Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna masa niestety ze mnie

poleccie jakis puder i roz do policzkow, niedrogi

Polecane posty

hhe, to prawda, czytalam ze sie obrazaly i odsylaly do googli, a google to jedno a opinia ludzka to drugie :) coz, dzieki za rady, to ide poczytac o mineralnch na wizazu :) brdzo mi sie spodobalo ze maja taki naturalny efekt, najbardziej mi na tym zalezy wlasnie

Gość podaj dalej
nie martw sie o mnie;)) zadalam pytanie i odeslano mnie do topiku skladajacego sie z wieeeeelu stron i szukaj czlowieku. Po obejrzeniu wszystkich i tak nie znalazlam odp na swoje pyt...:O Madralo;p

o wow :D dzieki za link, :D no odsylanie do wieeelostronicowego tematu to tak samo widzialam :)

Gość podkłady loreala
na wizazu konkretny topik też mozna przeszukac, a nie tylko cały wizaż. jak nie znalazlas moglas to napisac i jeszcze raz prosic o pomoc. coz, nie wszyscy są bystrzy:o no tak, jak na kafe ktoś coś mądrzejszego napisze niż "poka tzytzki" to jest "mądralą". Rozumiem, że tak nazywasz osobę inteligentną? to pytanie retoryczne... żegnam 🖐️

zamowilam sobie probki z Rhea :)

Gość xxnxkxnxk
Ja polecam zamówienie prawdziwych minerałów np. z buff'd albo z everyday minerals. (podaje te firmy, bo sama robiłam niedawno zamówienie i wiem ile co koszyuje) Nie wyjdzie dużo, bo: - buff's - wysyłka próbek gratis - próbki podkładów chyba po 1.5$, minimalne zam. 4.5$ (dolar kanadyjski. Ja zrobiłam zamówienie na 5$ (koło 14zł) - 2 podkłady, 1 róż i 1 cień do oczu. - everyday minerals - zestaw startowy (3 próbki podkładu, 1 róż i 1 korektor) jest za darmo, natomiast wysyłka 4.6$ = 17zł Naprawdę warto! Próbki są całkiem spore, każda starcza spokojnie na miesiąc. Dużo odcieni, nawet jaśniutkich. A płacenie też nie jest trudne - jeżeli nie mamy karty kredytowej, wystarczy założyć PayPal (dosłownie minuta), przelewamy jakąś kwotę ze swojego konta na paypala (trwa to koło 1-2dni) i już! Na stronie minerałów przekieruje nas na paypala i wystarczy potwierdzić płatność :) Proste, łatwe i przyjemne - no i można mieć prawdziwe mineralne kosmetyki.

kiedys warto bedzie sprobowac zamowic lepsze mineralne :)