswietlil? a moze wtedy nie uzywac pudru? tylko sam roz na policzki? nie znam sie na makijazu, kurde :(

aha, mam jasna cere, blada wrecz, wlosy brazowe i niebieskie oczy i nie wiem czy moge w kolorach rozu wybierac swobodnie czy lepiej unikac jakichs?

czytalam ten topik ale tam jest dyskusja o jednym pudrze prasowanym, i poniewaz ja pytam tez o roz to nie chcialam sie z moimi problemami wpierniczac im :) w oogle to mam jeszcze iine pytania na puder spokojnie mgoe roz nalozyc? roz kremie czy sypki czy w kamieniu lepszy bedzie?

aha, no i tam bylo o matujacym a ja nie mam co matowic,

Gość A jaki masz odcień cery
?

Gość A jaki masz odcień cery
I w jakim jesteś wieku?

Gość podaj dalej
a moze lepiej zamiast pudru po prostu lekki podklad albo krem tonujacy? albo podklad mineralny co do rozu to jak wolisz, ja osobiscie preferuje w kamieniu na puder mozesz dac roz w kamieniu:) w kremie nie probowalam;p

Gość byzku bzyk
moze sporbuj ten nowy z revlon.

cere mam jasna i blada a wiek... coz, mam 25 lat i wstyd sie przyznac ze tak malo wiem o makijazu ale do tej pory sie nie malowalam :( cere mam ladna, nie blyszczy sie, 1-2 wypryski przed okresem doslownie

Gość podaj dalej
to po co ja chcesz przykrywac??:) ja ci proponuje delikatnie podkreslic poiliczki rozem/brazem i pomalowac oczy i tyle;p ciesz sie ladna cera nie obciazaj jej

a czy rozni sie podklad mienralny od zwyklego? ogladnelam w ggoglach kilka i sa ciekawe ale ta cena.....

podaj dalej- :) wiec moge dac roz od razu na nawilzona skore? cera ladna ale blada i kazdy niemal mi to mowi wiec myslalam ze moze jakims pudrem czy czyms bym ja poprawila :) ale ja sie nie znam wiec strzelam , heh

Gość podaj dalej
na nawilzona na nienawilzona obojetnie:) podklad mineralny wyglada jak sypki puder tylko zapewne jest trwalszy, maloanie nim jest bajecznie latwe i trzyma sie dlugo:) Ja polecam Loreal True Match ok 56 zl

Gość podaj dalej
tylko to chyba na wieksze wyjscia dla ciebie;) na codzien po prostu moze zwykly puder;) a moze wlasnie ten wibo? bo dziewczyny pisaly ze fajnie sie trzyma i ujednolica cere i na to troche rozu i tyle;p

wibo spokojnie moge na probe kupic bo kosztuje mniej niz 10 zl to jak bedzie zly to przynajmniej nie zbankrutuje :) fakt, warto go wyprobowac :) a roz lepszy w kamieniu, sypki czy w kremie? :P

Gość podkłady loreala
to pseudomineralne produkty, poniewaz zawieraja wiele sztucznych skladnikow, w ogole pelna list mendelejewa:o prawdziwe mineralne podklady w pl to tylko chyba essence, sredniej jakości. prawdziwe dobre minerały tylko z zagranicy...

Gość podkłady loreala
aha jesli jestes prawdziwym bladziochem to idealu wsrod polkowych podkladow nie znajdziesz. nawet dior, chanel, HR będą za ciemne. ale cóż, 90% Polek ma za ciemne podkłady....

Gość podaj dalej
ja uzywalam tego loreala:) i moze jest pseudomineralnym ale to jedyny tak dobry podklad jaki mialam no i w rozsadnej cenie:))

Gość podkłady loreala
w relacji do jego sredniej jakości, cena wcale nie jest taka rozsądna. Twój wybór. 🖐️

Gość podaj dalej
ladnie kryl i trzymal sie dlugo na buzi:) a mnie osobiscie nie stac na drogie podklady a na razie przerzucam sie na La roche_posay:)

no blada jestem, jak albinos nie wygladam ale.... jak nie mam rumiencow to wygladam jak sciana niemal :P wlasnie sama sie boje by nie kupic za ciemengo, czasem jak sie przygladalam kobietom w sklepie czy autobusie to widac bylo jak im sie podklad konczyl np przed uchem czy na linii szczeki, masakra, chcilabym tego uniknac

Gość podaj dalej
najladniej wygladaja kobiety w tych zoltych podkladach a feee;D albo za ciemnych gdzie wygladaja wrrecz komicznie...

http://kosmetykidlaciebie.pl/sklep/-c-329_337.html a ta firma? tu bardzo fajnie opisuja kosmetyki mineralne, ze nie tylko nie szkodza skorze ale i pomagaja w jej ochronie, i ze daja tak naturalny efekt ze moga uzywac tego i faceci :P

Gość podkłady loreala
dziewczyno, jak ktos ma zółtą cerę (w znaczeniu żótłe tony), to takowy podkład powinien nosić. tak jak mówie 90% polek ma za ciemne podkłady nawet jak nie są bardzo jasnej karnacji, a średniej. nie u wszytskich widać, ze maja za ciemny. po prostu nakładaja podkład też na szyję, dekolt. a jak już widać gdzie się kończy podkład, to jakaś tragedia widoczna przeważnie u nastolatek:o

Gość podkłady loreala
ciemna maso, najlepiej odwiedż www.wizaz.pl, tam Ci poradzą dziewczyny-specjalistki. a na kafe sie w tej kwestii radzić, to tak jak iść do wróżki zamiast do lekarza. pozdrawiam.

Gość podaj dalej
wiele dziewczyn ma zolte podkl;ady mimo ze nie ma zoltej cery:)) poza tym zamiast tak najezdzac moze lepiej uswiadomic wiele forumowiczek i pomoc dobrac podklad... a nie tylko sie wymadrzac ze ty wies znajlepiej ktore podklady sa super a ktore szkodliwe...

Gość podaj dalej
z wizazem jest ten problem ze o co kolwiek czloweik nie zapyta to te wielkie specjalistki sie obrazaja i odsylaja do google;)) a ty zamiast siedziec na wizazu to po cholere na kafe zagladasz?:>

Gość podkłady loreala
podaj dalej, patrz post wyzej. ciemna maso, RHEA to całkiem niezłe minerały. ale firm produkujących kosmetyki mineralne jest wieeeele, tylko małe dostępne w pl. mówię, odwiedz stone wizazu.

Gość podkłady loreala
podaj dalej, no tak nie mozesz sie odnalezc na wizazu, bo tam sa konkrety, fakty, a nie takie bicie piany jak tutaj... zaglądnęłam na kafe, żeby uswiadomic inne dziewcyny. nie o Ciebie chodzi, bo Ty jestes prawdopodonie juz stracona. zapewne odsylaja Cie do wyszkukiwarki na wizazu a nie od google, bo wiele juz tam zostalo napisane na wszelakie tematy.