Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analikkkk

Analik a sperma

Polecane posty

Gość analikkkk

Witajcie mam takie pytanko, zawsze kocham sie z zabezpieczaniem ale tym razem kochaliśmy sie bez gumeczki analnie i teraz pytanie czy sperma moze spłynąć np. jak będę spała do wejście u pochwy>> Jak wy sobie z tym radzicie:)

Gość af.
Mam nadzieję, że to prowokacja. :o

Gość analikkkk
Oj nie nie- ja na serio pytam

Gość analikkkk
Nie zaczynam dopiero seksu i takie tam ble bel, tylko chodzi mi o to ze dotychczas jak kochałam sie analnie to zawsze była gumeczka tym razem poniosło nas - a ze dbam o zabezpieczenia to proszę kogoś fachowego o wypowiedź:)

Gość af.
Jeśli po stosunku się myjesz to nic takiego ci nie grozi. ;) Anal wymiata koleżanko :)

Gość fachowa
tak, moze splynac przeciez...

Gość analikkkk
No ok, to jak juz jest po to co zrobić aby nie doszło do zapłodnienia- myślicie ze dla pewności isć po "tabletkę po"

Gość tak anal wymiataaaaa
:O Zastanawiam się tylko jak bardzo trza mieć rozciągnięte cipsko, zeby trzeba było uprawiać taki seks. Jak kiedyś chodziłam na badania do ginekologa i badał mnie normalnie, to potem przez kilka godzin bolała mnie piczka, a to, że wkładał mi tam palec czułam bardzo dokładnie i było to niezbyt przyjemne. Kiedy badał mnie przez odbyt- nie czułam w ogóle nic. Nie, nie mam rozciągniętego zwieracza, trzymam kał itd. Ale nie rozumiem do tej pory, jak bardzo trzeba mieć rozciągnięta piczę, żeby nazywać jelito "ciaśniejszą dziurką":O

Gość asia88-84
na 100 % nie ma ciazy pozdr.

Gość tabula rassa
lol, do "tak anal wymiataaaaa", zastanawiam sie jak ty musisz miec dupsko rozciagniete :D czujesz w ogole jak cos ci z niego cieknie? ;] Ryzyko jest zawsze, ale w tym wypadku bym W OGOLE sie nie przejmowala, wiekszosc plemnikow zaraz umrze, z reszta nawet jak ci splyna, nie dostana sie do wewnatrz, a nawet jezeli organizm umie sobie z tym poradzic, wiekszosc plemnikow i tak ginie w organizmie kobiety :) a tak minimalna ilosc, ktora sie dostanie do srodka (jezeli w ogole jakims cudem) nie ma szans na przetrwanie i dotarcie do komorki jajowej (jezeli oczywiscie jestes w trakcie owulacji) a NAWET jak do niej dotrze nie ma gwarancji ze sie dostanie do wnetrza komorki :) Ale dla swietego spokoju najlepiej brac tabletki ;]

Gość analikkkk
Tabula rassa Dziękuje :) Tak wiem brałam tabletki przez wiele lat ale musiałam je odstawić-ale dziękuje za wypowiedz. ( propo jeśli ktoś porównuje badanie ginekologiczne do seksu to na prawdę jest mi żal tej osoby jak musi mieć cudowny seks:)

Gość tak anal wymiataaaaa
Jak już napisałam, nie mam rozciągniętego dupska, nigdy nie zdarzyło mi się (odkąd pamiętam i rodzice wyjęli mnie z pieluch) nawet coś tak popularnego jak bąk z kleksem:P Nawet jak mam za przeproszeniem srakę. Zwieracz mam w porządku. Ale to chyba logiczne, że jelita, w których ma się kupę i kupę żarcia, są dośc rozciągliwe, a pochwę otaczają mięśnie. Gówno wychodzi z dupy i tego nie czuć za bardzo, chyba że ktoś ma hemoroidy. Jak robisz wielkiego kloca, to dostajesz orgazmu czy srasz po nogach z bólu?:O BO ja to biorę na klatę:D i ani mnie to ziębi ani grzeje:classic_cool: Natomiast w pochwie czuję wszystko, nawet mały palec. \

Gość tabula rassa
No coz, to musisz miec wielka przyjemnosc z seksu, skoro tak wszystko dokladnie odczuwasz. Ja lubie seks analny raz na jakis czas, ale przyjemniej jest klasycznie. Moj facet mowi, ze w pupie nie jest ciasniej, ale inaczej. Nie da sie ukryc :P

