Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Nie. Beke mam z takich zakompleksionych typów, którzy w necie udają kogoś innego, bo swoją osobowością nie są w stanie zwrócić na siebie uwagi. Oni są zburzeni psychicznie i tylko takie osoby do siebie przyciągają 😉

A widziałeś pastę o wiadrze? 😌😛tzn to wyglada jak jakaś pasta ale wysryw autentyk 😛

1 minutę temu, Ali Baba napisał:

a jak sie glupio tlumaczy😆😆 ona musi od rana do wieczora na kafe siedziec by miec taki czas reakcji

Od rana też tu będzie będąc rzekomo w pracy w korpo. 😆

Przed chwilą, Get Out napisał:

Tak sobie to tłumacz podstarzała tutko paryska. 😁

Waruj manhunt. Bo wyciągane więcej screenów

12 minut temu, Zero cukru napisał:

Iskra woli mnie. Elka cisnęła z ciebie polewę na priv ze mną, po 5 latach przyjaźni 😂 masz prawo być zły na mnie o to prawiczku, a teraz wypier..

A tak ogólnie to wszystko z głową ok?

Po co robisz to co robisz?

1 minutę temu, Ali Baba napisał:

a jak sie glupio tlumaczy😆😆 ona musi od rana do wieczora na kafe siedziec by miec taki czas reakcji

No akurat zem sie walnela na kanapę po ciężkim intelektualnym wysiłku;) chyba mam prawo do Kafe jak i inni. Ale spokojnie niedługo ide spać wiec tyrka twojego upośledzonego funfla na moment sie zakończy 😌

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Waruj manhunt. Bo wyciągane więcej screenów

Jakie ty skriny możesz mieć bezradny idio/to. 😁

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

A widziałeś pastę o wiadrze? 😌😛tzn to wyglada jak jakaś pasta ale wysryw autentyk 😛

Nie. Ale nie wiem, czy chcę zobaczyć

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

A tak ogólnie to wszystko z głową ok?

Po co robisz to co robisz?

Dla inby 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Od rana też tu będzie będąc rzekomo w pracy w korpo. 😆

A co za problem? Pracuje w korpo mogę scrollowac Kafe. Kumam ze przy machaniu łopata jak w twoim przypadku byłoby o to ciezmo temu sie tak ekscytujesz jak tym urlopem za minimalna krajowa 

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

Na taki tekst był podryw na priv 😂 jak go kur określić 😂

Jaki priv bo musiałeś mnie z kimś pomylić ułomku. 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

Jakie ty skriny możesz mieć bezradny idio/to. 😁

Wyzwiska lecą. Chyba trafiłem w czuły punkt 😚 a takie od userki, z którą teraz się wąchasz.

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

Na taki tekst był podryw na priv 😂 jak go kur określić 😂

Mi pjerdolil o twarogu ze pozyskał a ja miałam takie wtf co on tworzy przecież ja we Francji twarogu nie mam a on ma w jukonie? szybko mi sie lampka zapaliła co to za farmazoniarz no ale ja nie jestem ameba 😌😛

Jaki priv bo musiałeś mnie z kimś pomylić ułomku. 😆

Z ciebie mieliśmy polewę manhunt 😂

A co za problem? Pracuje w korpo mogę scrollowac Kafe. Kumam ze przy machaniu łopata jak w twoim przypadku byłoby o to ciezmo temu sie tak ekscytujesz jak tym urlopem za minimalna krajowa 

Korpo to kłamstwo bo nie masz żadnej roboty jak nawalasz przez większość doby. 😁

Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał:

hehe a sliwke juz wolalas?

Mi pjerdolil o twarogu ze pozyskał a ja miałam takie wtf co on tworzy przecież ja we Francji twarogu nie mam a on ma w jukonie? szybko mi sie lampka zapaliła co to za farmazoniarz no ale ja nie jestem ameba 😌😛

Pewnie sam ten twaróg mordom wyrabiał 😑

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Wyzwiska lecą. Chyba trafiłem w czuły punkt 😚 a takie od userki, z którą teraz się wąchasz.

Dobra pokaż te skriny czy znowu się okaże że stosujesz tanią manipulacje . 😁

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Nie. Ale nie wiem, czy chcę zobaczyć

