Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość out of lovee

chcę faceta tylko od seksu

Polecane posty

Gość out of lovee

juz ze 2 lata nie bylam w zwiazku i jakos sie nie zanosi, aczkolwiek brakuje mi zycia erotycznego, chcialabym miec przyjaciela od intymnych spotkan, fajnie by bylo gdybysmymogli tez spedzac wieczory np. w kinie, muzeum, spacerach...ale wtedy to juz wchodzi uczucie w gre....jestem niczego sobie naprawde, moje cialo tez....co jest....ze nikt mnie nie chce nie interesuje sie mna, nie wydzwania i nie szaleje na moim punkcie....? :(

Gość out of lovee
nawet nie dochodzi do tego etapu kiedy moge byc o cos zazdrosna....chyba mam nierowno na poddaszu.....ale nawet faceci od bzykania nie ma ich wielu choc jestem atrakcyjna....why?

Gość wqwqwqw
bo mezczyzni stawiaja milosc ponad seksem , nie sa tak plytcy jak kobiety

Gość out of lovee
ja mysle o sobie ze jestem za wrazliwa i zbyt uczuciowa i za dobra, oddalabym wszystko komus bliskiemu, moze przytlacza ich moja oosba, a ja chcialabym lojalnosci, urodzilam sie chyba nie w tej epoce co trzeba, jestem tez troche cyniczna, mnie tez kiedys zraniono, nie wiem, mam juz dosc, a to tak dlugo trwa, ten stan marazmu, czytam mnostwo ksiazek o rozwoju duchowym i jakos .... wierze wciaz

Gość skąd jesteś

Gość out of lovee
jak bym tak mocno chciala to przez 2 lata juz bym kogos miala....moze nie jestem cierpliwa...z drugiej strony mowie sobie ze zycie jest krotki i trzba brac go garciami

Gość Eve24
ALBO SEKS ALBO UCZUCIE-ZDECYDUJ SIE!!!!!

Gość out of lovee
no i sie poryczalam :(

Gość doradca87
out of lovee skad jestes:)?

Gość blah
mi tez juz drugi roczek bije od konca stalego zwiazku i mam dosc bezcelowosci wszystkiego. przygodne romanse tez juz stracily swoj chwilowy urok. wciaz wierze ze ja spotkam, ale coraz slabiej :/

Gość out of lovee
jak napisze ze kogolwiek to wyjde na desperatke, a taka jest prawda, po prostu chce sie wyzalic,smutno mi dzis, tak sie uzbieralo od kilku tygodni, jestem zakochana w facecie ktory chce tylko seksu, dzis przeczytalam w ksiazce ze to oznacza ze nie zalezy mu na mnie jako osobie, a ja rok juz wzdycham jak glupia, to wszystko jest bez sensu

out of lovee - to po takim okresie się domysliłas tego ?? A może taki układ wam odpowiadał ??

Gość out of lovee
wierze jak glupia, wynajduje w kazdym jego spojrzeniu jakies uczucia, w kazdym gescie widze cos wiecej, żenada na maksa, wstyd mi za siebie wiem............wiem.

out of lovee - chodz przyznaje jedno i drugie ma wiele wspólnego i cięzko to rozdzielic

Gość out of lovee
wiem ze nie znajde i nie odwaze sie na poznanie faceta do seksu tu na kafe lub przez net, raczej...

Gość out of lovee
pan tadeusz czemu tu siedziesz o tej porze i wysluchujesz jakis glupot desperatki?

out of lovee - uszy do góry kto szuka ten znajduje - tylko moze troche zmień podejscie

Gość bzyku-bzyku
wbijaj do mnie. no problem zaraz coś z tym zrobimy. mi tez by dobrze zrobiło małe bzyku-bzyku

Gość out of lovee
pozdrawiam wiec

Gość out of lovee
ps. spie z miskiem ktory sie nazywa PAN TADEUSZ :)

Gość out of lovee
nie bedzie innego razu :) dobranoc