Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Nie wiem, czy mam zapisane. Ale zapytaj elki, bo na pewno posiada 😂

A skąd niby Elka miałaby mieć skriny. 😁

2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

Tego tez sie będziesz wypierał? Hahah ale wiesz ze ja mam to wszystko na poczcie ? Are you sure ? I uwierz ze twaróg nie jest najbardziej kontrowersyjnym elementem tego archiwum 😛

No to masz twarde haki na mnie skoro tylko ty masz coś na poczcie i strach się bać. 😆

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Nie bądź zazdrosny

wali mnie nudes od tej graży. ona mnie bawi z tym merdaniem tylkiem byle ktos jej przytaknąl ze ta krucjata przeciw widmo ma sens.

mnie bardziej interesuje co masz na kogo 😄

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

Może tak po prostu się ode mnie odwal?

Bo nie wiem co ty próbujesz teraz tworzyć.

Edytowano przez Еlciаа

5 minut temu, Zero cukru napisał:

Rusz ta mózgownica, przecież sam sobie tego nie wymyśliłem 😅

Ale ja znam te wasze tanie manipulacje w stylu rusz głową, bo mamy coś na ciebie i musisz się bardziej wysilić chłopcze. 😁

1 minutę temu, Ali Baba napisał:

wali mnie nudes od tej graży. ona mnie bawi z tym merdaniem tylkiem byle ktos jej przytaknąl ze ta krucjata przeciw widmo ma sens.

mnie bardziej interesuje co masz na kogo 😄

Oo interesują cie takie ploteczki czy krucjaty przeciwko widmokowi? Ciekawe 😝 takie trochę grazynskie 

4 minuty temu, Get Out napisał:

A skąd niby Elka miałaby mieć skriny. 😁

Domyśl się. Nie pamiętasz, do kogo podbijales priv?

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ale ja znam te wasze tanie manipulacje w stylu rusz głową, bo mamy coś na ciebie i musisz się bardziej wysilić chłopcze. 😁

Ale on podał konkretny cytat to chyba wiesz co ma na ciebie? Jeż już spi możesz spokojnie zamienic sie w dziadka śliwki i walic po swojemu 😛

A my znamy twoje opowieści o Jukonie 😁

5 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

On to pisze specjalnie na potrzeby gawiedzi typu Jeż.;) wie ze to prawda bo go cytujesz konkretnymi słowami  ale ostatnio ma strategie ze na wszystko krzyczy ‚skrin’ zeby z boku wyglądało ze to inni mitomania 😌

u mnie sie teraz nawet twarogu wypiera 😛

najlepsze ze jak skrin wjeżdża to twierdzi ze to pisał podszyw 😝ze jeszcze nie wpadł żeby tłumaczyć sie AI😜

Równie dobrze mógłbym napisać na ziemniaki kartofle i co w związku z tym na policję z tym polecisz i postawisz mnie na wokandę no nie bądź aż tak tępa. 😆

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

A my znamy twoje opowieści o Jukonie 😁

Kim są "my" ty i twoje omamy alkoholowe 🤔😁

18 minut temu, Get Out napisał:

Korpo to kłamstwo bo nie masz żadnej roboty jak nawalasz przez większość doby. 😁

Dokładnie wszystko to kłamstwo, praca to kłamstwo, wakacje to kłamstwo, jedynie ty jesteś tutaj prawdziwy, jukon, skriny z gry na potwierdzenie ze tam mieszkasz, msza swieta polska o 3 rano i łowienie pstrągów gołymi rekami 😝

sliwka ci wielokrotnie tłumaczyła - to ze ty cierpisz na mitomanie nie znaczy ze kazdy postępuje jak ty. 

Edytowano przez paprykarz szczecinski

2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

Ale on podał konkretny cytat to chyba wiesz co ma na ciebie? Jeż już spi możesz spokojnie zamienic sie w dziadka śliwki i walic po swojemu 😛

Miałbym pamiętać jakiś cytat niewiadomo z jakiego okresu chyba masz coś z głową i aż tak nie zapamiętuje każdego słowa. 😆

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Może tak po prostu się ode mnie odwal?

Bo nie wiem co ty próbujesz teraz tworzyć.

Odnieś się może bardziej precyzyjne, co ci nie pasuje. Mi też wtedy będzie łatwiej odpowiedzieć ok?

On + ja to już 2 osoby wiec liczba mnoga uprawomocniona:) dodatkowo jakies 20 innych osobow mających bekę z wymyślonego Jukonu 

3 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

Oo interesują cie takie ploteczki czy krucjaty przeciwko widmokowi? Ciekawe 😝 takie trochę grazynskie 

betty widze ze pijesz do lustra i cos nie jarzysz. napisalem ze mnie to nie interesuje. ale ciekaw czy ma cos na kogos innego..