To jego wysryw z ero sprzed dekady jak sie upalił, sliwka wrzucała już kiedys a teraz wymyślił przed jeżami ze to nie on napisał 😛 a ludzie z ero z tamtych czasow potwierdzili ze to jego 😝

gość dziś 8Widmo8 dziś Cześć Agnieszka. Przytulałaś mnie, mówiłaś że będąc impotentem to duży plus, bo żadna kobieta nie będzie mieć władzy nademną. Innymi słowy nie zmanipuluje mnie ci/рom i co za tym idzie nie owinie mnie sobie wokół palca. Leżałem w kałuży krwi przywiązany do kaloryfera identycznie jak kiedyś jako dziecko i udawałem martwego emocjonalnie. Sam sie raniłełem bo głową mogłem uderzać w kaloryfer i aby nie dać satysfakcji prętom metalowym zbrojeniowym o średnicy 10 milimetrów i długości jakieś 60 cm. które dzierżyłaś w dłoniach. Bałaś sie mnie odwiązać bo nie byłem sobą i wiedziałaś, że tylko symuluje zgon. Zgasiłaś światło. Obudziła mnie fala zimnej wody którą wylałaś na mnie z plastickowego wiadra 10 litrowego które zakupiłem kiedyś w dyskoncie w celu bo mi sie kolor podobał. Nie chciałem współpracować, ani mój mały pe/nis nawet nie drygnął pomimo widoków które mi serwowałaś aby mnie złamać bym zaczął zeznawać. Cała sytuacja wprawiała Cie w zakłopotanie co było widoczne dla mnie. Wróciłaś ze strzykawką i całe pomieszcze wirowało po specyfiku który mi podałaś domięśniowo.

• Haha 1

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Z ciebie mieliśmy polewę manhunt 😂

Kto gdzie z kim pokaż skrina bo na słowo alkusa ciężko uwierzyć. 😁

7 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

ta jak sie podlizuje nayebanemu typowi... moze nudesa wyslij, to polubi.😁

ciekaw co on tam ma i na kogo

2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

To jego wysryw z ero sprzed dekady jak sie upalił, sliwka wrzucała już kiedys a teraz wymyślił przed jeżami ze to nie on napisał 😛 a ludzie z ero z tamtych czasow potwierdzili ze to jego 😝

gość dziś 8Widmo8 dziś Cześć Agnieszka. Przytulałaś mnie, mówiłaś że będąc impotentem to duży plus, bo żadna kobieta nie będzie mieć władzy nademną. Innymi słowy nie zmanipuluje mnie ci/рom i co za tym idzie nie owinie mnie sobie wokół palca. Leżałem w kałuży krwi przywiązany do kaloryfera identycznie jak kiedyś jako dziecko i udawałem martwego emocjonalnie. Sam sie raniłełem bo głową mogłem uderzać w kaloryfer i aby nie dać satysfakcji prętom metalowym zbrojeniowym o średnicy 10 milimetrów i długości jakieś 60 cm. które dzierżyłaś w dłoniach. Bałaś sie mnie odwiązać bo nie byłem sobą i wiedziałaś, że tylko symuluje zgon. Zgasiłaś światło. Obudziła mnie fala zimnej wody którą wylałaś na mnie z plastickowego wiadra 10 litrowego które zakupiłem kiedyś w dyskoncie w celu bo mi sie kolor podobał. Nie chciałem współpracować, ani mój mały pe/nis nawet nie drygnął pomimo widoków które mi serwowałaś aby mnie złamać bym zaczął zeznawać. Cała sytuacja wprawiała Cie w zakłopotanie co było widoczne dla mnie. Wróciłaś ze strzykawką i całe pomieszcze wirowało po specyfiku który mi podałaś domięśniowo. 

Beatka nie spamuj bo banik wjedzie 😄

3 minuty temu, Get Out napisał:

Dobra pokaż te skriny czy znowu się okaże że stosujesz tanią manipulacje . 😁

Nie wiem, czy mam zapisane. Ale zapytaj elki, bo na pewno posiada 😂

47 minut temu, Zero cukru napisał:

A takim razie będę się pilnował i oglądał za siebie.

nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przyjeebie

• Haha 1

6 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Jasne podstarzała tutko i tam smoki jeszcze były. 😁

4 minuty temu, Get Out napisał:

Rusz ta mózgownica, przecież sam sobie tego nie wymyśliłem 😅

Edytowano przez Zero cukru

Jasne podstarzała tutko i tam smoki jeszcze były. 😁

Tego tez sie będziesz wypierał? Hahah ale wiesz ze ja mam to wszystko na poczcie ? Are you sure ? I uwierz ze twaróg nie jest najbardziej kontrowersyjnym elementem tego archiwum 😛

4 minuty temu, Ali Baba napisał:

ta jak sie podlizuje nayebanemu typowi... moze nudesa wyslij, to polubi.😁

Nie bądź zazdrosny

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Rusz ta mózgownica, przecież sam sobie tego nie wymyśliłem 😅

On to pisze specjalnie na potrzeby gawiedzi typu Jeż.;) wie ze to prawda bo go cytujesz konkretnymi słowami  ale ostatnio ma strategie ze na wszystko krzyczy ‚skrin’ zeby z boku wyglądało ze to inni mitomania 😌

u mnie sie teraz nawet twarogu wypiera 😛

najlepsze ze jak skrin wjeżdża to twierdzi ze to pisał podszyw 😝ze jeszcze nie wpadł żeby tłumaczyć sie AI😜

Edytowano przez paprykarz szczecinski

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się