Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondziołka....

potrzeba wyżalenia ale nie ma do kogo...wiec pisze

Polecane posty

Gość mondziołka....

mam dola...kosmicznego...szukam pracy, w rodzinie nie za ciekawie...problemy z facetem (dylemat rozstac sie czy nie)...ogolnie do dupy...jestem troche na zakrecie...chcialabym a boje sie...nie uklada sie nam ale strach przed samotnoscia...pewnie to znacie...nie mam odwagi isc na calosc i tego zakonczyc wkoncu...razem prawie rok...kochamy sie...ale non stop klocimy...nie mam sily powoli

Gość alfabetagama
rok to nie tak duzo,przemysl co czujesz bo im dluzej moze byc gorzej bedzie sie rozstac.a problemy-wiadomo raz lepiej raz gorzej.tak u kazdego.wiec glowa do gory:)

I doradź komuś kogo nie znasz... Nie jeden osobie dobrze zakręt wyszedł. Przed zmianami człowiek ucieka, ale nie zawsze są one złe. Czasem warto wszystko rzucić w cholerę i zacząć od nowa. A co do faceta... pomyśl. Sama do tego dojdziesz. Zrób analizę SWOT. :D plusy i minusy jakby ktoś był na bakier z ekonomią. I pamiętaj o jdeyn: to jest Twoje prywatne, osobiste życie. Albo je spieprzysz, albo wykorzystasz.

o kurczę, brzmi to jak denny horoskop ;p *nie jednej osobie... Powodzenia tam też brakło :D