Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość out of lovee

chcę faceta tylko od seksu

Polecane posty

Gość out of lovee
nie, nie mamy kontaktu, ja jestem anonimowo zreszta nic nie bylo....

Gość ja to myślę
pewnie ze nikt sie nie chce zadawac z kims kto ma takie glupie pomysly

Gość out of lovee
skad ta zlosliwosc z samego rana? znalazłam spokój, misiek został przed kilku laty zaproszony i tak juz zostal, szkoda mi go wyganiać, poza tym jest świetną poduszką

Złośliwość ??? To było pytanie :) Każdy lubi się do czegoś przytulić w nocy:)

Gość out of lovee
wiesz, rzadko się zdarza, żebym myślała o tym co wczoraj, tzn. to są bardzo krótkie chwile, o których zaraz zapominam, wiec ze mną już wszystko ok, a z Tobą? chcesz coś napiać? opowiedzieć swoja historie? bo jeszcze mam trochę czasu nim wyjdę do pracy

ja jestem w pracy teraz :( niekiedy przychodzą mi podobne myśli do głowy jak twoja Tyle ze o kobiete chodzi- dlatego zaciekawił mnie twój problem i ciekaw jestem jak to rozwiążesz - może uda mi się coś \" zastosować \" w swym życiu

ja jestem w pracy teraz :( niekiedy przychodzą mi podobne myśli do głowy jak twoja Tyle ze o kobuiete chodzi Zainteresował mnie twój problem i ciekaw byłem jakie rady otrzymasz - może coś uda mi się zastosować w mym życiu

Gość pobożne życzenia
Osobiście wolę facetów DO seksu :D Ale przydałby się taki OD serca...

Gość out of lovee
bez względu na to jakie porady otrzymam i tak pewnie postapię tak jak uważam, wiem do czego jestem w stanie się posunać a do czego nie, czasem wydaje mi się, żę sama blokuje nowe znajomości przez to że otwarcie deklaruję, że nikogo nie szukam, że lubie ten stan, że jest mi dobrze (w końcu muszę trzymać stały poziom serotoniny) i sama wewnętrznie zamykam się na innych. Nie wiem, tak wiele miałam wydumanych bądź mniej problemów ze swoja osobą że mam już dośc myśli o tym, co jest nie tak w relacjach damsko męskich, chcce wreszcie być szczęśliwa, i teraz juz mogę śmiało powiedzieć, że bez faceta tez potrafię, wystarczy mi tylko uczucie do kogoś, że mam osobę na którą mogę skierować moje uczucia, a że nieodwzajemniona, to juz inna sprawa, skoro nawet nieodwzajemniona potrafi sprawić, że czuję się szczęśliwa to tak pozostnie, chce tylko zaczac sie kochać :) i mam nadzieje ze na tym polu mi wyjdzie, czego można sie spodziewać po zwiazkach w dziseijszych czasach? to, że 95% jest nieszczęśliwa, ja podzięuje, ide do pracy, milego dnia zycze

Bardzo słuszna uwaga – porady poradami a własne zdanie i poglądy należy utrzymać – Pozostanie samemu – poświecenie się domowi i rodzinie jest dobre do czasu – ja teraz to widzę nie miałem czasu dla znajomych – powoli odsuwali się wszyscy – Chcąc podołać wszystkiemu cały dom spoczął na mej głowie - pranie - gotowanie - wypieki .Niedługo zostanę sam w całym mieszkaniu i zastanawiam się czy moja operatywność była dobrym posunięciem Coraz częściej leżąc sam w łóżku zastanawiam się czy nie zrobiłem z siebie męczennika Dlatego zainspirował mnie twój temat na forum Miłych snów

Gość out of lovee
zamykanie się na świat, znajomych itd nigdy nie wyszło nikomu na dobre, niestety mówi to największy samotnik na świcie czyli ja, ciężko mi życ z ludzmi, ale jak juz kogos mam to w całosci jestem dla niego o kazdej porze dnia i nocy, znajomi wroca wstarczy przyznac sie do błędu...nie bardzo moge wywnioskowac o co chodzi w twoim swiecie tak na marginesie :) akcent optymistyczny: przez kilka dobrych tygodni wzdychałam do chlopaka z ktorym jezdzilam do pracy, nie mialam odwagi zagdac, bardzo przypomina mi tego faceta do ktorego wzdycham juz rok, byl identyczny i wyobrazalam sobie ze ma pewnie tak samo na imie (ten z którym jezdzilam) w koncu odwazylam sie i zagadalam, niesetty zajety itd, myslalam ze juz koniec, ale dzis znowu zagdal...i bedziemy utrzymywac kontakt i najsmieszniejsze jest to że....ma tak samo na imie !! to niewiarygodne, jakaś magia chyba :) może do końca nie zbzikowałam (a może właśnie to robie....) milych snow wzajemnie :)

-------->wqwqwqw bo mezczyzni stawiaja milosc ponad seksem , nie sa tak plytcy jak kobiety ale sie uśmiałam :D :D :D

out of lovee - tak trzymaj - nie zapominaj o starych znajomościach ale jak masz okazje to nawiązuj nowe Samotność bardziej doskwiera gdy zostajemy sami w domu im więcej mamy siwych włosów i latek w dowodzie:( Zauważyłem ostatnio ze coraz częsciej kobiety nawiązują znajomości z mężczyznami nie tak jak było 30lat temu Czasy się zmieniaja i obyczaje tez więc nie miej oporów z zagadaniem człowieka który \"wpadł \"ci w oko :) Miłych snów i nie tylko :):):)

Gość out of lovee
Panie Tadeuszu, czyżby zbliżał sie pan do 50tki?

Gość out of lovee
nie będę ukrywać, że jestem lekko zszokowana banalnie ale "nigdy nie jest za późno..." na wszystko to co sobie wymarzysz

Gość out of lovee
tak...

Gość ROBICIE ROBIĆ
pantadeusz Złośliwość ??? To było pytanie Każdy lubi się do czegoś przytulić w nocy Polecam wał z kołdry - miękki i się w nocy nie wierci.

Gość out of lovee
pan tadeusz, wiem że czasem szczerość nie popłaca ale nie potrafie inaczej, skąd ta smutna mina?

out of lovee - widzę ze już wszycy ludzie są zdania ze takim jak ja w życiu nic przyjemnego się nie nalezy

Gość out of lovee
nie rozumiem dlaczego?

Gość out of lovee
uciekam juz spac bo jestem na nogach od 3.50 :/ padam..... milej nocy

Gość out of lovee
"widzę ze już wszycy ludzie są zdania ze takim jak ja w życiu nic przyjemnego się nie nalezy"