Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozter_ka

A co mi szkodzi...

Polecane posty

Mam taki \\\"problem\\\" mianowicie od paru lat mieszkam z chłopakiem (ogółem jesteśmy razem jakieś 6 - 7 lat). Od kiedy ze sobą zamieszkaliśmy, przestaliśmy rozmawioać o NASZEJ współnej przyszłości. Zero rozmów na temat zaręczyn, ślubu i tego typu tematów NIC. Dlatego od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nasz związek ma jeszcze jakąś przyszłość czy raczej powolna śmierć. Jeszcze do niedawna zaczynałam temat zaręczyn ale za każdym razem kończyło się to kłutnią albo płaczem. Teraz już wiem że nie chcę o tym rozmawiać, ale z drugiej strony nie wiem co robić. Czy się rozstać, czy ciągle czekać na coś co może nigdy nie nastąpić? Proszę o jakieś podpowiedzi, jak zagadać żebym dostała od NIEGO konkretną odpowiedź, bo już naprawdę nie wiem jak dotrzeć do NIEGO!

Gość Żal Mi takich Kobiet jak Ty
bo zainwestowałaś Siebie swój czas w ten związek a partner jest wygodny nie chce sie wiązać bo Cie nie kocha poszedł na układ który był dla niego najwygodniejszy UGOTOWANE I DUPA NA MIEJSCU BEZ ŻADNYCH ZOBOWIAZAŃ Przykre ale skończ tą znajomośc On Cię na 1000% nie kocha jakie to ponizajace Ty sie napraszasz a On wykręca sie czym moze. Zostaw go Duzo szczęscia rzyczę z Innym ODPOWIEDZIALNYM ODPOWIEDNIM DLA CIEBIE:)))

Trochę jest w tym racji. Ale może lepiej o tym z nim pogadać i wtedy podjąć ostateczną decyzję. A to że on mnie kocha to ja wiem na 100% poprostu narazie nie ma kasy. Mnie najbardziej męczy to że nie rozmawiamy o naszej przyszłości. Tego typu tematy zupełnie odpadają w \"przedbiegach\". A czy na takiej podstawie można stwierdzić że ON mnie nie kocha - szczeże wątpię. Już nie wiem co robić, ta sytuacja mnie dobija :-(