Gość ja nom na pewno jest bardziej
śmierdząco:D

sraka,dupsko,PICZKA bleee jestes ohydnym aseksualnym oblesem. idz z tego forum,a kysz!!:P zamiast chrzanic swoje glupie zacofane poglady ja bym poszla po tabletke "po" nastepnym razem zaraz po seksie porzadnie wytrzyj dupke zanim cos zacznie wyplywac i dla pewnosci doplucz w wannie

Gość no tak bo tobie z dupy
wionie fiołkiem:O to idealne miejsce do wyrażania miłości, twój facet mówi: kochanie, mam cię w dupie, a raczej ty masz w dupie mojego chuja i od razu roznosi się cudowna woń gówna i jest jak w raju

trzeba sie dobrze oczyscic,wyplukac przed i jest ok. jesli kupisz fiolkowy lubrykant,to owszem,bedzie pachnialo fiolkami:P w namietnym zwiazku nawet anal moze byc romantyczny:D chociaz zazwyczaj jest czysto zmyslowy...takie intensywne przezycie. ochchch chyba niedlugo to zrobie

Gość no mnie się też na sranie
zbiera:classic_cool:

czemu mialybysmy nosic pieluchy? czyzbys nic nie wiedzial o analu,prawiczku? poczytaj choc troche,chociaz w teorii bedziesz lepszy. prawidlowy analik w zaden sposob nie uszkadza odbytu.

Gość Leśny
Kurde..... a mnie nigdy do analu nie ciągnęło i nigdy nie pchałem małego w tylne drzwi. Chyba coś ze mną nie tak. ;)

i spoko. kazdemu wedlug potrzeb i zachcianek;) oczywiscie tak,aby nikogo nie skrzywdzic. to jedyna zasada.

Gość jeden dwa trzy
no wlasnie sek w tym ze gdzies w necie czytalam wypowiedz lekarza ze anal moze byc przyczyna zlego dzialania zwieraczy i nietrzymania kalu i gazow

no moze byc jak zle to robisz. trzeba zrobic tak,zeby nie bolalo,a jesli mimo wszystko troche boli czy szczypie PO to trzeba zaczekac az sie wszystko ladnie zaleczy. jednak jesli zastosujesz sie do dobrych rad-na kazdej stronie o analu,to nic nie bedzie bolalo. ja dodatkowo smaruje sie raz na jakis czas mascia na hemoroidy,profilaktycznie.

Gość uupupupppupppupppupupupppppp

ok,rozumiem to;) ale jakby tak rozumowac,czlowiek nie zaczynalby ani zwiazkow,ni nie nawiazywal przyjazni,ani samochodu nie kupowal,bo ktos go moze ukrasc. trzeba patrzec na zycie z przymruzeniem oka. bo jesli mala zdrada ma byc dla kogos zalamka,to co sie z nim stanie wobec prawdziwych problemow? jak mu dzieciak raka dostanie np.? jednak tego przymruzania oka trzeba sie nauczyc.a ty jestes bardzo mlody.. a,ze mimo swoich kategorycznych pogladow nigdy nikogo nie obrazasz i masz nawet poczucie humoru,wroze Ci dobrze . znajomi czesto mowia,ze mam w sobie wiele z czarodziejki czy wrozki,wiec mozesz mi wierzyc.

jak bylam calkiem mloda zdrada to bylo dla mnie cos najstraszniejszego co moglam sobie wyobrazic. czulam nienawisc i rozpacz gdy moj chlopak delikatnie flirtowal z jakas dziewczyna,czesto mniej atrakcyjna ode mnie. kochalam go bardzo swoja 20 letnia miloscia. to normalne. jednak jesli ktos ma juz 30 lat i wiecej to takie cos swiadczy raczej o zakompleksieniu albo problemach emocjonalnych.

nie zmienisz sie w macho ani w ciacho dopoki kogos nie przelecisz:P generalnie tak to dziala. no,chyba,ze spotkasz od razu wielka milosc,co sie zdarza rzadko prawiczkom.

no pewnie,ze przeraza,przeciez sam jestes prawiczkiem;) zdobedziesz doswiadczenie,znudza cie wzdychajace dziewice zdejmujace bluzke na 20 randce:P docenisz,co dobre:P

Gość akademia nonsensu
wiesz agais kurwa wrogowi nie zycze zeby jego dziecko mialo raka.ale jak kurwa czytam takie idiotki jak ty ,to mam nadzieje ze to walenie w dupsko zmieni sie tobiw w raka ,jelita grubego no i oczywiscie popatrz sobie wtedy na to z przymruzeniem oka ,jak to na zycie ,

ciagle pracuje nad soba,zeby rowniez CHAMOW przyjmowac na spokojnie i jest to najtrudniejsze ze wszystkiego,ale choc z trudem to daje rade. boze,co za jezyk,normalnie sie wydaje,ze slina z pyska leci jak choremu na wscieklizne