Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodniaczka

Czy używałyście w ciąży balsamów na celulit ?

Polecane posty

Gość wodniaczka

Czy były skuteczne, czy zapobiegały pogłębianiu sie celulitu na udach, pupie czy ramionach ? Jakich kremów, balsamów używałyście ? Proszę o rady i opinie, czy udało Wam się zapobiec przybieraniu "ciałka" w tych miejscach w czasie ciąży ?

Celulit powataje poprzez progesteron, w ciązy to walka z wiatrakami, wlacz llepiej z rozstępami:)

Gość tak sobie zapytam
up up

Gość DOżYNKa
z ceruliitem daj sobie spokoj po ciazy pij duzo wody i cwicz chociaz jak bedziesz karmila piersia i bedziesz miala dietke a raczej tak to samo ci zejdzie!zadbaj o rozstepy . na rozstepy najlepszy jest........olejek dla dzieci nie ma nic lepszego nawet moja ginka mi to mowila a te drogie balsamy to tylko chwyt marketingowy!

Gość olejek czy oliwka
a co z cepanem

Gość hmmm..mmm
ja uzywalam Vichy (dostalam w prezencie, sama bym nei kupila bo kosztuje ok100zł) pozniej sama kupowalam krem firmyy Gerber, (wszystko dla kobiet w ciazy) tajemnica tych kremow polega na tym ze trzeba je stosowac bodajze od 4 m-ca ciazy, bo latwiej zapobiegac rozstepom niz je usuwac, c chyba juz nie jest mozliwe. Pozneij stosowalam oliwki do kapieli, podstawa to dobre nawilzenie skory aby mogla sie swobodnie rozciagac. Zadnego rozsteou nei dostalam a przeszlam 2 ciaze, moze to tez predyspozycje genetyczne, aczkolwiek staralams ie zabezpieczyc przed tym

Gość hmmm..mmm
oj zeszlamz tematu... :) Cellulit zwalczaj codziennymi masazami podczas kapieli

Gość DOżYNKa
oliwka poprawiam sie chodzi mi o oliwke dla dzieci!

Gość wodniaczka
Wielkie dzięki za odpowiedzi, w zasadzie mam tendencje i do cellulitu i rozstępów :-(

na początku też miałam cisnienie i stosowałam antycellulitowe preparaty, ale to walka z wiatrakami.. Lepiej zostawic siły na później;))) ewentualnie próbować zapobiegać rozstepom, bo o ile celulit zniknie, to rozstepy tylko z czasem bledna.