Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mąż 3-miasto

Fajny Mąż ..Fajną Żonę

Polecane posty

Witam Zastanawiam sie czy jest tutaj moze, gdzies pomiedzy tymi wszystkimi gawedziarzami jakas mila i inteligentna mezatka ...z okolic trojmiasta

bo to forum do rozmów a nie portal matrymonialny :P

Gość Nadia...............
Jest ale niestety nie z Trójmiasta :(

v33 to wlasnie taki przyklad gawedziarstwa 650postow ...pewnie 80% to zaczepki i ciete riposty ;) Miejsce dobre do poznawania jak kazde inne ...tematow wiele a ja Ciebie tu nie zapraszalem :)

Dla mnie inteligencja to umiejetnosc znalezienia sie w kazdej sytuacji i swoboda w kazdym temacie ..ale jesli chcesz to mozesz sie pochwalic ilorazem ;)

tylko czemu ..taki fajny inteligentny gosc..chce cudza zonę,a nie własną:P

Gość trtr
No ja jestem z trójmiasta i mężatka in spe, ale jestem niemiła. Niemniej tu dużego wyboru nie ma bo trójmiasto nie posiada licznej reprezentacji na kafeterii więc chwilowo muszę wystarczyć. A po co ci akurat ten atrybut "mężatki" u rozmówczyni?

no prosze jakis nowy rodzaj psychologii :D:D: na podstawie ilosci wpisów ocenia sie moją osobę ;)

Gość trtr
Mirell, ja się domyślam dlaczego ale też jestem ciekawa odpowiedzi.

Gość fdfdf
jestem

chciałby miec wszystko..a nie miec nic?!wracac do zonki..z cudzym zapachem między nogami..ech..typowy samiec:P

..a czemu jestes niemila ? ;) Trche tego nie rozumiem ..trojmiasto nie ma tutaj licznej reprezentacji, to mam 'brac' niemila ? :) ..nie intersuje mnie chyba 'cokolwiek' ..nie jestem zdesperowany :)

wybacz mnie jednak desperacja zalatuje :classic_cool:

Mirell ...czy mi sie wydaje czy uprawiasz moralizatorstwo ? ;) 'wracac do zonki z cudzym zapchem miedzy nogami' ? ...to cios ponizej pasa :)

Gość oooooooooooooooooooooo
V33 wie najlepiej przecież to "najmądrzejsza" stara dewota na forum :):):):):):):) Ją dopiero pipsko musi swędzieć skoro tak wylewnie się wypowiada i nic innego nie ma do roboty :):):):)

Gość fdfdf
jestem miła nawet fajna i wogule, a wiecie czemu jest tu tak mało przedstawicieli trójmiasta bo my nie wylewamy swoich problemów do wszystkich tylko mamy przyjaciół albo mnie problemów. ah to trójmiasto

Mąz nic na to nie poradze ze mnie desperaci bardzo przyciągają:D:D chcesz abym poszła? poproś ;) Pomaraczowo ooooo nikogo nie oceniam wiec półprzysiad i ....;)🖐️

v33 Naprawde tak to dziala ? ja prosze - a Ty odchodzisz ? ..a moze sama jestes zainteresowana ale wstydzisz sie przyznac ;)

V 33 Jesteś żałosna :) jak mało kto musisz mieć poważne problemy ze samą sobą :( idź do dobrego specjalisty - dobra rada

Maz :O kim Tobą?:D:D ooooo Ty za to błyszczysz intelicencją wysil sie troche bo riposty takiego \"mysliciela\" nie sa wstanie mnie nawet dotknąć a co dopiero obrazić :classic_cool:

Ale ja kotku nie chcę ciebie obrazić, musiałabym zniżyć się do twojego poziomu :) poprostu rzuciłam małą uwagę, gdybyś była inteligentna to byś zrozumiała ale cóż :):):)

oooo widac weszłam ci w parade :D:D:D nie wyhaczyłas przee mnie zadnego desperata?:P Całe szczescie ze nie masz mojego poziomu to by mnie zrobiłą taką samą szarą mychą jaką jestes Ty :D:D Mąz znikam bo Panie chcą popisac ochy i echy do Ciebie ;)🖐️

kto kogo przepraszam intyguje ??? Bo ona mnie raczej śmieszy :):):) ale takie okazy też są w tym nudnym życiu potrzebne

Szara mycha dobre :):):):) Nie oceniaj ludzi po samej sobie. Siedzisz całymi dniami na kafeteri tylko po to aby rzucasz uszczypliwe uwagi - ty to dopiero musisz mieć światowe udane życie :) gwiazda formum się znalazła (szkoda że upadła :))