Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najzwyklejszy pod słońcem

szukam wolnej, pięknej wewnętrznie i zewnętrznie

Polecane posty

Gość jaczyliona
podoba mi się jak piszesz... ja mam 26 lat i chętnie Cię poznam, możemy wymienić się mailami i porozmawiać :) jeśli masz ochotę oczywiście..pozdrawiam

Agnie, stawiam Ci piwo :D jechanie z grubej rury to Twoja specjalność? :D kto to wytrzyma? :D

chłopie, gdzie sens i logika? podedukuj moment: czy czarownica córka samuraja siedzi na kafe i odpowiada na tego typu anonse...? no, myślimy, myślimy... ;) działajże jakoś z sensem...

Agnie nie chwytaj mnie za słówka , to był swobodny lot myśli nieuczesanych :D :P może być też córka górnika :D

Gość jaczyliona
wbrew przekonaniom można tu zapewne spotkać i czarownice i samurajów..myślę, że mamy tu mieszkankę typów osobowości, ludzi bez osobowości, wariatów, romantyków, szaleńców, a między nimi i normalnych ludzi, którzy szukają miłości...taki mamy już świat, że akurat w ten sposób :)

Witaj Jaczyliona ;) po małej próbce mogę powiedzieć, że ładnie piszesz ;)

ok, jaczyliona ----------> przepraszam, przesadziłam;) najzwyklejszy ------------> rzadko bywam w Katowicach, więc ewentualnie kafe możesz mi postawić - na kafe :D ; dziękuję za troskę; jak nikt nie wytrzyma to zostanę siostrą zakonną; tyle, że taką pustelnicą;) założę pustelnię w jakiejs fajnej okolicy, żeby znajomi mieli gdzie wpadać, na, powiedzmy... warsztaty rozwoju duchowego...

Gość jaczyliona
zdałam egzamin:) a tak powaznie to chyba to teraz tak wlasnie wyglada, takie mamy czasy, ze siec to zrodlo wiedzy...kiedys krzyczalo sie pod blokiem, albo wlazilo na 11 pietro zeby sie spotkac, teraz wystarczy moment i juz...mozesz wszystko:) czasem sie zastanawiam kto jest po drugiej stronie? no wiec...kto jest po drugiej stronie?:)

myśle,ze wszyscy, którzy siedzą na kafe, a przynajmniej zdecydowana większość, ma wolne wieczory, bez kogoś, kto by coś chciał i zaczepiał (nie chodzi mi o koty);) czas leci, wciąż te same twarze, starzy znajomi, żonaci, dzieciaci, piwo już tylko przed tv... nie bede to wciskał banałów, wszyscy wiemy, że w necie cała nadzieja ;) że ktos, gdzieś tam, też... i może?

Gość Półdiablę
szukam czarownicy, zołzy, z charakterem, córki samuraja, samotniczki co się porywa z motyka na słońce, rozczochranej i mającej gdzieś to rozczochranie, wspólnika tajemnic i do okradania banków wolnej- to znaczy nie mężatki, ani z chłopakiem co wyjechał na weekend, pięknej po prostu, ot tak, samej z siebie, bez wysiłku, a już zwłaszcza pięknej zewnętrznie (bez tipsa- musi podobać się mnie , o gustach sie nie dyskutuje) Cóż... nadal nie znalazłeś. Bywa tu pewna czarownica, z charakterem niewątpliwie, ale w żadnym razie nie zołza. Tylko osóbka miła i uczynna dla przyjaciół, bezlitosna dla wrogów, czasem rozczochrana. Nie określiłaby się jako piękna, choć parę osób tak ją określiło. Wolna, kreatywna, ale... poukładana. Stanowczo. Wszystkie klepki na miejscu (włącznie z 6 i 7). I spragniona ciekawszych początków, niż Twój pierwszy post :D :D :D

Gość jaczyliona
a z drugiej strony trudno uwierzyc, ze to mozliwe..zeby ot tak trafic na kogos wartosciowego, ciekawego, fajnego. chociaz przeciez to nadal Ci sami ludzie, ktorzy chodza na codzien do pracy, wstaja rano, czytaja, pisza, zyja...nikt inny:) czemu wiec nie uwierzyc, ze faktycznie mozliwe jest spotkanie kogos interesujacego..

po drugiej stronie ktoś, kogo nie trzeba naprawiać i zmieniać, bo jest raczej ok, i zwykle wie, gdzie sufit , a gdzie podłoga, co ma sens , co nie, co wypada, a co jest warte grzechu i złamania zasad ;) ps. i jego czarny kot

Gość Półdiablę
Córką samuraja nie chciałabym być - w Japonii nie wiedzą o równouprawnieniu :D

Gość jaczyliona
po drugiej stronie więc człowiek..ciekawy..i miło się czyta to, co pisze:) a ten człowiek lubi, co go porywa, zachwyca?

zachwyca mnie inteligencja i klasa, uśmiech, oddanie oraz coś nieuchwytnego... lubię gotować kreatywnie i robić rzeczy dobrze ;) to czego nie robię dobrze- zlecam fachowcom (sprzątnie):classic_cool: lubię ludzi- generalnie, mam dla nich uważność. mam też naturę z deka filozoficzną, coś o przemiajaniu i nietrwałosci ....

Gość Półdiablę
Filozofia nie poszukuje tego, co nietrwałe, a zasad rządzących światem :D

Gość jaczyliona
czyli trochę romantyka, trochę szaleńca, trochę bujającego w obłokach a najwięcej normalnego człowieka...:) czlowiek z osobowoscia...z pasją?? dobrze mi się czyta to, co piszesz bo sama widzę w tym troszkę siebie:)

Agnie, a te warsztaty rozwoju- to o czym mają być konkretnie? ;) i czy faceci maja na takie coś kartę klubową?

Półdiablę, skłaniam się w stronę tez buddyzmu , który to nazywany jest bardziej systemem folozoficznym niż religią.

nietrwałego nie trzeba szukać, wystarczy się rozejrzeć wokół... ;)

Dobrej nocy wszystkim ;) rano odśnieżanie i w teren jadę wcześnie, więc... kolorowych 🌻

najzwyklejszy -------------> przecież nie będę dyskryminować ze względu na płeć ;) warsztaty takie, żeby się rozwijać jak rozmaryn;) w klimacie absolutnie nie wschodnim, tylko pszenno-buraczanym; coś się pomyśli no, ale fajny ten świat jednak - być może właśnie dwoje ludzi znalazło wspólny język - i to na Kafe!... super, miłego rozmawiania Wam życzę i kolorowych snów

Gość a najzwyklejszego
to Agnie już zaintrygowała i jego zainteresowanie jej osobą wyczuwam na kilometr a nawet i dwa:) Ps. ale nie końcie bo fajnie sie was czyta

Gość a najzwyklejszego
*kończcie miało być:)

Gość Zwyczajnie niezwyczajna
Najzwyklejszy pod słońcem ___ nawiązałeś kontakt z Agnie w jakiś inny sposób niż kafe? Odniosłam wrażenie, że oboje byliście sobą zainetesowani. Dlaczego c.d. nie nastapił?