Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seatka

Co sadzicie?

Polecane posty

Gość seatka

Słuchajcie, jutro kupuje sobie samochodzik SEAT Toledo 2,3 z silnikiem V5. Co sadzicie o tym samochodziku:)?

Gość seatka

Gość seatka
nie mam zdjecia, poniewaz samochod jest sprowadzony przez kolege. Ale nie chodzi mi o wyglad, tylko raczej jak samochod sie sprawuje...

Gość seatka
hmm,, seaty to chyba to samo co audi i vw tylko inny znaczek:/ wielbiciel a Ty dlaczego bys nie kupil?

Gość seatka
hmmm, wiesz co, to ten Twoj chlopak chyba nie wiele zna sie na samochodach. Poczytajcie nawet na pierwszych lepszych stronach ze to jest to samo. I dzisiaj kolega pokazywal mi pod maska ze wiekszosc czesci jest z audi, w tym silnik. takze pozdrow swojego dobrze poinformowanego chlopaka:)

Dzieki za pozdrowienia, przekaze mu, ale na autkach on co nieco wie jednak

Gość seatka
wlasnie widac:)

Cóż... faktem jest, że Seat należy (tak jak Audi i Skoda) do koncernu VW, ale Toledo nie było udanym autem po prostu, również pod względem bezawaryjności.

Gość seatka
bo wiecie co, ja to chyba wybralam ten samochod pod wzgledem wygladu. Zastanawialam sie miedzy golfem IV i a3, ale jak zobaczylam jak seacik wyglada w srodku to zwariowala. Kremowe skorki, wszystko elektryczne, podgrzewane siedzenia, nawigacja, przy wbiciu wstecznego lusterko automatycznie ustawia sie na prawe tylne kolo i duzo by jeszzce tego wymieniac.... normalnie w srodku jest piekny:)

Gość seatka
No ja juz bylam pewna na 100% ze a3 wezme, ale jak dzisiaj zobaczylam tego seata to zwariowalam, w srodku komford jazdy i wogole przebywania w tym samochodzie bez porownania do a3 niestety

Ja tez mimo wszystko chyba bym stawiala bardziej na estetyke a nie ranking ktory lepszy:P

Gość seatka