2 minuty temu, Get Out napisał:

Wcześniej było nas a teraz my.  Ciekawe co będzie dalej 😆 wszyscy chcą być z tobą 😅

Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał:

Dokładnie wszystko to kłamstwo, praca to kłamstwo, wakacje to kłamstwo, jedynie ty jesteś tutaj prawdziwy, jukon, skriny z gry na potwierdzenie ze tam mieszkasz, msza swieta polska o 3 rano i łowienie pstrągów gołymi rekami 😝

sliwka ci wielokrotnie tłumaczyła - to ze ty cierpisz na mitomanie nie znaczy ze kazdy postępuje jak ty. 

Śliwka nie jest autorytetem w niczym to chłop udający babę i hejter. 

A ty jak chcesz to udawaj nawet że jesteś piosenkarką i robisz tournee po Francji, a w przerwach kłócisz się tutaj. 😁 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Nie gadaj, że ty na trzeźwo wmawiałes ludziom takie historyjki 😂 weź wstaw jeszcze raz zdjęcie swojego grata, którego okleiles naklejkami za 20 zł 😂

1 minutę temu, Ali Baba napisał:

betty widze ze pijesz do lustra i cos nie jarzysz. napisalem ze mnie to nie interesuje. ale ciekaw czy ma cos na kogos innego..

Mam zacytowac gdzie piszesz do malowanego ‚interesuje mnie co tam masz’ czy sam sobie poradzisz?😛

Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał:

Mam zacytowac gdzie piszesz do malowanego ‚interesuje mnie co tam masz’ czy sam sobie poradzisz?😛

pokaz mi

Przed chwilą, Get Out napisał:

Śliwka nie jest autorytetem w niczym to chłop udający babę i hejter. 

A ty jak chcesz to udawaj nawet że jesteś piosenkarką i robisz tournee po Francji, a w przerwach kłócisz się tutaj. 😁 

To nie jest żadne chłop mitomanku. Widać jak sie miotasz nie mogąc sie domyslic która to osoba z ero cie tak koncertowo tyra i walisz absurdami 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Wcześniej było nas a teraz my.  Ciekawe co będzie dalej 😆 wszyscy chcą być z tobą 😅

Podobno ma jakieś kompromitujące mnie skriny , bo napisałem twaróg zamiast ser biały czy jakoś tak . 😆

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Odnieś się może bardziej precyzyjne, co ci nie pasuje. Mi też wtedy będzie łatwiej odpowiedzieć ok?

Nie piszę z tobą już w sumie kilka miesięcy, więc w jakim celu wyskakujesz nagle z jakimiś tekstami o czym gadaliśmy x czasu temu?

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Nie gadaj, że ty na trzeźwo wmawiałes ludziom takie historyjki 😂 weź wstaw jeszcze raz zdjęcie swojego grata, którego okleiles naklejkami za 20 zł 😂

Jakie historyjki, jakiego grata 🤔Musisz precyzyjnej określić się i daj te skriny w końcu 😆

Podobno ma jakieś kompromitujące mnie skriny , bo napisałem twaróg zamiast ser biały czy jakoś tak . 😆

Tu wszyscy mają coś podobno ale w końcu okazuje się że nikt nic nie ma. Twaróg a ser biały to to samo 😅

4 minuty temu, Get Out napisał:

Nie bo napisales ze masz twaróg rzekomo mieszkając w jukonie a o twaróg trudno poza Pl. Już jarzysz?

jakie masz aktualnie stanowisko co do swojej ściemy jukonskiej? Właśnie sobie przypomnialam ze mam masę dowodow na to ze twierdziłeś ze tam mieszkasz 😛

wiec jaka teraz wersja króluje dla ameb? Ze  nigdy tak nie łgałeś?

12 minut temu, Zero cukru napisał:

Domyśl się. Nie pamiętasz, do kogo podbijales priv?

Znowu tania manipulacja stosujesz , bo nie wierzę żebyś skrinów nie zbierał skoro od samego początku plułeś się do mnie o jakąś bzdurę. 😁

Jezowa jaka wogle dobra mina do złej gry i te głupawe uśmieszki (emoty skopiowane po swirmoku baj de lej) ale mam wrażenie ze ten betonek pod czaszka powoli sie może kruszyć na widok coraz to nowszych hitów na temat księcia Persji 😂🤣

9 minut temu, Zero cukru napisał:

Piszesz zagadkami a podobno to kobiety sa takie że nie wiadomo o co im chodzi.

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się