*campini* 0 Napisano Luty 16, 2009 mam nadzieję ze coś mi doradzicie bo nie wiem czy konsultować z lekarzem odstawienie tabsów czy nie ma takiej potrzeby?? brałam przez rok, biodra mam obrośniete oponką:o poradzicie?? szłyście z tym do lekarza czy poprostu przestawałyscie brać i wsio??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwona porzeczka 0 Napisano Luty 16, 2009 dokladnie, odstawienie i wsio :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Luty 16, 2009 moze ktoś jeszcze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vigi Napisano Luty 16, 2009 odstawiasz i czekasz aż dostaniesz normalnego okresu, gdyby były jakieś problemy dopiero wtedy do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Luty 16, 2009 no dobra to nie idę:) dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 16, 2009 a po co do lekarza. odstawiasz i jak wszystko ok to po co ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domi8 Napisano Luty 16, 2009 a czemu niezmienisz tabletek na inne,nieludz sie ze jak odstawisz to zaraz schudniesz.ja tez odstawilam bo myslalam ze tyje od tabletek,i wiesz co niemoglam sie doczekac okresu zeby zaczac znow brac .przez miesiac mialam chyba wszystkie dolegliwosci ciazowe strach przed sexem,napady glodu ,bole brzucha i jajnikow,poprostu koszmar .teraz staram sie mniej jesc ,biegam i widze ze chudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach