Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netascha

Globulki antykoncepcyjne- skuteczna metoda?

Polecane posty

Gość netascha

Szukam jakiegoś skutecznego środka anty bez recepty. Prezerwatywy odpadają, więc pomyślałam o globulkach, stosował ktoś?

Gość netascha
up

Mało skuteczna, mało komfortowa, mało estetyczna. Czemu gumy odpadają? Uczulenie?

Gość netascha
Nie uczulenie, mój Ukochany po prostu "nie może" w gumce :( A na tabletki to się chyba nie doczekam, bo odsyłają mnie od jednego lekarza do drugiego i to tak od paru miesięcy, tylko po to by mieć wszystkie potrzebne wyniki badań :O

Gość netascha
jak to niby przesadzam? to nie ja sobie wymyślam te wszystkie badania, tylko ci pierdoleni lekarze! miałam tylko zrobić badanie krwi i moczu, ale potem wyszło, ze mam czegoś nadmiar i trzeba było kolejne badanie zrobić, potem jeszcze usg piersi itp itd. A ja już mam to gdzieś, nie zamierzam tak czekać w nieskończoność. Dlatego pytam o te globulki, a może znacie inną metodę poza prezerwatywą i hormonalnymi?

Gość netascha
bardzo proszę o pomoc

Gość a pewnie ze mamy
i to 100% skuteczna-szklanka wody, zamiast :-D

Gość netascha
Jeśli wybierasz szklankę wody zamiast seksu, to bardzo Ci współczuję, biedna kobietko. Czekam na POWAŻNE odpowiedzi

ok ale na badania nie czakasz miesiacami nie chcesz i nie robisz to sie borykaj z globulkami które podczas stosunku sie pienia i wypływaja :O ( nigdy tego gówna nie używałam ) wiec jest to srednie uczucie

Gość globulki sa felerne
Nie dosc, ze maja mala skutecznosc to jeszcze ich stosowanie dla kobiety jest malo przyjemne. Pieni sie to, czasami piecze, wylewa i brudzi wszystko wokolo. Globulki i gumki to moze byc jakas skutecznosc ale same w zadnym wypadku. To juz lepiej bez niczego... na jedno wyjdzie i kasy nie wydasz.

Gość po zeluuuu
poczekaj jeszcze cierpliwie az skonczysz te badania i dostaniesz recepte...chyba warto poczekac zeby byc zabezpieczonym dobrze??a nie tak jak te globulki...

Gość netascha
Nie, ja już nie mam siły czekać. Pierwszy raz byłam u gina prawie pół roku temu i od tamtego czasu kierują mnie ciągle na badania, wydałam już masakrycznie dużo kasy, a coś czuję, że tabletek miec nie będę, bo w badaniach ciągle jest coś nie tak 😭 Już jestem totalnie sfrustrowana, ciągle płaczę z tego powodu i stałam się opryskliwa dla innych. Doradźcie cos, boję się, że w akcie desperacji zdecyduję się na stosunek bez zabezpieczenia a tego bym nie chciala :(

Gość po zeluuuu
a dlaczego facet nie moze zalozyc gumki??

Gość globulki sa felerne
po zeluuuu- bo wcisnal jej kit, ze mu niewygodnie :) egoista i tyle

Gość netascha
Bo nawet gdy ma erekcję, to po założeniu gumki ją traci. Dodam, że bez gumki nie ma żadnych problemów z długotrwałą erekcją.

Gość netascha
globulki są felerne- współczuję, ze nikt cię nie kocha, ale nie wyżywaj się z tego powodu na innych.

Gość po zeluuuu
to z psychika mzoe facet cos ma....poprubujcie kilka razy pozakladac gumki...moj wogole mial tez na poczatku problem z erekcja taka do konca ze tak powiem...ale po czasie juz bylo ok,tylko troche cierpliwosci i checi

Gość netascha
Ale mój chłopak nie jest prawiczkiem. Z tymi prezerwatywami probowaliśmy i nie wychodzi za każdym razem. Nie mam siły namawiać go do kolejnej próby, bo widzę, jakie to dla Niego dołujące, gdy kolejny raz się nie udaje :(

Gość po zeluuuu
moj tez nei byl prawiczkiem wtedy

Gość po zeluuuu
a probowaliscie za kazdym razem tych samych prezerwatyw??

Gość netascha
wybacz, źle zrozumiałam. Tak czy inaczej, prezerwatywy na pewno odpadają i już nie mamy zamiaru ich używać. Macie jakieś inne pomysły?

Gość netascha
po zeluuu- nie, używaliśmy różnych, za każdym razem to samo.

Gość po zeluuuu
hmm...a z jakiego miasta jestes??

Gość netascha
a czemu pytasz? :)

Gość po zeluuuu
a bo myslalam zeby ci poradzic mojego ginekologa do przepisania tych tabletek....a tak wogole to jeszcze sobie mysle...a moze sprobowalibyscie prezerwatyw dla kobiet??tyle ze one drogie sa

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa
ja jakos nie mam problemu z tabletakimi ide po recepte do ogolnego ..dziwni ci twoi lekarze moze zmien idz prywatnie:D

Gość netascha
ech, ale to chyba nawet nie tyle lekarze, co wyniki badań... Pewnie gdyby wszystko było ok to dostałabym tabletki i tyle... Mam już wszystkiego dosyć, albo pójdę na żywioł albo odkupię od kogoś tabletki i będzie spokój

Gość po zeluuuu
powinny juz wejsc w polsce te tabletki dla facetow kurcze:P wlasnei,a bylas mzoe u gina prywatnie??moze warto sprobowac?