Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najzwyklejszy pod słońcem

szukam wolnej, pięknej wewnętrznie i zewnętrznie

Polecane posty

kosmos mam gdzieś, na ziemi stoję. Może za bardzo?

Gość A.....nieznajoma
życzę powodzenia w odnalezieniu Pięknej Pani, ale tu chyba marnujesz czas-internet nie jest najlepszym miejscem... idź na spacer, uśmiechnij się do słońca lub teraz do księżyca

arek zed, nie jestem koleś Twoim exem :classic_cool: masz omamy, za dużo grzybów, czy co tam bierzesz :D

Gość kaaatiaaaaa
ja jestem wolna, ładniutka i milutka ;) ale nie umawiam się przez internet ;p

Gość pani architektowa
a Pan architekt skąd pochodzi ? :D

najzwyklejszy-------------> a ci macho z rolexami to niby tacy niezwykli według Ciebie? bo mnie po prostu irytuje postawa "bo ja taki biedny żuczek nieciekawy jestem..." - to z dwojga złego, chociaż się brzydzę maczami i rolexami, to wolałabym jednak rolexa od takiego gościa niezadowolonego z siebie... pamiętam takiego jednego gościa, który robił dużo według mnie fajnych rzeczy, które mi imponowały (np. jeździł na obozy z harcerzami, chodził do technikum elektronicznego, dzięki czemu znał się na rzeczach, o których nie mam pojęcia,itd) - ale miał do tego wszystkiego taki stosunek, że to takie mało ciekawe, i klimat: bo Ty to jesteś taka świetna, a ja to taki nieciekawy... że spasowałam - bo to we mnie wywołuje reakcję: no to może masz rację:) możesz sobie olewać autoprezentację, ale chyba nie tylko ja, ale i inne babki lubią, jak im facet czymś imponuje i jest przynajmniej w miarę z siebie zadowolony i się tego nie wstydzi... wiesz, trochę się leci po prostu na tego pierwszego samca w stadzie ;) i jak ktoś się tak pokazuje na wstępie, że tym najpierwszym to na 100% nie jest, to jego atrakcyjność spada... ja jestem kobietą, i się nie dziwię, że faceci oczekują ode mnie, żebym ładnie wyglądała i czasami jakiś kawałek nogi mi spod spódniczki wystaje, czy włosy rozpuszczę, itp. - i nie ma w tym nic złego;) tak samo Ty - to nie chodzi o to, żebyś wsiadł do bmki, zawiesił złoty łańcuch na szyi, itd, ale żeby jakaś odrobina zadowolenia z samego siebie od Ciebie biła ;)

pan architekt jest z katowic. Ale tu jestem prywatnie :D

oj Agnie, co Ty mi tu jakiegoś cieniasa wciskasz czy innego harcerza? :D Ja nie oczekuję od kobiety, że będzie nogą kusiła spod spódnicy. Musi mieć osobowość, a nie kieckę.

Gość pani architektowa
mądre spostrzeżenie ... choć przyznam, że Agnie ma ładny sposób przekazu :) wkręciłam się w temat.. pomimo, iż nie jestem zainteresowana :) a przede mną projekt do zrobienia ... :( a ja nie umiem odejść stąd :D

Gość A.....nieznajoma
właśnie ... słabi odpadają ... cieniasy...harcerze... STADO ! tragiczne i smutne

najzwyklejszy, to był po prostu taki przykład z czasów mojej wczesnej młodości; ale tu już widzę - pan niby nie jest macho, ale babki zaczęły zagadywać i natura się odezwała ("co mi tu z harcerzem czy innym cieniasem") :D a tamten koleś wcale nie był cieniasem, tylko tak się prezentował; "nie oczekuję od kobiety, że będzie nogą kusiła spod spódnicy" - aha, bujać to my, a nie nas ;) - gdyby tak było, to by wystarczyło, że w temacie pisałbyś jedynie o pięknie wewnętrznym;) czego nie zrobiłeś;) a zgrabnie wystająca noga wcale nie przeszkadza interesującej osobowości; wręcz przeciwnie ;) no i w takim wzajemnym uwodzeniu się wcale nie ma niczego złego; i nie trzeba do tego ani faceta z megaportfelem, ani babki jak Miss Polonia... jesteśmy tylko ludźmi i nie ma co przed tym uciekać i się kreować na jakieś ciała astralne, co to ich damskie nogi nie interesują :) no, ale ja się tu wymądrzam, a tu jakieś panie, zdaje się, miło zareagowały ;) więc być może wymądrzam się nietrafnie i niepotrrzebnie; cóż, jestem tylko człowiekiem...:)

Gość pani architektowa
to chyba nie o mnie mówisz :) zaznaczyłam, ze masz łądny sposób przekazu... Jakie masz wykształcenie ?? ciekawość mnie zżera :)

Gość pani architektowa
yy coś się rozrzadziło :( aa szkoda... bo fajny temat ..

architektowa ------------> nie o Tobie, ależ gdzieżby, myślałam, że Ty już śpisz:) wykształcenie mam wyższe;)

Gość pani architektowa
a no to zdążyłam zauważyć :) a bliżej ?? jaki kierunek ?? oczywiście nie, żebym była wścipska... :) ale fascynuję mnie to w jaki sposób się wyrażasz :D

Gość pani architektowa
nasz Pan architekt chyba poszedł spać :D milczy... :(

Gość wściBska...

Gość pani architektowa
ee przepraszam :) zwyczajna literówka i późno jest :D na ogół nie popełniam błędów ortograficznych... Ale wstyd :o

oj, architektowa moja próżność dzięki Tobie została dokarmiona... dziękuję, przeprzyjemnie coś takiego o sobie przeczytać;) wykształcenie mam takie, powiedzmy - w kierunku nauk społecznych i jeszcze ekonomicznych; ale to chyba nie o to chodzi, tylko się interesuję światem wokół i mam raczej takie dobrotliwe podejście do ludzi;)

Gość wściBska...
może wymądrzam się nietrafnie i niepotrrzebnie; cóż, jestem tylko człowiekiem... Owszem. A to odstrasza :O

co odstrasza? wymądrzanie czy bycie człowiekiem?

Gość pani architektowa
Pani wściBska ----------> owszem ... to niestety razi w oczy ... kiedyś widziałam "skąd" napisane : " z kond" :o ... teraz zapamiętam do końca życia! :D

Gość wściBska...
A Ty dalej swoje... Wymądrzanie, dobrotliwa niewiasto ;)

Gość pani architektowa
a ja myślałam , że błędy ort odstraszają :D

Gość wściBska...
... teraz zapamiętam do końca życia! Ogarnęło mnie przerażenie... ;)

Gość pani architektowa
Agnie ----> jaka próżność ?? chyba nie o sobie mówisz :D dawno tutaj na forum nie było takiej osoby, która ma takie podejście do sprawy .. i tak mądrze pisze !!!

wścibska - przyjmuję do wiadomości... toś mi pojechała...

Gość wściBska...
ł ;)

Gość pani architektowa
Pani wściBskiej się chociaż nick udał :D

Gość wściBska...
Nie tylko :D